ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι σκύλα την ώρα που θήλαζε τα κουτάβια της – Τα μικρά παραμένουν δίπλα της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
skyla_koytabia

Απίστευτο περιστατικό αυτή τη φορά στην Ζάκυνθο.

Άγνωστοι πυροβόλησαν σκύλα την ώρα που θήλαζε τα κουτάβια της!

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο facebook. Σύμφωνα με την καταγγελία το σκυλάκι το εκτέλεσαν στο κεφάλι μέσα στην αυλή του σπιτιού που την φιλοξενούσε! 
Το φρικτό έγκλημα συνέβη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Ζάκυνθο, την Τετάρτη το πρωί. Αγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ, την σκυλίτσα που βλέπετε. Σύμφωνα με την καταγγελία, το νεκρό ζώο βρήκε κάτοικος της περιοχής. Τα κουτάβια θήλαζαν τη νεκρή μάνα τους…

Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά το φρικτό θάνατο που βρήκε σκύλος σε χωριό της δυτικής Αχαΐας, τον οποίο άγνωστοι κρέμασαν από μια ελιά, βρίσκοντας βασανιστικό θάνατο.

tempo24.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. μονο και μονο για αυτο.εγω Ζακυνθο δεν θα αφησω ουτε ενα ευρω

  2. Αρρωστημένα άτομα, επικίνδυνα για τη κοινωνία που κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας. Η αστυνομία τι κάνει;; Την επόμενη φορά θα σκοτώσει άνθρωπο το κτήνος.

  3. ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΜΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ? ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!!! ΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΤΡΕΛΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΤΗΝΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΟΡΦΑΝΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ

  4. Ανάθεμα τον οποιος το εκανε. Εχω κι εγω σκύλο και τον υπερ αγαπώ. Οποιος τον πειράξει θα ………. Κρίμα, τωρα τι θα απογίνουν τα σκυλάκια της;;; Δολοφόνοι, γαμω το σπιτι σας, οσοι βγάζετε την κακια σας στα ανυπεράσπιστα σκυλάκια. Κτήνη.

  5. Παρακμιακά άρρωστες συμπεριφορές απ’ άκρη σ’ακρη,τι στο διάολο έχει πάθει ο κόσμος δεν μπορώ να καταλάβω,δεν μπορεί κάποιος θα είδε αυτό τον χτηκιαρη,ας μιλήσει γαμω το ΠΑΣΟΚ που ψηφίζατε σαράντα χρόνια….

  6. Εκεί στη Ζάκυνθο ο κόσμος είναι πολύ άρρωστος… εγκλήματα το καλοκαίρι, βασανισμοί ζώων, επιδόματα τυφλών στο μισό νησί κλπ. Και εγώ που πήγα πριν 5 χρόνια τους είδα ότι είναι πολύ βαρεμένοι. Χρειάζεται να μπει Γκαουλάιτερ και Στρατιωτικός νόμος με θανατική ποινή για να στρώσουν χαρακτήρα.

  7. βρειτε τον και κρεμαστε τον απο τα αχαμνα του! αλλα θα πεσει γιατι δεν εχει τετοια! αν ειχε δεν θα πυροβολουσε ενα ζωακι!

Comments are closed.