Να φύγει τώρα!ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη-Ο Μπουτάρης θέλει να διώξει…..

Κοινοποίηση:
mpoutaris_tmymomenos_aftodioikisi

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να δώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και το κλειδί της πόλης στους Τούρκους.

Όλα αυτά βέβαια είναι συνέχεια της τουρκολαγνείας που διακατέχει αποδεδειγμένα τον Γ.Μπουτάρη ο οποίος βέβαια ποτέ δεν έκρυψε και τον θαυμασμό του για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

«Tο Γ΄Σώμα Στρατού πρέπει να φύγει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο χώρος που βρίσκεται τώρα, να ενταχθεί στο masterplan που προβλέπει τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου μαζί με τη ΔΕΘ» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr : «Ο χώρος της έκθεσης θα είναι συνέχεια ενός μητροπολιτικού πάρκου. Η ανάπλαση θα προσδιοριστεί ουσιαστικά από τη νέα ταυτότητα που πρέπει να έχει η Έκθεση. Να εκσυγχρονιστεί δηλαδή και σε όψη και σε λειτουργία. Αυτό για το οποίο θα ζητήσουμε υποστήριξη από την Περιφέρεια είναι να ενταχθεί ο χώρος του Γ’ Σώματος Στρατού μέσα σ’ αυτό το συγκρότημα που είναι σαν μαύρη τρύπα μέσα στην καρδιά της πόλης», τόνισε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

«Για μένα δεν είναι πολύ σοφό να βρίσκεται μια ενεργός δύναμη, η μονάδα ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ, στην καρδιά της πόλης. Πρέπει να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης, ζούμε δύσκολες περιόδου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θελει να βαλει λαθρομεταναστες και εκει…

Comments are closed.