Οι κάμερες & το κινητό πρόδωσαν τον γιατρό για τη δολοφονία στο Ιπποκράτειο

Κοινοποίηση:
καμερες

Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που συνελήφθη για την δολοφονία της 36χρονης γυναίκας – μητέρας τριών παιδιών – που βρέθηκε πεταμένη σε ρέμα στην Χαλκιδική.

Ο αγγειοχειρουργός, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι κάμερες ασφαλείας του «Ιπποκρατείου» κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

Ειδικότερα από το οπτικό υλικό φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.

‘Αγνωστος παραμένει ακόμη ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών.

Απάντηση στην αιτία θανάτου δεν υπάρχει προς το παρόν και αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση.

«Μιλάμε για δολοφονία που πιθανότατα οφείλεται σε υπερβολική δόση φαρμάκου ή σε πνιγμό. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα που έχουμε μέχρι στιγμής, τα οποία δεν είναι αρκετά γιατί το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μας δείχνουν ότι δεν είναι στραγγαλισμένο το πτώμα, δεν έχει κακώσεις ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό. Αλλά ακόμα το μελετούμε δεν μπορούμε να πούμε πολλά μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνά μας» ανέφερε η ιατροδικαστής κυρία Ελένη Ζαγγελίδου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: