ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ! Δεν πιάνει ουτε το 20% ο ΣΥΡΙΖΑ! ΔΕΙΤΕ πόσο δίνουν στη Χ.Α να πάθετε ΣΟΚ!

Κοινοποίηση:
vouli3

Νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες δείχνε πως η ψαλίδα ανοίγει ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την Δημοκρατική Συμπαράταξη να αυξάνει τα ποσοστά της.
Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος», στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 30,3%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις 18,4%.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 7,1% και αφήνει πίσω της την Χρυσή Αυγή με 6,7%.

Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 6,7% και η Ένωση Κεντρώων 3,0%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Συγχαρητηρια “αρχηγε” Μιχαλολιακο!Επιτελους,μετα απο τοσα χρονια και τοσο κοπο,καταφερες να κανεις τη ΧΑ,το ιδιο με το ΚΚΕ!Εγινε το δεξιο ΚΚΕ.Αραξε τωρα που σας δινουν το ιδιο ποσοστο,παιρνε το μισθο σου κι εσυ και η γυναικα σου και βγαζε κανα μαντροσκυλο που και που να κανει κανα σοου.

  2. ΡΕ SS σαν να την πηδήξω γ*** τον αντίχριστο σου σε πείραξε η Χρυσή Αυγή κολόμπους Εύη και τη χώρα θα την αλλάξουμε θέλετε δεν θέλετε η ώρα πλησιάζει ρουβίκωνες και κάτι αναρχοκουμούνια θα πάρετε δρόμο

  3. Γαμω τα κοματα σας. Ολα για τα σκουπιδια ειναι, ολα ομως.

  4. SS ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΤΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ……………. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΑ ΥΠΝΟΣ ΤΟ ΒΡAΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Λεω να καταργήσουμε τις εκλογες και να βγει κυβέρνηση με δημοσκοπησης ειναι οι ιδιες αυτεσ εταιριεσ οι οποιες εδιναν στο Ποταμι [ ρυακι ] και Δημαρ 17% 2014 Η νέα δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών περιλαμβάνει ένα τμήμα αφιερωμένο στην πρώτη ανάλυση των χαρακτηριστικών που έχουν οι φίλοι και πιθανοί ψηφοφόροι για το Ποτάμι, το νέο σχήμα υπό τον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη.
    Η «πολιτική καταγωγή» των φίλων του Ποταμιού επιβεβαιώνει τα πολυσυλλεκτικά του χαρακτηριστικά και σε ποσοστά ως εξής:
    ΝΔ 20,5%
    ΣΥΡΙΖΑ 17,5%
    ΔΗΜΑΡ 17,5%
    ΠΑΣΟΚ 16%
    ΑΝΕΛ 3%

  6. Και πολλα τους δίνουν τους φασιστες…ουτε στην Βουλή δεν θα μπουν…διαλύονται !!!

    1. μαλλον μιλας για τους φασιστες του συριζα ετσι ? εγω παντως δεν τους βλεπω να διαλυονται …..

  7. Οταν διαβασα οτι ειναι δημοσκοπηση της Marc, ηξερα οτι ο μπολσεβικος Γερακης δεν προκειται να εχει τριτο κομμα τη Χρυση Αυγη. Και ω του θαυματος, η Φωφη περασε τριτη!

Comments are closed.