ΝΤΡΟΠΗ του ΠΑΟΚ ΤΟ 4-0! Μα καλά δεν μπορούσε να τον λυπηθεί; Κανένας σεβασμός στον μεγάλο Παναθηναϊκό!

Κοινοποίηση:
paok1

Δεν τον λυπήθηκε ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό. Ένα φάντασμα ομάδας. Τι έπρεπε να γίνει, δηλαδή; Να μην πάρει ο ΠΑΟΚ μία νίκη από την όποια θα απουσίαζε η λεβεντιά. Αυτό έπρεπε να γίνει. Όχι, ρε, και τέσσερα γκολ, αυτό το 4-0, σε αντίπαλο που δεν υπάρχει στο γήπεδο. Κανένας σεβασμός στον μεγάλο Παναθηναϊκό. Κανένας αυτοσεβασμός και στην φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι ντροπή μία ομάδα να βάλει όσα γκολ μπορεί. Δεν είναι ξεφτύλα μία ομάδα να φάει τέσσερα και οκτώ γκολ. Όχι, όμως, όταν το ματς είναι άνισο.
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σήμερα μία αδύναμη αγωνιστικά ομάδα. Είναι μία ομάδα που τυπικά συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Καμία αυτοσυγκέντρωση οι παίκτες του. Είναι επαγγελματίες βουτηγμένοι στο πρόβλημα. Στο προσωπικό, στο οικονομικό και οικογενειακό πρόβλημα, επειδή βρίσκονται σε μία εταιρεία που έχει φαληρίσει.

Πριν 47 χρόνια η Τσέλσυ έπαιξε με την Ζένες. Ε, στο Λουξεμβούργο και κέρδισε 16-0. Ο βρετανικός τύπος τα έχωσε στη λοντρέζικη ομάδα, επειδή βρήκαν μία ερασιτεχνική ομαδούλα και την σακάτεψαν στα γκολ. «Ντροπή της Τσέλσυ» έγραψαν. Στο επαναληπτικό ματς, στο Λονδίνο, η αγγλική ομάδα κέρδισε μόνον 4-0.

Ανέντιμη νίκη είναι να κερδίσεις με πιασμένο το κοράκι. Με πιασμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αναξιοπρεπής τουλάχιστον η νίκη 4-0 του ΠΑΟΚ επί του διαλυμένου ψυχολογικά και υπαρξιακά Παναθηναϊκού. Έφτανε ένα 2-0.

apodytiriakias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να αντέχουν τις μεγάλες κ βαριές ήττες. Όπως όταν η αεκ ήταν χάλια και έφαγε τα 6 από τον Ολυμπιακό. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον ΠΑοκ που είναι το πρώτο ματς για φέτος με κόσμο στην Τούμπα. Λογικό να το κάνει για να ευχαριστήσει τον κόσμο του.

  2. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ ΤΑ 4. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΟΤΑΝ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

  3. Τι να λυπηθει ρε; 8 να τους έβαζε. Οποτε τους βρίσκουν να τους πηδάνε. Τι να λυπηθούν; τον ηρακλη τον λυπήθηκε κανεις; τον αρη; φτανει μ” αυτους..και μακάρι να παρει ο παοκ το πρωτάθλημα

  4. ΡΕ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

  5. Το 2014 ο προεδρος του ΠΑΟ Αλαφούζος επικαλέσθηκε τον πρωταθλητή και τον Γαυρο, για να πάει στα προκριματικά αντί του ΠΑΟΚ, που του αφαιρέθηκαν βαθμοί, επειδή τόλμησε να γελοιοποιήσει τον γαύρο. Με τον πρωταθλητή και τον Γαυρο εκανε fairplay ο προεδρος του ΠΑΟ στο CAS !

    Τότε ήτανε fairplay ωρέ apodytiriakia;;;;

  6. Σοβαρά; Πάλι φταίει ο Σαββίδης! Δηλαδή αθώος ο Αλαφούζος; Δεν πάτε καλά! Και λίγα έβαλε ο ΠΑΟΚ! Πού βρέθηκαν χρήματα ξαφνικά δύο μέρες πριν τον αγώνα; Πώς ξαφνικά ο Ουζουνίδης θέλησε να πορώσει τους ποδοσφαιριστές του; Μήπως από Πειραιά ξέρουν κάτι περισσότερο;?

  7. εδω το χαλασατε!
    πολυ ευαισθησια ρε μακελειο!
    τι να τον λυπηθει;

Comments are closed.