Νικητής 1-0 ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη-“Σούπα” παιχνίδι προσβολή του αθλήματος!

Κοινοποίηση:

Μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Φλύαρη και χωρίς ιδέες η ομάδα του Μίτσελ απέναντι στους “πράσινους” που ήταν μαχητικοί αλλά πλήρωσαν την ολιγωρία στη φάση του γκολ και την έλλειψη ποιότητας στην επίθεση. Παράπονα έχει ο ΠΑΟ από τον Καλογερόπουλο που είδε χέρι σε φάση λίγο πριν τη λήξη του ματς και “γλίτωσε” τον ΟΣΦΠ από μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση καθώς τα εκατοντάδες καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Η μοναδική φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 14′ όταν μετά από διώξιμο του Στιλ η μπάλα πήγε στον Μανιάτη ο οποίος σούταρε πάνω στον Άγγλο γκολκίπερ. Η καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟ είχε εγκλωβίσει τον Ολυμπιακό που είχε μια φλύαρη κατοχή. Παρότι οι “πράσινοι” δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα η ομάδα του Μίτσελ δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις.

Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να σκοράρει όμως στο 60′. Ο Ντομίνγκες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αυλωνίτης, που είχε μπει πριν από λίγο στο ματς, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τα καπνογόνα “εξαφάνισαν” και πάλι τον αγωνιστικό χώρο και το ματς διεκόπη για λίγο. Στο 76′ οι παίκτες του Παναθηναϊκού άλλαξαν ωραία την μπάλα αλλά το πλασέ του Ζέκα ήταν αδύναμο και ο Ρομπέρτο μπλόκαρε εύκολα. Δύο λεπτά μετά ένα λάθος στο κέντρο οδήγησε σε πέναλτι καθώς ο Μήτρογλου βγήκε μόνος του με τον Στιλ και ο Καλογερόπουλος έδωσε την εσχάτη τον ποινών θεωρώντας ότι ο Άγγλος ανέτρεψε τον κυνηγό του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το aek365.com ο Έλληνας επιθετικός εκτέλεσε το πέναλτι με τον Στιλ να τον “ψαρεύει” και να αποκρούει. Στο 86′ ο Καρέλης από ιδανική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς το τέρμα ενώ στο 89′ έκανε κακό κοντρόλ πριν βγει απέναντι στον Ρομπέρτο. Ο Ατζαγκούν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων εξ επαφής δεν βρήκε την μπάλα σωστά που πάλι κατέληξε στον Ρομπέρτο. Στο 93′ ο διαιτητής είδε χέρι του Πέτριτς σε μια φάση που εξελισσόταν ιδανικά για τον ΠΑΟ. Λίγο μετά οι επιθετικοί των “πρασίνων” δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την κακή έξοδο του Ρομπέρτο μετά τη σέντρα του Νάνο.

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μασουακού, Μποτία (57’Αυλωνίτης), Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (75’Εντιγκά), Αφελάι, Ντομίνγκες (86’Φουστέρ), Μήτρογλου.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ (69’Μέντες). Λαγός (75’Δώνης), Νάνο, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπούι (63’Πέτριτς), Ζέκα, Πράνιτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο παο ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ, ΗΡΕΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ, ΔΕΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ

  2. panauhnaikos ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    1. gay ros ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    2. Ο gay ros ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

  3. ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ…

    ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑ. ΣΤΡΑΒΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

  4. Το άρθρο σας αυτό κύριε Χιο είναι σχετικά πιο αντικειμενικό από το πρώτο που δημοσιεύσατε και πολύ ανόητο άλλο άρθρο σας με τίτλο αν θυμάμαι καλά “Νέα ξεφτύλα Παναθηναϊκού, την χάσαμε την ομάδα,πατριώτη”, που έγραψε κάποιος “makelaris” και αναγκάστηκα, εκεί, να το σχολιάσω εγώ που είμαι “τρίτος” (οπαδός άλλης ομάδας), άρα κατά τεκμήριον και πιο αντικειμενικός. Αλλωστε με τα σχόλια μου εκεί, καταλήγω στα ίδια περίπου συμπεράσματα με το παρόν ΔΕΥΤΕΡΟ άρθρο σας: κάκιστο παιχνίδι – σούπα και από τους δύο, που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν μια ισοπαλία 1-1, αν φυσικά το άφηνε ο καταφανώς στημένος (υπέρ του Ολυμπιακού) διαιτητής….

  5. αλαφουσκα και αναστασιου φυγετε απο τον παο εχετε καταστρεψει τον συλλογο μπουρδελο τον εχετε κανει σημερα ενα κακο ματς χαλια διαιτησια αλλα ο παο τραγικος

  6. ……ΡΕ ΧΙΟ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕΣ !!!! ΚΡΙΜΑ…..

  7. ……ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ….ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ….ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΛΑΨΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ, ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΛΥΠΗ……Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ…ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ…..Η ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ…ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ!!! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ-ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, Ε ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ….ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ….ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ….ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ……..Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΔΗ

    1. Δυστυχώς, αυτό που λες συμβαίνει ήδη ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ και από χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και λόγω ΕΠΟ και λόγω νέων νόμων περί ιθαγένειας της παγκοσμιοποιημένης νέας τάξης πραγμάτων. Κοινοτικοί και λατινοασιατοαφρικανοί μετά από λίγα χρόνια διαμονής στη χώρα μας αποκτούν ελληνικό διαβατήριο και ποδοσφαιρικώς θεωρούνται “Ελληνες”, με τη βούλα του ελληνικού “ποδοσφαιρικού νόμου”. Αυτό κυρίως κατά κόρον συμβαίνει, για να βοηθιούνται αγωνιστικά από την γνωστή παράγκα της ΕΠΟ οι γνωστές “μεγάλες” ομάδες είτε της “διαπλεκόμενης βιτρίνας” που παίζουν συχνά στα Championsleague και Europaleague, είτε άλλες που οι πρόεδροί τους επιδιώκουν και αναπτύσσουν σχέσεις άμεσης διαπλοκής με την παράγκα, οπότε καταφέρνουν και αυτές και εκδίδουν στο άψε-σβήσε από την μαύρη ΕΠΟ (της διαπλοκής!) τέτοια “ελληνικά” δελτία ποδοσφαιριστών από την Αλβανία ή χώρες της Νότιας Αμερικής. Μπροστά στο αφανές σκάνδαλο αυτό, η ιστορία του Ρότσα ωχριά! Όλες αυτές οι “ελληνοποιήσεις”, “εκδόσεις δελτίων” (άνευ ελέγχου) έχουν αποτελέσει αντικείμενο και δικαστικής έρευνας, χωρίς “φυσικά” αποτέλεσμα, επειδή ΠΡΟΣΚΡΟΎΕΙ στο γνωστό “αυτοδιοίκητο” της ΕΠΟ, δηλαδή στο άβατο και διεθνώς ανεξέλεγκτο των μασσωνοελεγχόμενων ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών αλλά και επειδή ως προς τα ζητήματα αυτά παρεμβαίνουν (υπέρ…. της παράγκας της ΕΠΟ) εξωγενείς και σκοτεινές δυνάμεις των διεθνών ποδοσφαιρικών οργανώσεων (βλ. της νέας τάξης πραγμάτων) και εμποδίζουν με το δήθεν… “κύρος” τους την ενέργεια σε βάθος δικαστικής έρευνας, στις οποίες συμμορφώνονται πειθήνια ΟΛΕΣ οι δουλοπρεπείς ελληνικές κυβερνήσεις και την διακόπτουν!. Πάρε παράδειγμα, ας πούμε, το σημερινό Αστέρα Τρίπολης και πόσους ξένους έχει στο ρόστερ του και θα φρίξεις, όχι μόνο τον Ολυμπιακό. Πάρε επίσης παράδειγμα τον ΠΑΟΚ (του Ιβάν) πόσους ξένους χρησιμοποιεί ή την Βέροια του Αρβανιτίδη (που έχει καλές σχέσεις με τη διαπλοκή) και θα σου σηκωθούν όρθιες οι τρίχες της κεφαλής σου….
      Συμφωνώ μαζί σου και γι’ αυτό εγώ επέλεξα να είμαι οπαδός μιας μικρής μεν αλλά απόλυτα καθαρά ελληνικής ιστορικής ομάδας με χαρακτηριστικά κυανόλευκα χρώματα και με πλούσια και ένδοξη πατριωτική ιστορία αγώνων και θυσιών υπέρ του Εθνους. Μιας ομάδας που που επέλεγε πάντα και συνεχίζει να έχει στο ρόστερ της μόνο Έλληνες ποδοσφαιριστές ή Ελληνες ομογενείς, τουλάχιστον κατά το 90% του ρόστερ της, ενώ από τις ακαδημίες της αποτελεί εδώ και χρόνια συνεχές φυτώριο παραγωγής και εξελίξεως ΜΟΝΟ Ελληνόπαιδων, ως ποδοσφαιριστών, που δεν έχει καμμία σχέση διαπλοκής με καμμιά από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες ή την ΕΠΟ! Και ας είμαστε η ΜΟΝΗ ομάδα που έχουμε καταδικαστεί να παίζουμε ελέω της γνωστής παραπάνω παράγκας σε μικρές κατηγορίες, υποβιβασθέντες στα χαρτιά εδώ και μερικά χρόνια για λόγο που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εφάρμοσε στη συνέχεια σε άλλες ομάδες (πλαστά πιστοποιητικά φορολογικής ενημερότητας), ή που έχουμε προσφάτως καταδικαστεί από την ΕΠΟ (της διαπλοκής) σε απαγόρευση ακόμη και μεταγγραφών εμπείρων (Ελλήνων) παικτών, άνω των 24….
      Τι τα ψάχνεις φίλε μου, αγνέ Ολυμπιακέ, όταν στην ΕΠΟ υπηρετούν οι ίδιοι και ίδιοι διαπλεκόμενοι μασσώνοι, ανανεούμενοι συνεχώς με δαχτυλίδια (σικελικής, μαφιόζικης) διαδοχής, λύση δεν υπάρχει, παρά μονον ΜΙΑ…. Και αυτή η λύση είναι ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ…

    2. Δυστυχώς, αυτό που λες συμβαίνει ήδη ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ και από χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και λόγω ΕΠΟ και λόγω νέων νόμων περί ιθαγένειας της παγκοσμιοποιημένης νέας τάξης πραγμάτων. Κοινοτικοί και λατινοασιατοαφρικανοί μετά από λίγα χρόνια διαμονής στη χώρα μας αποκτούν ελληνικό διαβατήριο και ποδοσφαιρικώς θεωρούνται “Ελληνες”, με τη βούλα του ελληνικού “ποδοσφαιρικού νόμου”. Αυτό κυρίως κατά κόρον συμβαίνει, για να βοηθιούνται αγωνιστικά από την γνωστή παράγκα της ΕΠΟ οι γνωστές “μεγάλες” ομάδες είτε της “διαπλεκόμενης βιτρίνας” που παίζουν συχνά στα Championsleague και Europaleague, είτε άλλες που οι πρόεδροί τους επιδιώκουν και αναπτύσσουν σχέσεις άμεσης διαπλοκής με την παράγκα, οπότε καταφέρνουν και αυτές και εκδίδουν στο άψε-σβήσε από την μαύρη ΕΠΟ (της διαπλοκής!) τέτοια “ελληνικά” δελτία ποδοσφαιριστών από την Αλβανία ή χώρες της Νότιας Αμερικής. Μπροστά στο αφανές σκάνδαλο αυτό, η ιστορία του Ρότσα ωχριά! Όλες αυτές οι “ελληνοποιήσεις”, “εκδόσεις δελτίων” (άνευ ελέγχου) έχουν αποτελέσει αντικείμενο και δικαστικής έρευνας, χωρίς “φυσικά” αποτέλεσμα, επειδή ΠΡΟΣΚΡΟΎΕΙ στο γνωστό “αυτοδιοίκητο” της ΕΠΟ, δηλαδή στο άβατο και διεθνώς ανεξέλεγκτο των μασσωνοελεγχόμενων ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών αλλά και επειδή ως προς τα ζητήματα αυτά παρεμβαίνουν (υπέρ…. της παράγκας της ΕΠΟ) εξωγενείς και σκοτεινές δυνάμεις των διεθνών ποδοσφαιρικών οργανώσεων (βλ. της νέας τάξης πραγμάτων) και εμποδίζουν με το δήθεν… “κύρος” τους την ενέργεια σε βάθος δικαστικής έρευνας, στις οποίες συμμορφώνονται πειθήνια ΟΛΕΣ οι δουλοπρεπείς ελληνικές κυβερνήσεις και την διακόπτουν!. Πάρε παράδειγμα, ας πούμε, το σημερινό Αστέρα Τρίπολης και πόσους ξένους έχει στο ρόστερ του και θα φρίξεις, όχι μόνο τον Ολυμπιακό. Πάρε επίσης παράδειγμα τον ΠΑΟΚ (του Ιβάν) πόσους ξένους χρησιμοποιεί ή την Βέροια του Αρβανιτίδη (που έχει καλές σχέσεις με τη διαπλοκή) και θα σου σηκωθούν όρθιες οι τρίχες της κεφαλής σου….
      Συμφωνώ μαζί σου και γι’ αυτό εγώ επέλεξα να είμαι οπαδός μιας μικρής μεν αλλά απόλυτα καθαρά ελληνικής ιστορικής ομάδας, με χαρακτηριστικά κυανόλευκα χρώματα και με πλούσια και ένδοξη πατριωτική ιστορία αγώνων και θυσιών υπέρ του Εθνους. Μιας ομάδας που επέλεγε πάντα και συνεχίζει να έχει στο ρόστερ της μόνον Έλληνες ποδοσφαιριστές ή Ελληνες ομογενείς, τουλάχιστον κατά το 90% του ρόστερ της, ενώ από τις ακαδημίες της αποτελεί εδώ και χρόνια συνεχές φυτώριο παραγωγής και εξελίξεως ΜΟΝΟ Ελληνόπαιδων, ως ποδοσφαιριστών, και που δεν έχει καμμία σχέση διαπλοκής με καμμιά από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες ή την ΕΠΟ των διαφόρων σαρροπιλαβιογκαγκάτσηδων! Και ας είμαστε η ΜΟΝΗ ομάδα που έχουμε καταδικαστεί να παίζουμε ελέω της γνωστής παραπάνω παράγκας σε μικρές κατηγορίες, υποβιβασθέντες στα χαρτιά εδώ και μερικά χρόνια για λόγο ΜΗ προβλεπόμενο με τέτοια ποινή στον «Κανονισμό της» που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εφάρμοσε στη συνέχεια σε άλλες ομάδες (πλαστό πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας!), ή που έχουμε προσφάτως καταδικαστεί από την ίδια ΕΠΟ (της διαπλοκής) σε απαγόρευση ακόμη και μεταγγραφών εμπείρων (Ελλήνων) παικτών, άνω των 24…. !
      Τι τα ψάχνεις φίλε μου, αγνέ Ολυμπιακέ; Oταν στην ΕΠΟ υπηρετούν οι ίδιοι και ίδιοι διαπλεκόμενοι μασσώνοι, ανανεούμενοι συνεχώς με δαχτυλίδια (σικελικής, μαφιόζικης) διαδοχής, λύση δεν υπάρχει, παρά μονον ΜΙΑ….
      Και αυτή (η λύση) είναι ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ!

  8. μια ζωη μες την πο..ια και την κλεψια οι λαγοι του πειραια

Comments are closed.