Οπαδοί Άρη κατά ΣΥΡΙΖΑ :Θα σας «Μαυρίσουμε» – Έρχονται Μονοψήφια ποσοστά στη Μακεδονία

Κοινοποίηση:
arisn-696x413

Λεκτική επίθεση οπαδών του Άρη στην σελίδα του Σύριζα στο Facebook

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Σύριζα υπέρ του γενικού γραμματέα εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, αποκαλώντας όσους του άσκησαν κριτική «τραμπούκους που προέρχονται από το περιβάλλον του Καρυπίδη», προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των οπαδών του Άρη.

Υπήρχε, μάλιστα, λεκτική επίθεση στην κυβέρνηση, με σχόλια κάτω απο την συγκεκριμένη ανάρτηση. «Συνεχίστε έτσι και θα πάρετε μονοψήφια ποσοστά στη Μακεδονία», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Δείτε τι έγραψε το pressaris

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα είπε ο Ανδρέας Νεφελούδης, για τον Θοδωρή Καρυπιδη αλλά και τον κόσμο του Άρη.

Μάλιστα από το ΣΥΡΙΖΑ γίνονται… συστάσεις στα όρια των απειλών στον κόσμο της ομάδας να μην υπερασπίζεται επιχειρηματίες, εστιάζοντας στον Θοδωρή Καρυπίδη.

Αντί να μιλήσει στον ελληνικό λαό για όσα βιώνει η ελληνική κοινωνία, τολμάει και αποκαλεί τραμπούκους τον κόσμο του Άρη για να προστατεύσει το “τέκνο” της. Επιλεκτική ευαισθησία, την ώρα που γίνονται σημεία και τέρατα από τους… μεγαλοκαρχαρίες της οικονομικής και πολιτικής ζωής!

Την ώρα που υπάρχει ένα μπαράζ δικαστικών ενεργειών, ανοιχτές υποθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με Μαρινόπουλο κ.α. αλλά και αποφάσεων, το κόμμα της κυβέρνησης απλώνει ασπίδα προστασίες στον γ.γ. του υπουργείου, πιάνοντας στο στόμα της την οικογένεια του Άρη!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ:

“Οι απειλές που δέχεται ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, από τραμπούκους που προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θ. Καρυπίδη, θα πέσουν στο κενό.

Οι εποχές που οι διάφοροι μεγαλόσχημοι χρησιμοποιούσαν τις ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, με αποτέλεσμα τη συστηματική υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων, δεν έχουν κανένα λόγο να υπερασπίζονται επιχειρηματίες που αφήνουν απλήρωτους εργαζόμενους και φεσώνουν με υπέρογκα ποσά τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στεκόμαστε στο πλάι του Αν. Νεφελούδη. Το καθεστώς αυθαιρεσίας που απολάμβαναν ορισμένοι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: