ΝΤΟΥ από ΠΑΝΤΟΥ!- Άλλοι 204 λαθρομετανάστες μπήκαν σε μία ημέρα στα νησιά του βορείου Αιγαίου!

Κοινοποίηση:
αιγαιο

Κι άλλες αφίξεις μεταναστών και προσφύγων υπήρξαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο 24ωρο, από χθες Τρίτη μέχρι και σήμερα Τετάρτη το πρωί.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν οι αφίξεις συνολικά 204 ατόμων από τα οποία 139 στη Λέσβο, 19 στη Χίο και 46 στη Σάμο.

Σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου έως και τις 9:30 το πρωί έχουν εντοπισθεί οι αφίξεις άλλων 139 ατόμων από τα οποία 58 στη Λέσβο και 81 στη Σάμο. Στο σύνολό τους δεν έχουν μεταφερθεί σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης προκειμένου να ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 13:35
    Το ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα Πούτιν στους παγκόσμιους τοκογλύφους και στους «μορφωμένους αριστερούς»

    «Φαρμακερό» σχόλιο για τους «μορφωμένους αριστερούς» των Ηνωμένων Πολιτειών έκανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν από την πόλη Ξιανμέν της Κίνας, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής των BRICS, δίνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα στους «τοκογλύφους» της Νέας Τάξης.

    Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε: «Είναι δύσκολο να συνομιλήσεις με μια χώρα που μπερδεύει την Αυστρία με την Αυστραλία», αναφερόμενος στο νεοταξίτικο κομμάτι των ΗΠΑ, υπενθυμίζοντας την γκάφα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του νεότερου.

    Ο Πούτιν αναφέρθηκε στην δήλωση του πρώην ενοίκου του Λευκού Οίκου, αριστερόστροφου «δεξιού», Τζορτζ Μπους, ο οποίος το 2007 μπέρδεψε αυτές τις δύο χώρες, κάνοντας λόγο για τα «αυστριακά στρατεύματα» αντί για αυστραλιανά στρατεύματα.

    Ο «Τσαρ Βλαντ» προέβη σε αυτήν την δήλωση, απαντώντας σε ερώτηση για την πρόσφατη αναστολή των δραστηριοτήτων του Ρωσικού Προξενείου στο Σαν Φρανσίσκο.

    «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε με ανθρώπους που συγχέουν την Αυστρία με την Αυστραλία», δήλωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Gazeta.ru.

    Παράλληλα, ο Β.Πούτιν σε άρθρο του, με αφορμή την προαναφερθείσα Σύνοδο Κορυφής, ανακοινώνει την προσπάθεια ανατροπής τους παγκόσμιου συστήματος συγκεντρωτισμού των τοκογλύφων της Νέας Τάξης.

    «Είμαστε έτοιμοι έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας, προκειμένου να προωθήσουμε διεθνείς οικονομικούς ρυθμιστικούς κανόνες, έτσι ώστε να υπερνικήσουμε την υπερβολική κυριαρχία του περιορισμένου αριθμού αποθεματικών νομισμάτων.

    (…)Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε από κοινού (σ.σ. οι BRICS) ένα πακέτο μέτρων ενάντια στις πρακτικές πολυεθνικών οργανισμών και των διεθνών παραβιάσεων των κανόνων ανταγωνισμού», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ρωσίας.

    Όπως σχολιάζει το Russian Insider, αυτό που ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο Πούτιν είναι να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία των ΗΠΑ (σ.σ. της Νέας Τάξης που κυβερνούσε εκεί πριν τον νέο Πρόεδρο Ν.Τραμπ) και να «ανατρέψει το άδικο παγκόσμιο σύστημα της οικονομίας».

    Αυτό, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, θα συμβεί με την βοήθεια των BRICS (Κίνα, Ινδία, Ρωσία, Βραζιλία, Νότια Αφρική), οι οποίες κατέχουν το 48% του παγκόσμιου ΑΕΠ!

    Αντίθετα, οι ΗΠΑ, οι οποίες αργά ή γρήγορα ενδέχεται να ξαναπέσουν στα χέρια της Νέας Τάξης, αποδυναμώνονται και χάνουν την γεωπολιτική και γεωοικονομική ισχύ που κατείχαν κάποτε.

Comments are closed.