ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ: “Έχουμε στο στόχαστρο 12 στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης”

Κοινοποίηση:
antitromokratiki

Δείτε τι έπαθε ο Ράμα στην Αλβανία , τι έπαθαν και τι θα πάθουν τα Σκόπια . Δεν παίζουμε αδέλφια αλλά , δεν έχουμε και ανάγκη αναγνώρισης .
Το υφιστάμενοo πολιτικό σύστημα δεν έχει πλέον την λαϊκή νομιμοποίηση , λόγο παρατεταμένης ανικανότητας

Όταν η διπλωματία αποτυγχάνει , πριν τον πόλεμο , είμαστε  εμείς κι όλες οι παρόμοιες και προσεγμένες ιδιωτικές πρωτοβουλίες σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Όποιος αγαπάει αυτό τον τόπο ,όποιος πονάει κάθε του σπιθαμή , όποιος ζει για την πατρίδα  , όποιος ριγεί στην έπαρση της Σημαίας , όποιος νιώθει δέος απέναντι στην Ιστορία της  , όποιος δακρύζει κρυφά για το αίμα που χύθηκε σε κάθε γωνιά της  , δεν το λέει ,δεν το φωνάζει , δεν το εκμεταλλεύεται , απλά πράττει .

Μην ανησυχείτε αδέλφια , οι φύλακες έχουν καταλάβει τα πόστα καιρό τώρα , έχουν κλειδώσει τους στόχους στο εσωτερικό του κάθε εχθρού . Μια εντολή περιμένουν μόνο να φέρουν τα πάνω κάτω .

Τούτο να το λάβουν σοβαρά υπόψη οι  διπλωμάτες  ένθεν και εκείθεν και ο κάθε ανθέλληνας .

Ευχή μας είναι , να μην φτάσουμε έως εκεί .

Μπράβο στα παιδιά που τίμησαν το αίμα του Πιλότου μας  εκ μέρους της κοινωνίας . Βάλτε σημαίες  όποιος μπορεί , όχι μονό στο Μακρονήσι, Πρασονήσι, στον Μεγάλο Ανθρωποφάγο και στο Πετροκάραβο αλλά παντού όπου βρεθείτε .

Έχουμε δώσει εντολή να μπει  Ελληνική σημαία στα Ίμια .

Έτσι θα αποκαλυφτούν οι ανθέλληνες και θα νιώσουν φόβο οι εχθροί μας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας γεωστρατηγικής δράσης )

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Comments are closed.