Οι Γάλλοι διαδηλώνουν για 60η ημέρα με σύνθημα: “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ”!!! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gallia

Εικόνες που προκαλούν ρίγος! Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους του Παρισιού κατά της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού… “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ” λένε οι διαδηλωτές, προσπαθώντας να κάνουν και άλλους λαούς της Ευρώπης να ξεσηκωθούν και να βγουν στους δρόμους.Τα συνδικάτα που αντιτίθενται στο σχέδιο νόμου για την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων κάλεσαν να «ενισχυθούν οι κινητοποιήσεις», οι διαδηλώσεις και οι αποκλεισμοί που πραγματοποιούνται εδώ και περισσότερο από δύο μήνες στη Γαλλία!

Ένα από τα πολλά συνθήματα που έχουν οι Γάλλοι είναι ότι “δεν είμαστε Έλληνες να κοιμόμαστε”!Βλέπετε εκεί δεν έχουν συνδικαλοπατέρες όπως εδώ…

Για όγδοη φορά από τα μέσα Μαρτίου, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι (300.000 σύμφωνα με το συνδικάτο CGT, 153.000 σύμφωνα με τις αρχές), κατέβηκαν στους δρόμους σε ολόκληρη τη Γαλλία κατά του σχεδίου νόμου, που έχει σκοπό να δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με την κυβέρνηση, αλλά απειλεί να αυξήσει, σύμφωνα με τους αντιπάλους του, την εργασιακή αβεβαιότητα των μισθωτών.

paris2 paris1 gallia

Τις τελευταίες ημέρες το κίνημα έχει σκληρύνει τη στάση του με τον αποκλεισμό λιμανιών, διυλιστηρίων και αποθηκών καυσίμων, μια μεγάλη πρόκληση για την κυβέρνηση που θέλει να αποφύγει την παράλυση της χώρας δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού Euro 2016.
10 από τους 19 πυρηνικούς σταθμούς της χώρας έχουν μειώσει την παραγωγή τους, σύμφωνα με το CGT, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με τον διαχειριστή του δικτύου.

Παρακαλούμε τους Γάλλους να κάνουν λίγο ησυχία γιατί εδώ ξεκίνησε η ανάπτυξη….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είμαστε πολύ μαλάκες οι ελληναράδες οι γάλλοι ξεσηκώθηκαν και σωστά κάνουν εμείς φραπέ και ξάπλα

  2. Έχουν δίκιο.Όπως είπαν όμως,εκεί δεν έχουν μπούτες και κκε το κόμμα του χαφιέ να καπελώνει οποιαδήποτε διαδήλωση.Εμείς φταίμε γι’αυτό όμως,γιατί όταν εμφανίζονται μπουτας,κουτσούμπας και κόμματα γενικότερα στις διαδηλώσεις,τους αφήνουν να μιλάνε ανενόχλητοι αντί να τους ρίξουν κάνα γονατίδι

    1. ΣΩΣΤΟΣ, ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
      ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΓΩΝΑ

  3. τα προβατακια τα ελληνακια μπεεεεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεε μονο λογια λογια μπλαμπλαμπλα

Comments are closed.