Να ποια θα έπρεπε να είναι η πιο τρομακτική εικόνα για τους Έλληνες σήμερα!!!

Κοινοποίηση:
paidi9

Όοοοχι αυτή που βλέπετε σε πρώτο πλάνο.

 

Ούτε οι τουρκικές φρεγάτες στο Αιγαίο… (αυτά είναι απλός εκφοβισμός για το πόπολο, σε αγαστή συνεργασία των εντολοδόχων Τσίπρα και Ερντογάν, με τους κοινούς εντολοδότες τους).

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ:

paidi8

Και αυτή:

paidi7

Και αυτή:

paidi6

Και αυτή:

paidi5

Και αυτή:

paidi4

Και αυτή:

paidi3

Και αυτή:

paidi2

Και αυτή:

paid1
Μέσα και έξω από το δημαρχείο της Αθήνας, και στους γύρω δρόμους (Σοφοκλέους, Σωκράτους, Ομόνοια κλπ..) όπως και σε δεκάδες άλλες συνοικίες γύρω από το κέντρο… όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου υπάρχει αυτή η εικόνα. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν όλες σήμερα από συνεργάτη του ιστολογίου μας.

Εάν επιχειρήσετε στην “αναζήτηση” του google (“εικόνες”) να βάλετε τις εξής “λέξεις-κλειδιά” με διάφορους συνδυασμούς τους: “Αθήνα-ισλάμ-μουσουλμάνες-παιδιά-καροτσάκια-μωρά-μαντήλες”… δεν πρόκειται να βρείτε ΤΙΠΟΤΑ! ..εκτός από αυτές που μόλις είδατε εδώ, και τις οποίες δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα τις βλέπετε, μέχρι να τις “κρασάρουν”…
Καθόλου τυχαία δεν είναι φυσικά η απουσία τέτοιων φωτογραφιών στο ελληνικό google. H νεοταξική αυτή διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει τα μάλα στις αναίσχυντες προδοτικές μας κυβερνήσεις των 8 τελευταίων ετών, των ετών των μνημονίων και της αθρόας εισόδου λαθροεισβολέων.

Πρωθυπουργοί, υπουργοί, δήμαρχοι και κάθε καρυδιάς κρατικοί υπάλληλοι ενισχύουν το έργο της καταστροφής της πατρίδας μας, γεμίζοντάς την με νεαρούς μουσουλμάνους -στην πλειοψηφία τους σουνίτες, λιποτάκτες από εμπόλεμη κατάσταση της πατρίδας τους, ή από μη εμπόλεμες ζώνες, από τα βάθη της Τουρκίας, Μπαγκλαντές κλπ- και νεαρές μαντηλοφόρες που είναι να απορείς αν είναι δικά τους όλα αυτά τα κουτσούβελα που κουβαλούν, ενώ οι περισσότερες είναι “στην τρίχα”, βαμμένες με ακριβά καλλυντικά, μιλώντας σε apple και άλλα ακριβά κινητά.

Γιατί βρίσκουμε επικίνδυνα όλα αυτά…

Γιατί όλα αυτά τα παιδάκια, τα εντάσσουν σιγά σιγά στα ελληνικά σχολεία οι προδότες του κοινοβουλίου -οι γονείς τους κι αυτά είναι οι επόμενοι ψηφοφόροι τους- θα αναπτύξουν μεν κάποιες επαφές και φιλίες με ελληνόπουλα, εντούτοις όταν τους δοθεί εντολή από τους θρησκευτικούς τους ηγέτες, θα τα σφάξουν τα παιδιά μας. Το ισλάμ -κυρίως αυτό που μας έχουν κουβαλήσει, το σουνιτικό- δεν είναι θρησκεία της αγάπης – στρέψον αυτώ και το άλλο μάγουλο, σφάξε με πασά μου ν΄αγιάσω- είναι αιμοσταγές και επεκτατικό πολιτικό σύστημα.

Γι αυτό…

Πηγή: diodotos-k-t.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ναι θα τα δειχνουμε στα χρισαβγιτακια για να τρωνε το φαι τους.

Comments are closed.