ΞΥΠΝΑΕΙ Η “ΑΡΚΟΥΔΑ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΟΔΗΣΣΟ-ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ-ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ!

Κοινοποίηση:
odissos-rwsofiloi

Οι ρωσόφιλοι πολίτες της Οδησσού -τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας και σημαντικό λιμάνι στον Εύξεινο Πόντο- από το μεσημέρι της Κυριακής βγήκαν στους δρόμους για να απιτήσουν δημοψήφισμα για προσάρτηση με την Ρωσία!Να θυμίσουμε ότι στην Οδησσό υπήρχε μία αρκετά οργανωμένη ελληνική παροικία στις αρχές του 19ου αιώνα. Η Οδησσός είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ελληνισμού, αφού εκεί συστάθηκε η Φιλική Εταιρεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλα ρε προς τι ο ενθουσιασμος ? νομιζετε οτι ασχολητε κανεις με εμας..φαντασμενα παλικαρια…

  2. Και να σκεφτείς με τι κόπο βγίκαμε απο το μεσαίωνα! Ξεχάσαμε όμως να κατασχέσουμε τα χρήματα του παπαδαριού ασε που εχουν ανάγκη την θρησκεία κι οι πολιτικοί για να μεθοδεύουν ευκολα τις μάζες…………………………

  3. ΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ Γ ΠΠ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΙΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ “ΓΕΡΟΝΤΕΣ” ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΙΝΗΚΟ Γ ΠΠ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΖΗΤΩ Ο ΚΑΙΣΑΡ!Α ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ…………..

Leave a Response