ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ… Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ελπίζω Ακόμα Στον Τσίπρα, Είναι Νέος Άνθρωπος

Κοινοποίηση:
Capture5-735x431

Μιλώντας στην εκπομπή «ΕΔΩ» του ΣΚΑΪ η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ότι της αρέσει πάρα πολύ να κάνει συνεντεύξεις, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία της να κάνει μια συνέντευξη με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Όταν η Ντορέτα Παπαδημητρίου την ρώτησε ποια θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα του έκανε, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε: «Αν ξαναέκανες τώρα προεκλογικό αγώνα τι θα μας έλεγες;».

Δήλωσε «σκεπτική» γιατί «έχουν γίνει πολλά». Και συμπλήρωσε:

«Ελπίζω ακόμα στην ανάγκη του (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα), στον αγώνα του για να δικαιώσει κάτι, είναι ένας νέος άνθρωπος, δεν μπορεί να μη θέλει να δικαιώσει κάτι», σημείωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αντε να πλυνεις κανενα σωβρακο μωρη πατσαβουρα.Μπορει να ειναι νεος αλλα αν ειναι αριστερος και μαλακας μαζι δεν μπορεις να ελπιζεις σε τιποτα καλο.Ολοι οι ηθοποιοι της δεκαρας στηριζουν τον λακε Αλεξη Τσιπρα.
    Βαγενα, Κωνσταντινιδη, Σκουρολιακος, Καρυδης.Να τον χαιρονται τον καραγκιοζη που υποστηριζουν.

    1. το μαλακας εξυπακουεται στον αριστερο. περιττο

  2. Κατι μπαζα σαν και αυτην εβγαλαν τον δοτο Πρωθυπουργο της Τροικα,τον καραγκιοζη που μας διελυσε και μας κατεστρεψε.Πηγαινε να χασεις κανενα κιλο και μετα στην Ζετα την γυναικα σου στραβοχυμενη.Απο αυτην την φωλα καταλαβαινει κανεις και το επιπεδο των ψηφοφορων που εχει ο αρχιτσογλανος, ο ρουφιανος της Μερκελ και του Τραμπ.

  3. Απο γυναικα μεγαλης ηλικιας που εχει γκομενο 25χρονο τι να περιμενει κανεις,τα λογια ειναι περιττα για συζητηση.εκτος κι αν θελει να μας πει οτι τον γουσταρει.

    1. Ινα μην ξεχνας οτι στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι σκατοσπρωχτες και μαλιστα με το αζημιωτο.

  4. ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΑ ΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ‘ΙΔΟΥ’ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΓΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ALEXIS ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ :
    1)ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΣΥΥΥΥ! & 2) ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΟΣΚΩ ΑΛΛΕΣ ΒΟΥΒΑΛΕΣ…!

Comments are closed.