Οι αέναοι ΨΕΥΤΕΣ έπιασαν δουλειά: Αστικός ΜΥΘΟΣ η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ

Κοινοποίηση:
pinokio

Καταγγελία αναγνώστη: Μετά τα αέναα ομόλογα των ροζ παρακρατικών ήρθαν και τα αέναα ψέματα…

Μιλάμε όπως σας είχαμε εδώ και καιρό προειδοποιήσει για τις αρλούμπες που έλεγε από την Θεσσαλονίκη ο μετρ της υποκριτικής και του μιμιτισμού Τσιπρανδρέου, όπου η διαγραφή χρέους έγινε από τα χείλη του αρμοδίου υπουργού αέναο χρέος.

Δηλαδή μέχρι να καταστραφεί η Γη εμείς οι Έλληνες θα χρωστάμε και θα χρωστάμε χωρίς ανάσα και σταματημό.

Θα πληρώνουμε ακόμα και με το γάλα της μάνας μας αλλά δεν θα ξοφλάμε ποτέ.

Διότι μετά τον δικτάτορα της Συγγρού, τον αρλεκίνο των Ζαππείων, μας προέκυψε και ο έτερος Καππαδόκης, ο μίμος του Ανδρέα, ο “επαναστάτης” χωρίς……..γραβάτα (από το επαναστάτης χωρίς αιτία).

Ο κύριος φρουφρού και αρώματα.

Ο βαρώνος Μυνχάουζεν ή ο αριστερός πινόκιο αν προτιμάτε, αυτός που θα μας έσωζε και θα έδινε ένα καλό μάθημα στις αγορές και τα αρπαχτικά της ΕΕ.

Τελικά με μερικές “ξυλιές” στον ροζ του “πισινούλι” το “πρωτοπαλίκαρο του Μελιγαλά” έγινε σκέτο “λαγουδάκι”, που όπως προβλέπουμε σε λίγο καιρό θα ψάχνει λαγούμι για να κρυφτεί, μόλις η επαναστατική ρητορική γίνει “ρεαλιστική στροφή στην πραγματικότητα”.

Ετοιμάζονται δε τα νταούλια και τα βιολιά όχι για εκείνους που τα προόριζαν όπως ψευδώς έλεγαν, αλλά για πάρτη τους, αφού μια νέα επαγγελματική προοπτική θα ανοιχτεί με την κωλοτούμπα τους στις απανταχού εμποροπανήγυρεις, όπου θα αποτελούν την ατραξιόν τους και το αγαπημένο στόχο για όσους ειδικεύονται στο πέταγμα της………ντομάτας.

Εντωμεταξύ θυμίζει εντόνα μέρες ΓΑΠ αφού συνεχώς όλοι τους βρίσκονται σε ένα αεροπλάνο σαν τον ταξιώτη της βροχής και αλλωνίζουν την οικουμένη, μόνο και μόνο στο τέλος όλοι για να καταλήξουν να μιλούν για τις στιλιστικές τους επιλογές!!!!!!

Αυτή η κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της στιλιστικής επιλογής και της κυβερνητικής ανυπαρξίας, όπως η προηγούμενες έμειναν ως προδοτικές και δοσιλογικές.

Καμία πάντως δεν ήταν όπως αποδείχθηκε περίτρανα Εθνική ή τουλάχιστον ότι έλεγε ότι ήταν.

Όλοι πολιτικά λαμόγια πεινασμένοι για μάσα και καρέκλα.

Αντράκια σαν αυτά που περιέγραφε η παλιά ηθοποιός μας Άννα Καλουτά, ψευτοκουτσαβάκια της οκάς που τα νταηλίκια τους τα κάνουν μόνο εντός των τειχών αφού εκτός μετατρέπονται σε Παναγίες-παρθένες, τα γνωστά δηλαδή κολεγιόπαιδα των καθωσπρέπει ινστιτούτων του καπιταλισμού που τόσο πολύ “εχθρεύονται”.

Ο δε υπουργός οικονομικών άνετα θα μπορούσε να συναγωνιστεί τον ΓΑΠ στο πέταγμα του αετού, στην δενδροφύτευση μαζί με την γλάστρα ή στο ανεπανάληπτο “βάζοντας την αλυσίδα στο ποδήλατο εν κινήσει”, διότι από την μια μέρα στην άλλη αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα.

Έτσι από την διαγραφή φτάσαμε στο αέναο χρέος, και από τον “φόβο” που προκαλούσε στους συνομιλητές του πολύ φοβούμαστε ότι θα φτάσει στο “φτύσιμο”.

Και όχι μόνο από αυτούς αλλά και από τους Έλληνες που τους ψήφισαν, μόλις αρχίσει πάλι και έρχεται ο λογαριασμός.

Διότι όπως λέει και ο λαός μας “λέμε και κάνουμε και καμιά μακακία για να περνά η ώρα” και οι συγκεκριμένοι από τέτοιες είναι επιστήμονες.

Στην ξεφουρνίζουν και ο “αγράμματος” Έλληνας λέει ” τι είπε το άτομο” μένοντας με το στόμα ανοιχτό, όχι για την ουσία των θέσων αλλά για την κοροιδία και το θράσος.

Θράσος που οι αναρχοάπλυτοι της Κουμουνδούρου έχουν άφθονο και σε υπερεπάρκεια.

Το μόνο δυστυχώς που δεν έχουν είναι λύσεις για τα προβλήματα του Έλληνα και Εθνική στρατηγική, αφού όπως πολλάκις έχουν δηλώσει τόσο αυτοί όσο και οι όμοιοι τους, είναι πολίτες του κόσμου και λάτρεις των ανοιχτών συνόρων ότι και αν αυτό συνεπάγεται για την άλωση και την βεβήλωση της παράδοσης και της ιστορίας μας.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. …για πες μας ρε πατριωτάρα τι ψήφιζες προ χρυσής πορδής? Μη μου πεις νουδου…θα πέσω απ τα συννεφα!!!

    1. για πες μας ρε πατριωτάρα (N2 8:00) τι ψήφιζες προ Σύριζα ? Μη μου πεις ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ …θα πέσω απ τα συννεφα!!!
      Ξυπνήστε βόδια είναι πολλά τα λεφτά, όλα κανονίζονται πριν απο της εκλογές με τις πολυεθνικές & αφού τα βρούνε πέφτει το σπρώξιμο απο τα Μ.Μ.Ε.
      Βάλτε ταμπέλες εσείς: κουμουνιστής, φασίστας, δεξιός,αριστερός κ.τ.λ. ώστε να χρωστάμε στις πολυεθνικές μέχρι το 3000!
      Η αλήθεια είναι μια: Επειδή πρέπει κάθε χρόνο να καταγραφούν περισσότερα κέρδη οι πολυεθνικές, μας υπερχρέωσαν (θα συνεχίσουν να το κάνουν) μαζί με τους πολιτικούς, σκόρπισαν κάτι ψυχούλα & σε εμας ωστε να έχουμε ενοχές και να τσακωνόμαστε!

Comments are closed.