ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ! Έπρεπε να τον πετάξει από το ΣΤΟΥΝΤΙΟ αλλά καθόταν και τον άκουγε ΣΑΝ ΝΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Autias

«Δεν είμαι από αυτούς που θριαμβολογούν» δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος με περισσή ταπεινότητα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για να συνεχίσει την τοποθέτησή του ότι όλα πλέον είναι καλά.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε τρεις φορές μέσα σε τρία λεπτά την έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Δεν θριαμβολογώ,η χώρα μπορεί να βγει απ’ αυτή τη λαίλαπα των 7 χρόνων» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος. «Η χώρα τελειώνει από μια μεγάλη περιπέτεια» πρόσθεσε λίγα δευτερόλεπτα μετά μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και κατέληξε: «Είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, η χώρα απ’ αυτό το τούνελ που μπήκε να βγει οριστικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Η ποντικομαμή που κάθε Σαββατοκύριακο βοηθάει όλους εμάς τους δυσκοίλιους να ανακουφιστούμε.

  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιρτάζουν με Υγεία πάνω απόλα..

    Μα καλά,είστε με τα καλά σας???Θα πετάξει ο Αυτιάς τον συνεταίρο του συστημικού καναλιού???

    Μην ξεχνάμε ότι το κανάλι που δουλεύει ο Αυτιάς-που την δουλειά του κάνει,γιατί αν δεν την κάνει θα αλλά την χάσει-μας προσφέρει ΘΕΑΜΑ,ΑΤΟ ΠΕΡΙΒΌΗΤΟ SURVIVOR!!!!
    Ακόμη και ο Τσακαλώτος το ανέφερε πολύ πιο σημαντικό γεγονός από την πείνα και την φτώχεια και ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ…

    Ο Σκάι,σε Αγαστή συνεργασία με το τσιράκι του Σουλτάνου,παραγωγό του εν λόγω θεάματος ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΘΑ ΚΟΠΙΑΖΕΙς ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΠΙΤΑ!!!!

    ΑΚΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑ????

    Θα σου πλύνω τόσο πολύ τον εγκέφαλο, και θα χειροκροτάς κι από πάνω, που με το βδομαδιάτικο που θα σου δίνω εγώ η Κυβέρνηση θα ΜΠΟΡΕΙΣ να πάρεις ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΠΙΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΤΟΤΑΣ ΓΙΑΥΤΟ!!!!!!

    Κι αν πεινάσεις πάρα πολύ,θα σου στείλω την κυρά Φωτίου να σου δώσει κανένα γεμιστό και κανένα καθρεφτάκι για να δεις πως σε καταντησα ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΦΟΡΕΣ!!!!

    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΜΕ!!!

    ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!!!

    ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ!!!

    ΕΙΜΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ!!!!

    I AM THE ONE ORGASMATRON….

    http://www.youtube.com/watch?v=D-7RzS8_dys

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!!!!!

    1. δυστυχως μαιτι φορεστ..ειμαστε σκορπιοι..δυστυχως..
      helloween a tale that wasn’t right

  3. Νίκο από την Θεσσαλονίκη πολύ σωστά μιλάς αν όλα αυτα προ κρίσης όμως λειτουργούσαν σωστά όπως στα περισσότερα κράτη ,όχι της Ευρώπης αλλά όλου του κόσμου..
    Φίλε Νίκο πολλά χρόνια πριν άρχισε να καταστρεφετε ο παραγωγικός ιστός της χώρας μας…φίλε Νίκο δεν φταίει μόνο ο Σόιμπλε η Μέρκελ η οποίος άλλος που καλά κάνουν και κοιτούν το συμφέρον του λαού τους και μόνο…Συμφωνώ και με τον κ.Ματζουρατο αλλά και με σένα στην ανάπτυξη του πρώτου και στην απάντηση σου…Αλλά Νίκο το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης αυτής της κατάστασης το έχουμε ΕΜΕΙΣ και κανένας άλλος..Μην αναπτύξουμε για πιο λόγο φταίμε αποκλειστικά εμείς γιατί θα θίξουμε καλοπροαίρετα πάντα ,,αγρότες,,γιατρούς,,δικηγόρους,,εφοπλιστές,επιχειρηματίες,ελεύθερους επαγγελματίες,,καταστηματάρχες ,,ΔΕΚΟ και πολλούς άλλους κλάδους εργασίας…Και αυτά όχι τα τελευταία 10 χρόνια αλλά προσωπικά εγώ όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνετε από το 1989 ως σήμερα…Ζούμε σε μια χώρα Δημοκρατική αλλά με ολιγαρχικό σύστημα διακυβέρνησης.
    Μας έμαθαν με δανεικά από το 1974 και ως σήμερα μας δανείζουν…Αυτό λοιπόν τελειώνει από ότι καταλαβαίνουμε όλοι και μας ενοχλεί γιατί τελειώνει με απώλειες…Πόσοι από δω που ποσταρουν η σχολιάζουμε δεν έκαναν ατασθαλίες ή ως εργαζόμενοι ή ως εργοδότες…

  4. ποσο μαλακεσ εισται ολοι φασιστεσ που καθεσται και ακουτε τον αρχημαλακα τοναυτια το πουλιμενο τομαρι

    1. τραβα στην αλβανια σου και παρατα μας ρε σιπταρι σας σιχαθηκε η ψυχη μου,τραβα στα τιρανα ρε τηγανοκεφαλη πουλο ρε μαγαριζεις την χωρα μου πουλο βρωμιαρα

  5. ολοι τους για το γουδι…….μαζι με τον ιδιοκτητη του τσοντοκαναλου…..ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ

  6. Αυτός είναι και ο πρώτος χαμαιλέοντας που ήταν χρόνια στη ΝΔ μετά ΠΑΣΟΚ και τώρα Ψυριζα !! Τι να τον πιστέψει κανείς, ο τύπος όπως γράφει ο ,,vgs,, παίρνει 6 – 8 χιλιάρικα​ το μήνα και μάλιστα αφορολόγητα και μας δουλεύει και μέσω Αυτιά !

  7. Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

  8. MΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ . ΜΙΛΑΜΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΛΙΓΟ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ 1200 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ , ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 7-8,000 ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙ . ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ .

  9. Ο ΤΥΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ Μ@ΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 100 ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ!ΑΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!!!!

  10. Έπρεπε να τον πετάξει από το ΣΤΟΥΝΤΙΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗ, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΘΕΟΧΑΡΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ. ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.

  11. Οι κόπροι πολιτικοί σας λένε ψέματα. Ο Σοιμπλε είναι ένας απο τους καλύτερους υπουργούς οικονομικών στην Ευρώπη για αυτό και η οικονομία της Γερμανίας πάει πολύ καλά. Προσπαθούν να μεταφέρουν τις ευθύνες των πράξεων τους σε ξένους ενώ οι κόπροι Ελληνες πολιτικοί είναι αυτοί που σας έφεραν σε αυτά τα χάλια. Ας με καλέσουν και εμένα σε ένα πάνελ να δειτε που θα τρέχουν όλα αυτά τα αποβράσματα που βάλατε στην βουλή. όλοι τους είναι ψεύτες. Ο Σοιμπλε μίλαγε απο την αρχή για μεταρρυθμίσεις τις οποίες το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε επι Βενιζέλου που τώρα μας το παίζει αθώος μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι με το σχέδιο να μην κάνει μεταρρυθμίσεις. Ο Σοιπλε στην ουσία έλεγε μαζέψτε το δημόσιο σας και εμείς του λέγαμε φέρε μας αυτά που μας χρωστάς η αριστερή μπαρουφολογία. Κανένας σοβαρός οικονομολόγος δεν μπορεί να είναι αριστερός γιατί η οικονομία και η αριστερά δεν συμβαδίζουν άρα όσοι το κάνουν σας λένε ψέματα. Η Οικονομία βασίζεται στην ανάπτυξη δεν είναι δυνατό να υπάρχουν οικονομολόγοι που να μην μιλάνε για ανάπτυξη. Η Αριστερά είναι ενάντια στην ανάπτυξη γιατί δεν ξέρει τι είναι. Φτάσαμε στο χαλι να λέμε φταίει αυτός που μας δανείζει; Οι Δανειστές φταίνε τώρα το βρήκαμε το παραμύθι.

    1. Κυριε Μαντζουράτε, δεν σας ξέρω, ούτε μπορώ να υποθέσω ποιοι είνα είναι οι προσωπικοί δεσμοί σας με την Γερμανία και τους Γερμαναράδες, τύπου Σόϊμπλε, ή με τους φιλελεύθερους του νεομητσοτακισμού (που παραπλανούν με τις ίδιες εμετικές μπουρδολογίες περίπου με εσάς) για να υπερασπίζεστε με τόσο πάθος τους…. δήθεν “αθώους” δανειστές μας, έναντι των αριστερών -όντως- καθαρμάτων που μας κυβερνούν. Ομως αδίκως επιχειρείτε να μας πείσετε ότι ο Σόϊμπλε είναι αθώος του αίματος τόσων Ελλήνων λιμοκτονούντων, εδώ και επτά συναπτά χρόνια. Ολοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι οι ευρωαμερικανοί τοκογλύφοι είναι στυγνοί τοκογλύφοι. Ο λαός μας ζει στο πετσί του τα δάνειά τους, τις πιέσεις και τους ωμούς εκβιασμούς των ξένων, προκειμένου να ξεπουληθούν τα πάντα σε αυτούς δωρεάν -μέχρι και το νερό της χώρας!- και κανένα επιχείρημα ανικανότητας ή και συνειδητής προδοσίας των δικών μας προδοτών-κυβερνώντων δεν μπορεί να ξεπλύνει την δική τους “ενοχή”, την ωμή βαρβαρότητα των ξένων, των μερκελοσόϊμπλέδων και, πολύ περισσότερο, να τους αθωώσει, όπως δυστυχώς επιχειρείτε: O βάρβαρος κατακτητής μιας χώρας είναι αυτός που έχει ανάγκη τους δωσίλογους της χώρας για να υπάρξει και να ευημερήσει, και αυτός ο ίδιος ο ξένος κατακτητής είναι που οπωσδήποτε τους αναπαράγει, δίκην κουνελοκλώνων εντός της χώρας, με στημένες, υπαγορευόμενες και καθοδηγούμενες εκλογικές διαδικασίες, με τη βοήθεια των προσκυνημένων στους διεθνείς ευρωτοκογλύφους ΜΜΕ. Είτε οι δωσίλογοι αυτοί ανήκουν στην “αριστερά” (των αθέων εβραιομαρξιστών της κοπρολέσχης τσίπρα και συριζανέλ) είτε στη λεγόμενη “δεξιά” των σαμαρομπουμπουκοκούληδων της μασσωνικής μάσσας, της διαπλοκής και των σκανδάλων της ζήμενς και των υποβρυχίων που γέρνουν!). Οσο ο Πιλάτος δεν ήταν αθώος του αίματος του Χριστού επειδή αυτουργοί της δολοφονίας του Θεανθρώπου ήταν οι Εβραίοι και όσο οι ναζί δεν ήταν αθώοι για τα δεινά της κατοχής επειδή υπήρχε στην κατοχική Ελλάδα ο δωσίλογος ελληνόφωνος συνεργάτης τους, έτσι και ο Σόϊμπλε, η Μέρκελ αλλά και ο γερμανικός λαός που ψηφίζει μαζικά εδώ και μια δεκαετία αυτούς τους δύο αλήτες-αιμοχαρείς τοκογλύφους λαών δεν είναι αθώοι του αίματος που χύνει εδώ και μια δεκαετία ο ελληνικός λαός, για να πλουτίζει, να ανθεί και να ευημερεί μόνον η Γερμανία “τους” από το αίμα των λαών της νότιας Ευρώπης, και δη από το αίμα και την κραυγή καταδυνάστευσης, αγωνίας και απόγνωσης του ελληνικού λαού! Οσο για τις θεωρίες περί Οικονομίας καλές θα ήταν μόνον αν με αυτές ευημερούσαν οι λαοί και όχι το αντίθετο, να δυστυχούν οι λαοί χάριν των μεγεθών της Οικονομίας!

      1. Επιτέλους κι ένα σχόλιο που αξίζει να το διαβάσει κανείς.Μπράβο!!!

  12. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

    1. Τον ακούμε-διαβάζουμε για να γελάμε. Μακελειό και αντίο κατάθλιψη

Comments are closed.