Οι Λαθρομετανάστες βούλιαξαν την Λέσβο! Δείτε τι ψήφισαν οι κάτοικοι του Νησιού!

Κοινοποίηση:
1LESBOS

Δείτε το….

Μην ξανά κλάψει κανένας στην Μυτιλήνη από εδώ και πέρα…

Και ο νικητής ….ο ΣΥΡΙΖΑ

21 lesbos

Αποχή: 46%

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Τα θέλει ο κώλος τους. Γαμάτε με και ας κλαίω λένε τα Λεσβιακά. Περίπου μισή μονάδα διαφορά από τα κομματα Συριζα, ΝΔ.

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΔΕΡΦΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ…ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ..45% ΑΠΟΧΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ..?ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,, ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!!!

  3. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΥΛΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. 264 ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΤΑ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
    ΟΥΣΤ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ, GOLEMS!

  4. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ “ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 7500 ΛΑΘΡΑΙΟΙ,ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΥΟ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ 4200 ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΤΥΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

  5. Κουμαντο κανουμε στα νησια σας
    Γυναικες παιδια δικα μας
    Μαλακες ελληνες σε λιγα μερες θα σες φαμε ολους

    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΧΜΕΤ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ…ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ..

  6. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΙΙΙΙΙΙΙΛΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΕΣ

  7. Μην τα ισοπεδώνετε όλα , ποτε στην ιστορια οι εξεγερμενοι και αφυπνισμένοι δεν ηταν πλειοψηφεια. Καταφερναν όμως στην πορεια να εξεγειρουν τον λαο. 4,500 ανθρωποι στηριξαν χρυση αυγη , ποσοστο ρεκόρ στο 8%..Ανθρωποι που θα δειτε θα ξυπνησουν τους ραγιαδες.Οταν ερθει η ωρα , 4,500 ανθρωποι θα βγουν μπροστα και θα παρασυρουν και τους αλλους. Μπραβο στον λαο μας.Η ψηφο στην Χρυση Αυγη είναι ψηφος συνηδητη , ψηφο σε συριζα και νδ είναι ψηφο για δορισμο και ρουσφέτια,.

  8. Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά κατάγομαι από την Λέσβο . Έχω ένα παιδάκι 2 ετών και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να το δω μπρούμυτα στην παραλία να το κτυπάει το κύμα .Αν ψήφιζα τον Βαγγελα τι θα έκανε δηλαδή .Θα τους άφηνε νε πνιγούνε; Και άντε και τους άφηνε ο Βαγγελας να πνιγούνε και απέσυρε το λιμενικό όλες τις δυνάμεις του με του που έβλεπε μετανάστες στην θάλασσα, τότε θα έβγαινε το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ για ερευνά και διάσωση στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ .Πολύ καλύτερα έτσι;;;;;

    1. ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ… κ δεν εισαι ΣΥΡΙΖΑ?.. τι εισια ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ?……. ΤΡΑΒΑ ΤΑΙΣΕ μεταναστεσ ΤΩΡΑ Κ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑς.ξερουμε καλα τι ψηφισες.Το παιδακι ομως κ τα αλλα που θα πνιγουν στο μελλον δε σε ειδα να τα σωζεις…δε καταφερνετε κ κατι δλδ…ταιστε λοιπον εκει τους μαντραχαλους,εποικιστε τη χωρα προδοτς κ παρατα μας.

    2. να ψηφιζες Χ.Α. κυριε δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ…..χαχαχ ρε,απορω απευθυνονται σε χαχολους αυτοι οι τυποι? ε,μαλλον.

    3. Συμπέρασμα : αφήστε όλες τις φυλές του κόσμου να εισέλθουν κατά εκατομμύρια στα νησιά μας γιατί είδαμε μπρούμυτα ένα παιδάκι στην παραλία.
      Συγνώμη , αλλά για τα χιλιάδες παιδάκια που χάνουν το κεφαλάκι τους από τους ισλαμοφασίστες (που κι αυτοί εισβάλουν στη χώρα μας με πρόσχημα τα παιδάκια που είναι μπρούμυτα) τι γίνεται;
      Η λύση : φύλαξη συνόρων όπως στην Ουγγαρία χαλβάδες ανθέλληνες!

  9. …όταν το πρώτο σώμα μείνει ορφανό από κεφάλι….

  10. Οταν σας σφαξουν ολους , τοτε θα έλθουμε να πάρουμε το νησί μας πιςω .

  11. Δίκαιο είχε η κυρα Τασια. Όφελος βρήκαν τα νησιά από τους λαθρο.
    Για τον χειμώνα να στήσει καταυλισμό για 10.000 πρόσφυγες σε κάθε νομό που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.
    Ψήφος για ΣΥΡΙΖΑ = έγκριση για το προγράμματα του.
    Με τις υγιές σας!

  12. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒOΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

  13. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒOΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

  14. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ,Η ΛΕΣΒΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ
    ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ , ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ , ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  15. Ηθελες τα , και παθες τα…………..ορε νησιωτες που κουκουτσι μυαλο , δεν εχετε………..,

  16. Πολύ θα χαρώ να τους κλέψουν να τους βιάσουν και να τους σκοτώσουν !
    Ηλίθιοι Έλληνες δεν ξέρετε γιατί ζείτε…

  17. Οι κάτοικοι του νησιού μίλησαν. ΘΕΛΟΥΝ τους μετανάστες στο νησί τους. Με το καλό να γεμίσει το νησί και επιτέλους ας δοθεί η χαρά στους κατοίκους να μείνουν εκεί. Κανένα πλοίο δεν πρέπει να τους παραλαμβάνει και να τους απομακρύνει αφού με τη ψήφο τους δήλωσαν την αγάπη τους για τους ταλαίπωρους μετανάστες. Μακάρι να τους δοθεί η χαρά να δημιουργήσουν ζευγάρια με αυτούς και να κάνουν οικογένειες. Μπράβο τους!

  18. δωδεκανησσα και χιος σαμος μυτιληνη παρακαλουνται οπως κρατησουν στα κωλονησσα τους τους λαθρο!!ας τους δωσουν γυναικες και παιδια τους για να ξεθυμαινουν κιολας!!μαζοχες!!!

  19. Και νικητής ο ΛΑΟΣ μας, κανείς άλλος.Σε περίπτωση πού δεν σας αρέσει πνίγήτε στο ποτάμι…

Comments are closed.