Οι καμπύλες που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Κοινοποίηση:
TashaMackenzie13

Είναι από τις στιγμές που χαίρεσαι να γράφεις για όμορφες γυναίκες.

Και στην περίπτωση της κουκλάρας που ακολουθεί, το κάναμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Μιλάμε για την Tasha Mackenzie, η οποία είναι το πιο καυτό μωρό που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στο Instagram. Εντάξει, μπορεί να μην είναι το τελευταίο διάστημα ή τόσο πρόσφατος ο λογαριασμό της, αλλά εμείς πριν λίγο την… ανακαλύψαμε και μόλις μπήκαμε στις φωτογραφίες της, πάθαμε… πλάκα.

Το μελαχρινό μωρό, δεν είναι μόνο… καμπύλες, αλλά και μπράτσα – αυτό είναι η αλήθεια πως μας… χάλασε λίγο – όμως, το δυνατό της σημείο είναι οι… ματάρες της, οι οποίες μπορούν να σε μαγέψουν. Αν δεν έχεις καταφέρει να τα… χάσεις με την κορμάρα της.

Δείτε…

TashaMackenzie01

TashaMackenzie02

TashaMackenzie03

TashaMackenzie04

TashaMackenzie06

TashaMackenzie07

TashaMackenzie08

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η Τι εγινε Μιμικο μου ειδες την μεταλαγμενη και τσουτσουριασες...χαχαχαχα λέει:

    Εδω Μιμικο μου δεν καταλαβες οτι φοραει φακους για παραδειγμα η οτι η τυπισα ειναι ντιγκα στις πλαστικες?? απο που να το πιασω, μυτη πλαστικη , χειλη φουσκωμενα με τρομπα , βλεφαρα ανασηκωμενα με γερανο, βυζια ντιγκα στη σιλικονη(ο γιατρος να φανταστεις, της εχει απαγορευσει τα υπεραντλαντικα ταξιδια για ευνοητους λογους) επισης εμφυτευματα στον κωλο…χωρια το μαλλι που αν πας να την χαιδεψεις θα σου μεινει η τρεσα στο χερι….Και λεω να αφησω ασχολιαστο το μπουτι αλα ροναλντο….

  2. Δεν μας γράφει πόσο η ώρα , η βραδιά , η εβδομάδα και εάν τα κάνει όλα γιατί εγώ θέλω να την παρω απο πίσω σαν αρχή .-

    1. Πάρε κανα δανειο πρώτα και μετα σου λεω την τιμη !

    1. Έχω κονε. Μισο να στη στειλω μπας και στανιάρεις Λίγο, Μιμικο μου!!!

Comments are closed.