ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ! ΣΟΚ για την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ του «Ε». «ΝΙΚΟ….με χτυπάνε σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΑΥΤΟΣ είναι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ που τα είπε ΧΥΜΑ και ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ στην κουτσομπόλα της Ελληνικής ΤV!

Κοινοποίηση:
tatiana

H περίοδος που έκανε ότι ήθελε η εθνική μας κουτσομπόλα!
Σκληρή απάντηση κατά της  εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου και στο πάνελ της το οποίο χαρακτήρισε ως “αμόρφωτους” και ανεκπαίδευτους τους δημότες που αντιδρούν και ζητούν την απομάκρυνση του Phylax.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
ΤΟΝ «ΕΧΥΣΑΝ» ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ! ΆΣΠΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΈΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δείτε την απάντηση το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη,”Εκρηκτικό Δελτίο” στο οποίο φιλοξενήθηκε ο εκδότης του paliofalirON,Θάνος Κόκκαλης.

apanthsh2

Το makeleio.gr υπογραμμίζει ότι ο κ. Κόκκαλης και το μλογκ ανάδειξαν με το ρεπορτάζ τους το όλο θέμα με τον κόκκινο σατανά  του Π Φαλήρου!

Η Τατιάνα που κάποτε έκανε ρεπορτάζ , σήμερα δεν αναφέρθηκε καν στο συνάδελφο!

Το makeleio.gr τιμά την δουλειά όλων τον ρεπόρτερ και όταν από την σελίδα προβάλουμε τα ρεπορτάζ τους αναφέρουμε πάντα όνομα και πηγή!

To επίμαχο σημείο στο 1:14:00 και μετά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ MAKELEIO.GR! ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ! ΈΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΑΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ! ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτός που τα είπε…ήταν υποψήφιος με τον Χατζηδάκη στις τελευταίες εκλογές,και όμως ήταν ο μόνος που σήκωσε ανάστημα,πάρε τα ναρκωτικά σου και σε άλλη παραλία 😉

  2. αυτος που τα ειπε στο εμποριο του χοντρου δουλευει και αυτος….
    πολλα ναρκωτικα αυτη η χωρα ρε

    1. Aυτός που τα είπε,ήταν υποψήφιος με τον δήμαρχο Π.Φαλήρου κι όμως σήκωσε ανάστημα,ο μόνος που το έκανε,πάρε λοιπόν τα ναρκωτικά σου..και σε άλλη παραλία!

  3. Δεν σε πηδάει ο Νίκος τι να κάνουμε ξεπέρασέ το τόσα χρόνια πάνε που δεν σε έχει στη δούλεψή του.

  4. τελικα εχυσαν στο κωλο της πουτατιάνας ή στη μαπα της????????

Comments are closed.