Οικονομολόγο για υποψήφιο αντι-Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας “κατεβάζει” ο ΣΥΡΙΖΑ!

Κοινοποίηση:
sakelaridis-syriza

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει ως υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής τη βουλευτή Ρένα Δούρου και για τον Δήμο της Αθήνας τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη,ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου προεξοφλείται η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη του Κώστα Μορφίδη, στην Ήπειρο της Όλγας Γεροβασίλη, στη Δυτική Ελλάδα του Βασίλη Χατζηλάμπρου στη Στερεά Ελλάδα του Βαγγέλη Αποστόλου, ενώ η Ηρώ Διώτη φαίνεται πως θα είναι υποψήφια στη Θεσσαλία.

Για το Δήμο Πειραιά ακούγεται το όνομα του βουλευτή Α’ Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα και για το Δήμο Θεσσαλονίκης εκείνο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Ούτε με σφαίρες!!!! Μ’αυτόν δήμαρχο καλύτερα να πάμε στο Πακιστάν λιγότερους Πακιστανούς θα έχει..!!!

  2. εαν δεν βγει ο κασιδιαρησ δημαρχοσ εγω θα αλλαξω χωρα..δεν παλευονται οι μαυροι

  3. Για να δούμε ποιον θα επιλέξουν οι εθνικοσοσιαλιστές, τον μυγά ή τον λευκό

    1. Εκείνον που θα τους λύσει τα προβλήματα απ’τους μυγάδες..

    2. εσυ παντως σιγουρα το μαυριδερο πεος θα ψηφιζες

    3. Προς πληροφόρησή σου… ο μιγάς γράφεται με “ι” δεν γράφεται “μυγάς” ! Μυγάς είναι μάλλον αυτός που μοιάζει με μύγα, χαρακτηρισμός καθόλου κολακευτικός για κάποιον που είναι μισός μαύρος και μισός λευκός. Δεν θέλεις να σε χαρακτηρίσουν ρατιστή έτσι δεν είναι;

  4. Με τον Τσίπρα είμαστε αδέλφια. Λαέ ψήφισε μας να διώξουμε τους έλληνες απ΄τον υπέροχο αυτό τόπο.

  5. ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ;;;;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ

  6. Ρε αφηστε τα γελοια προσωπα που θα κατεβασει ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψηφιοπους και δειτε εδω τι ΠΑΡΤΥ ΜΕ LSD ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!! Μα δεν μπορειτε εσεις του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερωνεται τον κοσμο οτι κανετε τετοια παρτυ!!;; Αχ τι εχασαΑΑΑHH!

    https://www.youtube.com/watch?v=-boV9kn-160

    ΥΓ. Γιατι λεει “κατεβασει” με εισαγωγικα ο τιτλος;; Θα κατεβασουν η δεν θα κατεβασουν αυτον τον μαλακα;;;

  7. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΚΟΜΗ
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ 34 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ…….
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…………
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..

    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ……

  8. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ , ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  9. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΝΕΟΣ,ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ‘Η ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

  10. ψηφιστε συριζα για δημαρχο, να πολλαπλασιαστουν οι λαθραιοι της αθηνας επι 5

  11. Ηλια χειλακι πετροκερασο και μαγουλο βερικοκο ρικο ρικο ρικοκο ρικο ρικο κο κο κο!
    εκλεκτης σε ολες τις σπηλιες του μεγαλου υπαρχηγου σε στριχωτη φλοκατη

  12. Κανένας κάτοικος της Αθήνας δεν πρόκειται να ψηφίσει τα καθά….α του αντισυνταγματικού τόξου!Αυτοί που θα τους ψηφίσουν είναι πρώην Αθηναίοι που μένουν σε πλούσιες περιοχές της Αττικής,οι οποίοι δεν νοιάζονται για την Αθήνα αλλά μόνον για την τσέπη τους!Είναι πλούσιοι πασοκοσυριζέοι μισέλληνες οι οποίοι μαζί με τους έποικους λάθρο κάνουν μια δυνατή πλειοψηφία.Σ΄αυτούς ποντάρουν οι του αντισυνταγματικού τόξου. Εξαιτίας τους θα δείτε ποσοστά υπέρ του αντισυνταγματικού τόξου που θα τρίβετε τα μάτια σας!

  13. Π Α Ρ Α Κ Μ Η ……. Mε όλους αυτούς τους γλεντζέδες Κλασιδιάριδες , που θέλουν δημαρχιλίκια , ντόρος να γίνετε ούτε καν το πιστεύουν .Ούτε για σκουπιδιάρηδες δεν κάνουν

  14. Γαβριήλ κι όλας…ωραίο όνομα και ελληνικότατο…αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα γελάσει κα ο κάθε πικραμένος, να το θυμηθείτε

  15. Τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ μην τον υπολογίζετε διότι, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές θα τον προφυλακίσουν. Πιστεύω, καταλαβαίνετε γιατί; Ο μόνος απ’ την χρυσή αυγή που δεν υπάρχει περίπτωση να προφυλακιστεί και γενικά να καταλήξει στη φυλακή είναι ο Παναγιώταρος. Είναι ένα δώρο της ΓΑΔΑ προς το πρόσωπο του για την συνδρομή του( με κάθε τρόπο) προς την συγκεκριμένη υπηρεσία όλα αυτά τα χρόνια.
    -Μπορεί να κάνουμε τους λαμάκες αλλά δεν είμαστε. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω μας.

  16. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ”ΓΑΛΑΖΙΟΣ” ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ (ΒΛ. ΕΒΕΡΤ,ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΤΟΡΑ,ΚΤΛ) ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!!!ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΄΄ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ΄΄ ΑΝΤΙ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (ΔΟΥΡΟΥ ΚΤΛ) ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ Η ΚΑ ΒΑΓΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!!!

  17. Ο συγκεκριμένος είναι αμερικανοσπουδαγμένος (σαν το ΓΑΠ και το Σαμαρά)και μάλλον ανήκει σε αυτούς που πίνοντας ουισκάκια σε πάρτυ γράφουν για “ποσοσοστά βίας που χρειάζενται για να…(κατσικωθούν στα διοικητικά έδρανα)”. Σε κάθε περίπτωση στον κόσμο δεν περνούν αυτά πλέον, πόσο μάλλον οι λαθρολάγνοι.

  18. Μπορεί τον Γαβριήλ να μην το ξέρει ούτε η μάνα του αλλά έτσι λέγαμε και για τον Καμίνη που στα γκάλοπ ήταν πολύ χαμηλά, αλλά τελικά κατάφερε (με διάφορους ανοίκειους τρόπους) να τον έχουμε δήμαρχο και να έχει κάνει την Αθήνα σαν τα μούτρα του!!!

  19. Τι το κρατάει έτσι το μικρόφωνο; Τραγουδιστής είναι;
    Έντεχνος, έντεχνος;

  20. Μιλάμε ο κασιδιάρης θα κάνει κυριολεκτικά περίπατο…

  21. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΛΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ…! ΓΜΤ!!!!

  22. Αυτό ήταν γερό χτύπημα!!! Άρχισε να τρέμει ο Κασιδιάρης… στο κέντρο συριζαίος δήμαρχος??? χαχαχαχα ούτε καν!!!

  23. Όποιον κι αν έβαζαν, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαν. Ο Ηλίας θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

  24. H πλακα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι χρισαβγιτες που πιστευουν σοβαρα οτι ο κλασιδιαρης παει για δημαρχος!

    Το 7% εγινε 70……:lol:

    1. κάνε μια βόλτα κέντρο αγαπητέ… και στη τελική ας φρόντιζαν οι δικές σας κυβερνήσεις, να λύσουν τα προβλήματα του κέντρου ώστε να μην έχεις τώρα Κασιδιάρη δήμαρχο!!! γι’αυτό μούγκα!!!

    2. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ Ή GAY NA Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ;

  25. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΠΡΑΜΑ; ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ;;

  26. ΓΑΒΡΗΙΛ,ΜΩΗΣΗΣ,ΑΒΡΑΑΜ,ΕΣΘΗΡ,ΒΡΙΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ……………….ΡΩΜΙΟΥΣ.

  27. Κι ο Σαμαράς οικονομολόγος είναι… Κι ο Παπανδρέου που έπαιρνε δάνεια για να δίνει επιδοτήσεις οικονομολόγος ήταν και δίδασκε σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο οικονομικομετρία.
    Κι ο Σταθάκης που είναι επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής του Σύριζα, ο “το 5% του χρέους είναι επαχθές” άρα το υπόλοιπο 95% θα το πληρώσουμε και “δεν θα κάνουμε καμία μονομερή κίνηση” δηλάδή αμφισβήτηση “όσον αφορά το χρέος” οικονομολόγος είναι!!! Και κατηγορείται και για διασπάθιση δημοσίου χρήματος κι ο μόνος λόγος που δεν αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη είναι ότι οι συνάδελφοι μνημονιόδουλοι τον προστατεύουν δια της ασυλίας.
    Οι οικονομολόγοι είναι οι χειρότεροι για την οικονομία.
    Και ο στούρνος οικονομολόγος είναι και ΚΚΕ.

    Χέστε μας με τους οικονομολόγους. Όλοι οι οικονομολόγοι έχουν κάψει την Ελλάδα!

Comments are closed.