ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΤΗ: «Χοντρές, Κοντές, Νέες, Γριές Ξεφτιλίζονται…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
8444e7fe2b1b30233b36b9ac5e2f051f-750x430

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξέσπασε σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Απόσπασμα από τις δηλώσεις της έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής “Όλα Καλά”.

«Τα έχω με τους συνανθρώπους μου που βλέπουν ριάλιτι, ειδικά με τις γυναίκες. Δεν μπορείς να βλέπεις αυτές τις αηδίες και να κυκλοφορείς έξω με κοντά φορέματα λες και είσαι ένα κομμάτι κρέας, στολισμένη σαν λατέρνα.

Χοντρές, κοντές, νέες, γριές πάνε και ξεφτιλίζονται όταν ακολουθούν τις μόδες στα περιοδικά. Δεν δέχομαι ότι οι Ελληνίδες είναι τόσο χαζές», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσούλα Διαβάτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. πολύ καλά καλά τα λέει, συμφωνώ και επαυξάνω. Το πιο καλό είναι οι σοκαρισμένες φάτσες των παρουσιαστριών όταν ακούν το ρεπορταζ!

  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!

  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜΑΣΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΑ-ΔΙΑΒΑΤΗ;

  4. ΕΝΝΟΕΙ ΡΙΑΛΙΤΥ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ

  5. ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ. ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΙΝΙΟ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ.

Comments are closed.