Ξεσάλωσε ο Βέλιου : “Το 60% των Ελλήνων είναι Αλβανοί” – TI ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ;

Κοινοποίηση:
246ee9867484d31fa4e23b19d3682055_L

Ο επικεφαλής του Ενωμένου Κινήματος για την Αλβανία, Ταχίρ Βελίου, σε νέο παραλήρημα απαντά στις θέσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση, επισημαίνοντας το αυτονόητο, ότι η ελληνική μειονότητα πρέπει να αναγνωρισθεί, όπου και αν βρίσκεται, σε ολόκληρη την Αλβανία.

 

Ο Αλβανός πολιτικός έξαλλος απάντησε: “Η χθεσινή δήλωση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, είναι μια γελοία δήλωση ενός εκπροσώπου μιας τεχνητής χώρας, όπως είναι η Ελλάδα, η οποία αν και είναι, άδικα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, κυρίως τους Αρβανίτες και τους Αλβανοτσάμηδες”.

Σημείωσε ακόμη: “Εάν ο κ. Κοτζιάς εκτιμά ότι η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος, τότε αν ενεργήσει για να μας πείσει, ας εφαρμόσει τα δικαιώματα των μειονοτήτων σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις, ας αναγνωρίσει τα δικαιώματα των Αρβανιτών και των Αλβανοτσάμηδων, οι οποίοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία, πάνω από το 60% του σημερινού πληθυσμού της Ελλάδας.

Στη συνέχεια, ας συνεχίσει με την αναγνώριση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας στους Αλβανοτσάμηδες, να αποζημιώσει για τη ληστεία με τη βία της ιδιοκτησίας, τον επαναπατρισμό των βίαια εκτοπισμένων πληθυσμών, την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αλβανοτσάμηδων, το δικαίωμα της οργάνωσης εξουσίας και διοίκησης και της αλβανικής γλώσσας ως επίσημης γλώσσας, χρηματοδοτώντας την εκπαίδευση στην αλβανική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα και την προετοιμασία του εδάφους για το τελικό καθεστώς της αρχής της αυτοδιάθεσης και το δικαίωμα της από-αποκοικιοποίησης των 15.674 τ.χ. αλβανικού εδάφους που βρίσκεται υπό την κατοχή της Ελλάδας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ποιος ειναι παλι αυτος ο ξυπολητος κατσαπλιας…;

    1. συνάδελφος σου, εθνικιστης.

  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΑΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Βέλιου : «Το 60% των Ελλήνων είναι Αλβανοί»

    Η Αλβανία, είναι ανεξάρτητη επαρχία της Ελληνικής Αυτοκρατορίας και κατά το ήμισυ * κατοικείτε από Ελληνικού DNA και καταγωγής ανθρώπους, πέραν των περιοχών των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

    * Το άλλο ήμισυ είναι φερτοί από την κασπία. Τους κουβάλησαν οι Ρωμαίοι. Η φαινοτυπική διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανέστατη.

  4. Εγω ειμαι αρβανιτης απο την φθιωτιδα και ξερω πολυ καλα την καταγωγη μου και την ιστορια μου, και φυσικα περιττο να πω και να διευκρινισω οτι το κεφαλι μου δεν ειναι σαν ταψι….ποσο μαλλον να τονισω τι ειδους εθνικη συνειδηση εχω!!!Αν εμεις οι αρβανιτες αισθανομασταν οτι ειμαστε αλβανοι και οτι εχουμε εστω και την παραμικρη σχεση με αυτους , τοτε δεν θα πολεμεγαμε στο πλευρο των υπολοιπων ελληνων για να φτιαξουμε ενα ανεξαρτητο ελληνικο κρατος αλλα στο πλευρο αυτων …Οπως βλεπετε αυτο δεν εγινε γιατι πολυ απλα ξερουμε ποιοι ειμαστε …Και πιστεψτε με ουτε εμφανισιακα οι αρβανιτες εχουμε εστω και την παραμικρη ομοιοτητα με αυτους! Οποτε να μη μας πουλαει τσαμπουκαδες και μαλακιες ο εν λογω κυριος γιατι εμεις θα ειμαστε οι πρωτοι που θα του πουμε μολων λαβε!!!

  5. ΚΑΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΔΟΥΝ ΜΕ 10€ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ.

Comments are closed.