Οργή από τις νέες αποκαλύψεις για τον τραγουδιστή-τέρας που αποπειράθηκε να βιάσει βρέφος – Ήτανε «πρεσβευτής» παιδικού φιλανθρωπικού σωματείου (φωτό)

Κοινοποίηση:
paiderastis3

Αν μη τι άλλο είναι ανατριχιαστικό το γεγονός ότι ο τραγουδιστής Ian Watkins ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκόπευε να βιάσει ένα μωρό 11 μηνών, ήταν πρεσβευτής παιδικού φιλανθρωπικού σωματείου.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το gossiptv, ήταν πρεσβευτής σωματείου για νεφροπαθή παιδιά και μάλιστα, μετά τον σάλο που ξέσπασε είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν αυτά τα παιδάκια.

paiderastis

Εκείνα, αμέριμνα, όπως και οι γονείς τους δεν γνώριζαν ποιον είχαν δίπλα τους. Στις φωτογραφίες αυτές ο Watkins χαμογελά δίπλα στα άρρωστα παιδάκια ενώ χρονικά, όπως προκύπτει από τις ομολογίες του, έχει ήδη διαπράξει έξι εγκλήματα εις βάρος ανήλικων.

paiderastis2 paiderastis1

Εννοείται πως ο Watkins έχει προφυλακιστεί και θα δικαστεί τον επόμενο μήνα. Δείτε φωτογραφίες του με τα ανυποψίαστα παιδάκια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΨΟΦΑ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

  2. Είναι κάτι πουστράκια στην ψυχή που δεν θα έπρεπε καν να δικαστούν. Κατευθείαν στην ηλεκτρική καρέκλα αφού περάσουν έναν φρικιαστικό βιασμό με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα πριν πάνε στο διάολο που ανήκουν.

Comments are closed.