ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… «Την μισό την Ελλάδα σου Μπ…ρδε» Άλλο ένα Αλβανό που δεν κρύβεται… Θα του δώσουν κι αυτουνού Υπηκοοότητα…;

Κοινοποίηση:
ΓΦΗΞΓΦΒΜΩΝΜΓΗΞ

Είναι οι… “ευγνώμωνες” μετανάστες… Το μίσος δεν ξεχειλίζει απλά. Ομολογείται με θράσος χιλίων πιθήκων κι ας είναι ένας ο αλβανοπίθηκος που το ομολογεί.

Το καθεστώς των προσκυνημένων βέβαια αποκαλεί τους Έλληνες που καταγγέλουν και αντιδρούν ως ρατσιστές, ενώ το τυπάκι πιθανότατα θα λάβει κάποια στιγμή υπηκοότητα αν δεν την έχει λάβει ήδη και αποφασίζει για το μέλλον της χώρας την οποία μισεί.

Αυτό το μίσος θα είναι και το βασικό κριτήριο για τις επιλογές του και ύστερα κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει ελπίδα με εκλογές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΖ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ !!!ΣΚΛΗΡΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΩΣΟΝΟΥΠΩ!!!

  2. Οι Αλβανοι που μισουν την Ελλαδα, μας πειραξαν. Εδω μισουν την πατριδα τους Ελληνες και το δειχνουν εμπρακτα.

  3. Το οτι εισαι αλβανος δεν αμφιβάλλει κανεις και απτην φωτο και απαυτα που γραφεις.θα μας πειςπκαταρχήν καταρχήν σε ποιον απευθυνεσαι.εφοσον δεν σου αρεσει η χωρα ΜΟΥ και των συμπατριωτών ΜΟΥ, δεν σε κραταει κανεις εδω.Μισεις την χωρα των ελληνων, ελευθερος να φυγεις στην χωρα σου.αυριο κιόλας.

  4. μισος στο μισος των τουρκαλβανων και αριστερων!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ !!!!

  6. Την μισείς την Ελλάδα αλβανέ αλλά εδώ χόρτασες φαϊ, δικαιώματα, καλή ζωή. Γιατί δεν πήγες στην Αλβανία που είναι πατρίδα σου και την αγαπάς ; Να σου πω εγώ…Εκεί θα έπαιρνες 120 Ε το μήνα (κι αν) και θα έψηνες το σκατό σου να το φας. Γιατί εκεί δεν θα καλοπερνούσες όπως εδώ, με επιδόματα και κρατική προστασία, δωρεάν παιδεία, δυνατότητα σπουδών στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, ακόμη και τώρα μέσα στην Κρίση. Τα ξέρεις αυτά…Όμως τα κόμπλεξ κατωτερότητας που έχεις δε σε αφήνουν να σκεφθείς σωστά και τίμια. Και τι φταίμε εμείς αν οι Παρτιζάνοι του Χότζα σε είχανε στην πείνα 40 χρόνια ; Οι πρόγονοί σου έφτιαξαν την Αλβανία όπως την έφτιαξαν, από αυτούς να ζητήσεις ευθύνες κομπλεξικέ και πάψε να βρίζεις την χώρα που σε τάϊσε, σε έκανε άνθρωπο, σου έδωσε ευκαιρίες που στην πατρίδα σου ούτε στα όνειρά σου δεν θα είχες…

  7. Βρωμοαλβανέ έρχεται και εσένα η ώρα σου.
    Έχουν προτεραιότητα οι προδότες.
    Μετά από αυτούς υπάρχουν αρκετά κουφέτα τόσο για εσένα όσο και για τα λαθροπηθίκα του Αλάχ που κουβαλήθηκαν σε αυτόν τον ιερό τόπο.
    Υπομονή. Έρχεται η ώρα σας…

  8. Εκδηλωθείτε…εκδηλωθείτε τσόγλανοι και θα φάτε καλά.Αλλά δεν φταίτε εσείς,αυτοί που σας κουβάλησαν εδώ και σας φόρτωσαν στον σβέρκο μας φταίνε.Και τώρα που καρδαμώσατε και γίνατε άνθρωποι(λέμε τώρα),βρίζετε και βγάζετε όλη την χολή σας εναντίον μας,κατσαπλιάδες πλιατσικολόγοι…Είστε τυχεροί που ο κόσμος κοιμάται.Οταν ξυπνήσει μαύρο φίδι που σας έφαγε.Ουγγαρία,Ιταλία,Αυστρία,Τσεχία κλπ, είναι δίπλα και φυσάει άλλος αέρας εκεί ξέρεις.Θέμα χρόνου είναι και εδώ να γίνει το ίδιο και τότε θα δείτε πόσα απίδια βάνει ο σάκκος…

  9. Η ζήλια ρε αλβανό θα σε φάει, πως να το κάνουμε ,όλοι παραδέχονται ότι είμαστε κατά πολύ πιο ανώτεροι από την φάρα σου. Ο Χότζας για αυτό είχε τους πατεράδες σου στα τέσσερα και τους γαμούσε καθημερινά. Σας έλειψε η π@ύτσα? Έχουμε τους γύφτους για αυτή την δουλειά, πήγαινε σε αυτούς, εμείς σχοινοκαθαριστήρα δεν τον κάνουμε.

  10. Και γιατί δεν πάει εκεί από όπου ήλθε; δηλαδή στον αγύριστο;

  11. Για τον ΡΑΤΣΙΣΤΗ κατσπλιά,θα κάνουν ανακοινώσεις οι προδότες επαγγελματίες “αντιρατσιστές”?Τα μογγολοειδή του ανταρCIA κεερφα που είναι τώρα να καταδικάσουν τον ρατσιστή?Μούγκα ανθέλληνες?

Comments are closed.