Ομπάμα: Περιμένω από την Άνγκελα πρόταση συνεργασίας με την Ελλάδα

Κοινοποίηση:
C04B0CBF448C306C5E8A782E093F0615

«Αναμένω να ακούσω την πρόταση της ‘Ανγκελα για το πώς η Ευρώπη και το ΔΝΤ θα συνεργαστούν με τη νέα ελληνική κυβέρνηση για να βρουν ένα τρόπο να επανέλθει η Ελλάδα στη βιώσιμη ανάπτυξη εντός Ευρωζώνης», τόνισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με την Καγκελάριο της Γερμανίας, ‘Αγκελα Μέρκελ, μετά τη σημερινή συνάντησή τους στο Λευκό Οίκο, προσθέτοντας ότι «η ανάπτυξη είναι κρίσιμη για την παγκόσμια οικονομία και τις ΗΠΑ».

Η Γερμανίδα καγκελάριος, αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση στην Ευρωζώνη, στην εισαγωγική αναφορά της, υπογράμμισε ως «παραδείγματα επιστροφής στην ανάπτυξη χωρών» αυτό της Ιρλανδίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, « μετά από δομικές μεταρρυθμίσεις που προχώρησαν».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οχι ρε δεν θελουμε συμφωνια.Ουτε η πιθηκοειπηρος θελουμε να λεγετε Ευρωπη.Να μας πληρωσουν το κατοχικο δανειο και τα κερδη των μουσειων τους με τα κλεμενα αρχαια Ελληνικα και να παρουν το μακρυτερο.

  2. ΡΕ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΟΥΣΤ ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ.

  3. Κατα τη γνωμη μου δε θα υπαρξει συμφωνια.Στοχος της Μερκελ ειναι η οικονομικη αποδυναμωση της Ελλαδας(οχι της ΕΕ) και η επαναφορα της φιλογερμανικης συγκυβερνησης που εκτελουσε τις διαταγες της.

Comments are closed.