Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζεύουν υπογραφές και δηλώνουν: Αν τιμωρηθεί η ομάδα, δεν πάμε… πόλεμο!

Κοινοποίηση:
paok

«Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ […] αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα» λένε χαρακτηριστικά
«Δεν θα πάμε στον πόλεμο, αν τολμήσετε να τιμωρήσετε τον ΠΑΟΚ». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσω ψηφίσματος στην διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα «Avaaz.org».

Οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», εδώ και δύο 24ωρα, συγκεντρώνουν υπογραφές υπέρ του ψηφίσματος, με τον τίτλο: «Κάτω τα χέρια σας από τον ΠΑΟΚ».

Οι εμπνευστές του ψηφίσματος ξεκαθαρίζουν ότι, εάν τιμωρηθεί η ομάδα τους λόγω των πρωτοφανών επεισοδίων της περασμένης Κυριακής και στην περίπτωση που κηρυχθεί επιστράτευση στην χώρα μας, τα φύλλα πορεία τους θα είναι απλά κουρελόχαρτα!
«Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ» λένε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο ψήφισμα έχει συγκεντρώσει 6.350 υπογραφές υποστηρικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με την προτροπή, κάτω από την φωτογραφία της κατάμεστης θύρας 4 του γηπέδου της Τούμπας, να αναφέρει: «Ας φτάσουμε τις 100.000».

paok1

Η πλατφόρμα «Avaaz» είναι ένα παγκόσμιο ακτιβιστικό κίνημα που αριθμεί περισσότερα από 46 εκατομμύρια μέλη σε 195 χώρες έχοντας πραγματοποιήσει άνω των 365.000 δράσεων από το 2007 που ιδρύθηκε.

Μέσω των ψηφισμάτων του, που «τρέχουν», έχει τη δυνατότητα να κινητοποιήσει εκατομμύρια πολίτες ταυτόχρονα σε όλη την υφήλιο, λαμβάνοντας θέση πάνω σε φλέγοντα ζητήματα τοπικού, εθνικού ή παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μέσω συγκέντρωσης υπογραφών σε σχετικά ψηφίσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Εξω οι τουρκοπρακτορες απο τον Π.Α.Ο.Κ μας φαπα ξαπλα οπου σας βρουμε μουνια!!

  2. Ο διχασμός του Ελληνικού λαού μέσω μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, άστα σας πήραμε χαμπάρι, αυτός είναι ο σκοπός που τον μπούκαραν στην Ελλάδα.
    Όταν ενδιαφέρεσαι για την πατρίδα σου δεν προσπαθείς να έχεις με το μέρος σου μόνο τη βόρεια Ελλάδα, δεν σπέρνεις μίσος, δεν προσπαθείς να ξεσηκώσεις τους μίσους Έλληνες εναντίον των άλλων μισών. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Η διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων ήταν πάντα η αιτία όλων των εθνικών καταστροφών, ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..
    Ευτυχώς, έχουν γνώση οι φύλακες.

  3. Ειμαι κι εγω παιοκτσης αλλα διαφωνω οριζοντιως και καθετως με τετοιες εξωφρενικες αποφασεις. Τι ειναι αυτα που λετε και κανετε μωρε;; Αν δεν υπαρχει πατριδα τι να τον κανετε τον ΠΑΟΚ; Για ελατε στα συγκαλα σας.

  4. “ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ…MOHAMMED L. ΑΛΓΕΡΙΑ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ…ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ”

  5. ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ
    ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

  6. ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡΣΙΟΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΠΑΟΚΙΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΜΠΑΟΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΟΛΙ ΣΑΣ ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

  7. ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ…
    ΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ… ΟΧΙ ΜΑΤΣ
    ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ
    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ…

  8. Καλά θα κάνουν οι μπαοκτζήδες να μην πολεμήσουν για την Ελλάδα.Για την Ελλάδα πρέπει να πολεμάνε μόνο οι Έλληνες και όχι οι βουλγαρότουρκοι γενίτσαροι.Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέχουμε τους μπαοκτζήδες γιατί λόγω καταγωγής και ανθελληνισμού είναι πολύ πιθανό να πολεμήσουν υπέρ της τουρκίας

    1. Εμείς οι τουρκοβουλγαροι βρε αγράμματε σας γλεντάμε.

  9. ρε σεις δεν κανετε εμπαργκο καλυτερα στην μπουγατσα?ποιο πολυ θα πονεσει παρα αν γνει πολεμος..που δεν θα γινει βασικα…

  10. με τη βουλγαρία όμως θα πολεμήσουν αν γίνει κάτι… στο πλευρό της…

  11. Έχουν δίκιο τα παιδιά ρε σεις. Οι μαφιόζοι της Αθήνας μπήκαν στο γήπεδο με το κουμπούρι στην ζώνη!!!
    Κατά τα άλλα έχουν μεγάλο πρόβλημα στο μυαλό. Αν γίνει πόλεμος, αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα υποστούν την επίθεση και τότε θα σκούζουν στο κατεστημένο της Αθήνας, που μόνιμα τους αδικεί(!), να πάει να τους σώσει. Τί να πω ρε παιδιά; Το μόνιμο πρόβλημα της Ελλάδας. Πρώτα είμαστε κάτι άλλο και μετά Έλληνες. Μόνο μια λέξη: ΝΤΡΟΠΗ!!!

  12. Τι ξεφτίλες είστε!!!!! Θέλετε να λέτε ότι έχετε και προσφυγικές ρίζες. Μια ζωή στον μικρόκοσμό σας . Και μετά φταίνε οι Αθηναίοι.

  13. Έτσι κι αλλιώς εισαγόμενοι Σερβορώσοι υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ και κάτι Κόλκας και σία που φοράνε φανέλες της Μπεσικτας. Στα φρύδια μας και να μην πάνε στον πόλεμο.

  14. στα @@@@ρια μας. καθηκια του κε….τα.!
    ουτε εμεις θα ερθουμε να πολεμισουμε για εσας εκει πανω..
    καλο ξεκολιασμα απο τους Μογγολους..

    Μαζευουμε και εμεις υπογραφες….nn

  15. τους αγώνες με αυτά τα πράγματα….. έπρεπε να τους δείχνει το animal planet.

  16. Το 80% των Αθηναίων είναι Πακιστανοί, Ιρανοί, Αφγανοί και λοιπό Ισλαμαμπάντ οπότε σταρχιδια μα η χαβούζα….

  17. δεν πειραζει…. θα παει ο νεος Τζον Γουεη ( στην κοντη εκδοση)… ηδη οπλοφορει

  18. η θεσσαλονικη μετονομαζεται σε solun και αλλαζουμε ολες τις ελληνικες πινακιδες χωριων και πολεων σε βουλγαρικες

  19. Παπαριες απο αναρχοαπλυτους που υπογραφουν ανεξαρτητα με ποια ομαδα υποστηριζουν!
    Δεν τσιμπαμε ρε ξεφτιλες!

      1. Ξ= ξεκωλιαρα??Γραφε ελληνικα ρε αλβανοπακιστανικη κωλοτρυπιδα η ψοφα!!

  20. Ντοπή….Ντροπή για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του. Ύβρις για τους Μικρασιάτες πρόσφυγες.
    Κάποιοι μπερδεύουν τα ιερά του λαού μας με τις σωβρακοφανέλες….
    Αν δει κάποιος και τον “διάλογο” με τον “Τρύφωνα” καταλαβαίνει ότι μιλάμε για υπόκοσμο.
    Ντροπή…

  21. Το 80% των παοκσηδων είναι Αλβανοί Γεωργιανοί και Τσετσένοι όποτε δεν τρέχει και τίποτα….

Comments are closed.