ΟΠΑΔΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ: “Μαστουρωμένοι χωριάτες και καφενειακές μπραβοδιοικήσεις αλωνίζουν τα γήπεδα” !! -Συνεχίζει να “χαροπαλεύει” ο οπαδός του Εθνικού, που δέχτηκε επίθεση από…50 “φίλαθλους” του Ηροδότου !!

Κοινοποίηση:
ethnikos2

Διασωληνωμένος παραμένει ο 46χρονος άτυχος οπαδός του Εθνικού που δέχτηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να… φύγει αναίσθητος για το Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Τελικά λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι κλινικά νεκρός, καθώς τα χτυπήματα που έφερε του έχουν προκαλέσει σοβαρότατη ζημιά…

Στο αγωνιστικό μέρος και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του επεισοδιακού αγώνα, ο Ηρόδοτος κατάφερε να σκοράρει, κερδίζοντας τον αγώνα με 1-0.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής: «Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης 27χρονος ημεδαπός γιατί συμμετείχε σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων λίγο πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Γ” Εθνικής μεταξύ των ομάδων Ηροδότου και Εθνικού Πειραιά, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 46χρονου ημεδαπού ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση».

Στο πλευρό του 46χρονου βρέθηκε από την αρχή ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος, ο οποίος νωρίτερα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για την αυτόφωρο διαδικασία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τους δράστες ή για άτομα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Αγγελόπουλος: «Να βρούμε τους υπεύθυνους»

Σε δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς, Αλέξης Αγγελόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν πατάω τα πόδια μου στην Κρήτη, θεωρώ ότι είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου είναι τόσο ανεπαρκής ή ανεύθυνη που εν τη απουσία της, έναν αγώνα που με τη βοήθεια της φίλης διοίκησης του Ηροδότου ξεκίνησε ως γιορτή, να καταλήξει σε τραγωδία. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για να βρούμε τους υπεύθυνους που ξεφτιλίζουν τον ιστορικό Ηρόδοτο αλλά και την αστυνομία»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οπαδοί του Εθνικού σε ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος. Αναλυτικά:

«Τα λόγια αυτές τις ώρες δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και την οργή όλου του κόσμου του Εθνικού. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης του «ψηλού» που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαστε όλοι δίπλα του κι ελπίζουμε να νικήσει, όπως νικούσε όλες τις μάχες μέχρι τώρα στην ζωή του.

Για άλλη μια φορά ζήσαμε τις ίδιες καταστάσεις στα γήπεδα-καφενεία του κάθε χωριού της Ελλάδας. Μαστουρωμένοι χωριάτες σε συνεργασία με τις καφενειακές μπραβοδιοικήσεις να αλωνίζουν ανενόχλητοι από την πολιτεία και να βρωμίζουν το ήδη σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα, βγάλτε ανακοινώσεις με κροκοδείλια δάκρυα και αφορισμούς κι αρχίστε στις τηλεοράσεις ατελείωτες συζητήσεις για το «πρόβλημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Θα επανέλθουμε με νέα αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν. Το μόνο που μας νοιάζει τώρα είναι να τα καταφέρει ο Κωστάρας…

Κράτα γερά αδερφέ!! Παλικάρια σαν κι εσένα δεν φεύγουν έτσι απλά!»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν θυμαμαι καλά κ αι δεν κανω λάθος, πριν 4-5 χρόνια είχαν γίνει ΠΑΛ Ιστο Ηράκλειο επεισόδια μεταξύ φιλα΄λθων του Ηροδότου & του παο με έναν νεκρό…
    Πάντως στο Ηράκλειο είναι μαζεμένε ΟΛΗ Η ΦΑΡΑ & ΣΑΡΑ από τους αμόρφωτους βλάχους που επί πασοκ μάζεψαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά και κατέβηκαν από τις σπηλιές των βουνών στην πόλη ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ότι είναι ΑΡΧΗΓΟΙ.
    Είαν ιΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ανθρώπων στην Κρήτη, ΜΑΚΡΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ακόμα και από τους Ζωνιανούς.

  2. Ας κάνουν πολύ αυστηρούς νόμους.Μηδενισμό-υποβιβασμός ομάδων και φυλακίσεις στους κάφρους που κάνουν επεισόδια.Αλλιώς το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα θα διαιωνίζεται

  3. ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΟΥΣ Κ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΑΓΙΣΣΑ Κ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ Κ ΠΕΣΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΟΙ ΕΚΤΙΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ Κ ΜΕΤΕΧΟΥΝ Κ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΘΕΟ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ_ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Comments are closed.