«Ξαφνικός Θάνατος» Για Τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ellinofreneia-721x430

Τέλος ο «Τσολιάς» και ο «Μπαλούρδος» από τον Alpha, καθώς το κανάλι αποφάσισε να «κόψει» την εκπομπή «Ελληνοφρένεια».

«Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί & μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα», αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής στο Twitter, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο Μαρξ έγραψε τις αριστερές παπαριές στην μεγαλύτερη μασονική στοά της Γερμανίας.
    Πέθανε μαζί με τον Ένγκελς στο Λονδίνο στην μεγαλύτερη μασονική στοά παγκοσμίως.
    Ο τσολιάς, το μαρξιστικό σκατό πέθανε στον Άλφα, στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ για όλα τα μαρξιστικά σκατά ………….

  2. μια μαλακια και μιση… μια φορα την ειδα και αυτη για 5 λεπτα..τοσο αντεξα…υπαρχει και μια αλλη εκπομπη με κατι βλακες απ τον σκαι σατυρικη εκπομπη και καλα..οτι να ναι ειναι ο τιτλος…ολο τζαμπα παει να τη βγαλει ο αλαφουζος..

  3. Όλοι σας κατηγορείτε την εκπομπή “ελληνοφρένεια” ήταν φιλο συριζαίοι άλλος αριστερή προπαγάνδα και άλλα ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ.

    1. Ρε εξυπνάκια εγώ που δεν έβλεπα την εκπομπή έχω δικαίωμα να πω την γνώμη μου ή θα μου πεις ότι αφού δεν την έβλεπα δεν μπορώ να έχω άποψη;

    2. Αυτό το ΑΡΑ μας δείχνει ότι φαίνεσαι πολύ ξύπνιος , μπας και είσαι από την Αετοράχη της Κουμουνδούρου;
      Δεν είμασταν αποβλακωμένοι σαν και εσένα για την παρακολουθούμε συνέχεια. Δυό-τρείς φορές να την ακούσεις-δεις είναι αρκετό για ένα νοήμονα άνθρωπο να αντιληφθεί το όργιο της ακροαριστερής ισοπεδωτικής κουλτούρας και προπαγάνδας.
      Ωρα είναι μας ρωτήσεις τι μας άρεσε σε αυτή την εκ(τρωμα)πομπή;
      Άντε να στο πούμε και αυτό.
      Οι διαφημήσεις.

  4. Η αποχώρησή τους δεν θα μας λείψει καθόλου. Το τίποτα είναι το ίδιο είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει.
    Το να προσπαθείς να παρουσιάζεις κάτι χωρίς να δημιουργείς και να μεταδίδεις γνώση, αλλά να με το να εξευτελίζεις, βρίζεις, μειώνεις πρόσωπα, σύμβολα, αρχές, επαγγελματίες, νοητικά καθυστερημένους, καλοκάγαθους, με αυθάδεια αλλά και περιφρόνηση, δεν είναι στοιχείο εξυπνάδας αλλά κατάχρηση ασέβειας στη προσωπικότητα των ακροατών. Αρκετές φορές χρησιμοποίησαν το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού εμπαίζοντας ανθρώπους που επικοινωνούσαν για διάφορους λόγους για να προσφέρουν με περισσή αθλιότητα και γελειότητα χρόνο στην εκπομπή τους. Υπήρχαν όμως και αρκετοί μαζοχιστές που τηλεφωνούσαν στην εκπομπή μόνο και μόνο και να τους χλευάζουν οι ,,,τιποτένιοι!!!!!
    Η γνωστή φασίζουσα δεοντολογία των αριστεριστών, ο αυταρχισμός και επιβολή, με συνοδεία ασφαλώς αριστερής προπαγάνδας.
    Και φορώντας την στολή του τσολιά περιύβριζαν όλους εκείνους που έδωσαν την ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, μη γνωρίζοντας όμως ότι η ελευθερία που μας έδωσαν φιλτράρεται πλέον από όποιους έχουν το μαρκούτσι της αριστερής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
    Ρε αστε στο Μαρξ.!!!!!!

    Υ.Γ. Η όλη ιστορία μου έχει αφήσει και μία απορία. Ο ιδιοκτήτης του σταθμού είναι πρόεδρος του αρείου πάγου και του εσρ ή ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και το ΕΣΡ ελέγχουν τον ιδιοκτήτη του σταθμού;

  5. Και πολυ κρατησε αυτη η ξεδιαντροπη αριστερη προπαγανδα με το στρατευμενο Μαρξιστικου χαμηλου επιπεδου ‘χιουμορ’ , στα τσακιδια και μην το ξαναδουμε πουθενα !

  6. κλειστε ολα τα κολοκαναλα ,,,,και στειλτε αυτα τα κοπροσκυλα να δουλεψουνε κανονικα σαν φυσιολογικοι ανθρωποι……ολοι μαθανε στην αρπαχτη και στα ευκολα κανοντας προπαγανδα

    1. χα χα κι εδώ ρε ανθελληνα?… δε ντρεπεσαι να βριζεις το Βεγγο?

  7. Από ότι φαίνεται η προπαγάνδα τους δεν ήταν αρκετά αριστερή-συστημική για το κανάλι. Είτε θα επανέλθουν αλλού πιο φανατιοί ή θα αντικατασταθούν από άλλους πιο Συριζανελόφιλους.

  8. Κοντομηνας ,ο μεγαλυτερος γλυφτης του τσιπρα.Εχει δωσει γη και υδωρ ο σκατιγερος,οτι του απαιτησουν τα αριστερα σκυλια πρατει

  9. Καιρός ήτανε! Μας λυσσάξανε στην αριστερή προπαγάνδα.

Comments are closed.