ΞΕΦΤΙΛΑ! Παίκτρια από τουρκοριάλιτι πέρσι έγινε 23 ετών και φέτος δηλώνει 22! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
123

Το Power οf Love έχει εξελιχθεί σε μία αστείρευτη πηγή τρολιάς, καθώς οι περισσότεροι έχουν ένα θεματάκι με τις ηλικίες τους…

Αρχικά είχαμε την 19χρονη Αθηνά για την οποία στο Twitter ακόμα τσακώνονται για το πόσο ετών είναι, όμως πλέον μας προέκυψε και η Αλεξάνδρα Ορφανού.

Η νέα παίκτρια που μπήκε την Δευτέρα στο reality αγάπης, λίγο μετά την εμφάνισή της στο σπίτι των ανδρών, ρωτήθηκε πόσο χρονών είναι και απάντησε 22.


Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό από τα social media (καλά δεν χρειαζόταν και κανένας Κλουζό για να το ανακαλύψει), στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βρέθηκε φωτογραφία από πέρυσι τον Απρίλιο που έσβησε τούρτα με τον αριθμό 23!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πιο trash ριάλιτι δεν πέρασε ποτέ απο την ελληνική τηλεόραση. Όσο για την Μπακοδήμου τι να πώ! Ο άνθρωπος όταν γερνάει γίνεται πιο σοφός υποτίθεται, δεν σέρνεται σε υπονόμους. Κατάντησε μια σιτεμένη τηλεπατρόνα αρσενικών και θηλυκών ιερόδουλων που παίζουν τους ερωτευμένους για τα λεφτά, ξύνοντας όλη μέρα το αιδοίο τους σε έναν καναπέ, σκοτώνοντας κυριολεκτικά την ελληνική γλώσσα.

Comments are closed.