ΝΤΟΥ αναρχικών στην Καλλιθέα! ΕΣΠΑΣΑΝ τα τζάμια στα γραφεία εταιρείας και πιάστηκαν στα χέρια με τους ΦΡΟΥΡΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
anarxikoi kallithea

Έφοδο στα γραφεία της εταιρείας ICAP, στην Καλλιθέα, πραγματοποίησε την Τετάρτη ομάδα αναρχικών, η οποία αυτοσυστήθηκε ως Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου.

Τα μέλη της ομάδας των αναρχικών έσπασαν τα τζάμια στην είσοδο και διαπληκτίστηκαν με τους φρουρούς.

Με ανακοίνωσή τους ισχυρίζονται ότι στα γραφεία της εταιρείας λειτουργεί μυστικά τμήμα τηλεφωνικό κέντρο εισπρακτικής, εναντιώνονται στη δράση των εισπρακτικών εταιρειών οι οποίες απαιτούν τα οφειλόμενα από τους πολίτες. Πιο αναλυτικά:

«Παρέμβαση της Αναρχικής Συλλογικότητας Καλλιθέας Μοσχάτου για την ύπαρξη μυστικού τηλεφωνικού τμήματος εισπρακτικών οφειλών της εταιρείας ICAP, στο κτήριο που στεγάζεται η πολυεθνική εταιρεία στην Καλλιθέα.

Όσο υπάρχουν εισπρακτικές που εκβιάζουν και εξοντώνουν με τη πίεση τους το λαό για τα “χρέη” του, τόσο εμείς θα φροντίζουμε να τρέμει το φυλλοκάρδι τους. ΚΑΝΕΝΑ σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Θα ακολουθήσει εκτενές κείμενο.

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου».

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. κανανε και κατι σωστο..χιλια μπραβο!!! εχω γνωση της εταιριας απο πρωτο χερι και αυτο που θελω να πω ειναι οτι απειλουν τον κοσμο και τον τρομοκρατουν…ηταν η πιο σωστη κινηση…ας ξυπνησουν επιτελους αφου αυτοι εχουν τον -αερα- της επαναστασης …ξανα χιλια μπραβο!! (να δουμε εμεις ρε πουστη μου ποτε θα το κανουμε πασχα)

  2. Καλα κανανε.Και κατι αλλες τετοιου τυπου επιθεσεις που εχουν κανει σε διαφορες επιχειρησεις-σφηκοφωλιες καλα εχουν κανει.Μπορει να διαφωνω ιδεολογικα με τους αναρχικους,αλλα σε κατι τετοια συμφωνω απολυτως και τους βγαζω το καπελο.Ας το κανουν και αλλοι,πιο “εθνικοφρονες”.

Comments are closed.