ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το ΞΥΛΙΚΙ στον Μπουτάρη!

Κοινοποίηση:
4464853-768x512

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018, η δίκη των τριών ατόμων που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στην επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το περασμένο Σάββατο.
Το δικαστήριο έδωσε εντολή οι τρεις συλληφθέντες να παραμείνουν κρατούμενοι ως την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι συλληφθέντες που έκαναν το καθήκον τους ως πατριώτες σε αυτό το βδέλυγμα θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την δίκη και ο βρωμόγερος 80 χρονών που βίαζε την 13χρόνη αφέθηκε την ίδια μέρα ελεύθερος. Το περισσότερο ξύλο το χρειάζεται αυτή η δικαιοσύνη του κώλου. Ξέρουμε γιατί το κάνουν αυτό, ως παραδειγματισμό για τους επόμενους, εξουσιάζουν με τον φόβο. Ξεχνάνε όμως κάτι, πως τους έχουμε γραμμένους και ο ψευτοξυλοδαρμός που έφαγε αυτό το σαπρόφυτο είναι πλημμέλημα. Τίποτα δεν μπορούν να τους κάνουν! Ας τρέξουν τώρα οι δικαστές πίσω στις τρύπες τους, δηλαδή στις στοές τους, τα σκουπίδια! Μόνο οι Παοκτσήδες να πάνε στο δικαστήριο για υποστήριξη θα φτάνει για να γκρεμιστεί.

  2. η αστυνοπμια αυτους τους τσιμπισε !!!!!!!!! αλλους που πραγματικα κανουν μεγα κακο στο κοσμοκλεφτες βιαστες δολοφωνει γιατι αφινοντε ??? η αστυνομια εκει λεει δε μπορουμε να τους βρουμε !!!

Comments are closed.