Οι Τούρκοι παράγουν ελικόπτερα & εμείς ούτε…βίδα!

Κοινοποίηση:
tourkiko-elikoptero

Ο τούρκος υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας δήλωσε ότι η πρόοδος και η ανάπτυξη συνεχίζεται σε κάθε τομέα τα τελευταία 10-12 χρόνια

«Η Τουρκία μέχρι χθες πουλούσε πατάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, σταφίδα και σύκο. Τώρα πουλάει ελικόπτερα».
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας της Τουρκίας, Ιντρίς Γκιουλούτζε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ελάζιγ.
Με τα αναπτυξιακά άλματα που έγιναν, η πρόοδος και η ανάπτυξη συνεχίζεται σε κάθε τομέα τα τελευταία 10-12 χρόνια, είπε ο υπουργός.
Υπογράμμισε ότι η πρόοδος της Τουρκίας ενοχλεί κάποιους κύκλους αλλά είναι πια μια χώρα που κατασκευάζει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου.
«Γι’ αυτό ακριβώς επιχειρούνται παιχνίδια σε βάρος της», ανέφερε.
Ο Γκιουλούτζε πρόσθεσε ότι οι πολίτες της Τουρκίας διαφυλάσσουν την ενότητα και συσπείρωση και πως με αυτή την ενότητα θα συνεχιστούν οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν ειναι μονο το ελικοπτερο αλλα και τανκς,πολυβολα,δορυφορους κατασκοπευτικα αεροπλανα με εξ αποστασεως τηλεχειρισμο και εκανε συμφωνια με 2 εταιριες να να κατασκευαστουν εξ ολοκληρου βομβες για F-16 για να μην αγοραζουν απο αμερικη, επισης εχει παραγγειλει δυο F-18 απο αμερικη.

Comments are closed.