Να μας πει πόσα “έσκασε” ο Μιχαλολιάκος στον…

Κοινοποίηση:
mixaloliakos3

Στο makeleio.gr πρωταγωνιστεί η είδηση και η αντικειμενικότητα..!

Το πρώτο ρόλο έχουν οι φίλοι μας αναγνώστες, αρκεί αυτοί να εκφράζονται με ευπρέπεια!
Μπορεί κάποιος να μας γραφεί την άποψη αρκεί να είναι ευπρεπής
Μπορεί η άποψη του να μην συμβαδίζει με το γραφόμενα των συντακτών του makeleio.gr – Aν είναι διατυπωμένη με ευπρέπεια θα δημοσιεύεται
Ένας αναγνώστης πριν από λίγο σχολίασε την κόντρα ΔΕΝΔΙΑ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
Έγραψε λοιπόν: 666

mm

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. Καλά ψήφο οικογενειακός μας ο κύριος στην φώτο δεν την βλέπει ούτε σε 20 χρόνια….ετελειωσε οΑΖ έχει δίκιο μας έχουν φακελοσει εξαιτίας του μου το έχουν επιβεβαιώσει παιδιά από την ασφάλεια !!!!

  2. Ποιός σου είπε βρε βλάκα ότι οι κάμερες σταματάνε να τραβάνε πλάνα οταν ο σκηνοθέτης αλλάζει κάμερα;

  3. Καταλάβετε επιτέλους ότι όλοι είναι το ίδιοοοοοο. Ξυπνάτεεεεε ρεεεεεεε. Ποια Χρυσή αυγή και κόματα. Οι άχρηστοι και οι βολεμένοι πιστεύουν ότι ένα κόμα θα τους σώσει. Μα τόσο ηλιθιοι είστε οι περισσότεροι ρε γαμώτο. Δεν καταλαβαίνετε ότο όλοι επιτελούν ένα ρόλο. Αυτό κάνει και η ΧΑ και παρασύρει τους ελαφρόμυαλους και τους νταήδες που το παίζουν μάγκες εκεί που τους παίρνει μόνο. ‘Εχετε καταντήσει το ίδιο με το άλλο προδοτικό κόμα το ΚΚΕ. ΄Βρήκατε μια καραμέλα και την πιπιλίζεται “Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος”. Ίδιοι οι κομμουνιστές είστε. ΄Ολα τους έχουν προδώσει την Ελλάδα, Μόνο οι απλοί πολίτες έχουν τη δύναμη να φέρουν την αλλαγή αλλά όχι μέσω των κομμάτων

  4. Ηλιθιοι οπαδοι καταλαβετε το οτι ολο το πολιτικο φασμα ελεγχεται….Πρακτωρ της ΕΥΠ ηταν ο Μιχαλο και τον εβαλαν να μαντρωσει τους θυμωμενους εθνικοφρονες. Ξερουν ποιοι που ποτε ….Αντε πια …..

  5. μαλακιες στο τετραγωνο . η δουλεια εγινε με μαεστρια στην ελλαδα. ολοι ξερουμε οι χαυγητες ειναι μεροσ του συστηματος. αναλογα με τις συνθηκες παιζει το ρολο του κακου η του καλου προς οφελος του καπιταλιστικου συστηματος .ταυτοχρονα πλασαραν στον ελληνικο λαο ενα ψευτοαριστερο κομα φιλοευρωπαικο ωστε να μπορει να το ψηφισει ο μεσος ελληνας .απο πασοκ μεχρι νεα δημοκρατια με φιλομεταναστευτικη προοπτικη . ετσι με τον φοβο του εμφυλιου κρατουν την μαζα στα μνημονια χωρις μεγαλη αντισταση .το καπιταλιστικο συστημα κανει την δουλεια του ωραιοτατα χωρις πολλους κραδασμους .επομενως αμερικανοι , ρωσοι , κινεζοι, γερμανοι ,αγγλοι μεσα στο παγκοσμιο αλαλουμ που το δημιουργησαν αυτοι εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους . απλα πραματα .

  6. Λαθος εκφραση.Το σωστο ειναι “Να μας πει ποσα πηρε ο Μιχαλολιακος για να βαλει τον Κασιδιαρη να κανει νταηλικι και να αποπροσανατολιστει ο κοσμος απο το 4ο μνημονιο.”

  7. Θα ήθελα να παρακαλέσω και εγώ αν μπορούν οι συνομιλητές να γράφουν ένα ψευδώνυμο γιατί αν γράφουν όλοι ως “ανώνυμος” δεν θα ξέρουμε ποιος γράφει τι! Πιστεύω ότι δεν είναι δύσκολο ο καθένας να βρει ένα ψευδώνυμο και να διευκολύνει την συζήτηση.

  8. ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΖΗΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ???

  9. Συνελληνες εαν εως τωρα δεν εχετε καταλαβει οτι απο την μια ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και απο την αλλη το καθεστως των αληταραδων που κατεστρεψαν τα ονειρα και τις ζωες σας,εισαστε αξιοι της τυχης σας.

  10. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    Είδατε εσείς πουθενά σφαλιάρες και ξύλο;ΟΧΙ.Δήλωσε ποτέ ο Κασιδιάρης πως στο περιστατικό έριξε σφαλιάρες και μπουνιές τον Δένδια;ΟΧΙ.Δήλωσε ο Δένδιας ποτέ πως δέχθηκε σφαλιάρες και ξύλο;OXI φυσικά.Άρα τι πραγματικά έγινε σε αυτό το συμβάν;Καθήστε και σκεφτείτε αν έχετε μυαλό.Απλά με το συμβάν αυτό μιλούσε όλη η Ελλάδα για δήθεν ξύλο σφαλιάρες και μπουνιές , και από πίσω στα ύπουλα περνούσαν τα πολυνομοσχέδια που είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας.Ταυτόχρονα μετά από αυτή την στημένη σκηνή , θα περνάει το κάθε ΜΝΗΜΟΝΙΟ μέσω ποινής της Ανθελληνικής Χ.Α με 141 ψήφους και ΟΧΙ με 153.Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει βουλευτής στην Μέρκελ και το έκανε ο Κασιδιάρης.

    1. Συλλογιστική σκέψη παιδιού, τετάρτης δημοτικού!

    2. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΕΙ 141 ΨΗΦΟΥΣ;;;151 ΨΗΦΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ;;

  11. ο καθε ενας εχει φαντασια γιατι αυτος δεν ρωταει ποσα εδωσε ο σαμαρας και δενδιας για να μπουνε φυλακη οι βουλευτες της χα ναι σκοτωθηκε ενα ατομο ο φονιας συνεληφθη οι υπολοιποι τι φταινε αν το παμε ετσι και η νδ επρεπε να παει μεσα υποθεση τεμπονερα και ο συριζα υποθεση μαρφιν να τα λεμε ολα

  12. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΚΕ ΛΕΣ Κ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ ΚΡΙΜΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗ Κ ΘΩΔΩΡΑΚΗ

    1. Ποιος ΘΑΝΑΣΙΣ βρε παιδιά…αυτός που γράφει λάθος το όνομα του…να ‘σαι καλά ρε ΘΑΝΑΣΙΣ…μας έκανες και γελάσαμε…πάλι!

      1. ολα τα ειχαμε..τωρα εχουμε να απανταμε και στα αλβανα..εμαθαν και το νετ και σχολιαζουν κι ολας τα τηγανοκεφαλα

  13. μαλακιες παλι λετε,και αναπαραγεις τον καθε τυχαιο βλακα που ειπε μια μαλακια κ μιση..
    «Υπάρχει ένα ελαφρό χτύπημα στο χέρι και ένα έντονο σπρώξιμο». αυτο δηλωσε ο ΙΔΙΟΣ ο μασωνος δενδιας εχτες στον λαου-λαου χαρζηνικολαου…καλη η προσπαθεια,αλλα δεν σε πιστευει ουτε 12χρονο παιδι

  14. Πολύ “εύλογο” το σχόλιο και φυσικά το μακελειό έχει “ιερά υποχρέωση” να το δημοσιεύσει,εις το όνομα της “αντικειμενικότητας” βεβαίως-βεβαίως…Πέραν όμως της γελοιότητας,ας πούμε και ένα σοβαρό μέσα στα όσα “αντικειμενικά” λέγονται και γράφονται.Ο Κασιδιάρης είπε ότι ΔΕΝ χτύπησε τον δένδια,όμως ο Κασιδιάρης είναι ένας “κακός φασίστας” και λέει μόνο ψέμματα,σε αντίθεση με τους “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” που είναι πολύ καλοί άνθρωποι και μας αγαπάνε και λένε μόνο την αλήθεια.Άρα,με βάση το “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ιδεώδες,η δήλωση Κασιδιάρη θεωρείται άκυρη.Οπότε θα πρέπει να δούμε τι είπε ο δένδιας,ο ποίος είναι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΗΣ”,άρα καλός άνθρωπος που μας αγαπάει και λέει ΜΟΝΟ την αλήθεια(όπως και κάθε “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΗΣ” άλλωστε).
    Δήλωση δένδια για το περιστατικό:«Υπάρχει ένα ελαφρό χτύπημα στο χέρι, φαίνεται στο βίντεο και μετά εκτός κάμερας ένα έντονο σπρώξιμο».
    http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/311386/dendias-gia-kasidiarh-me-htyphse-elafra-sto-heri.html
    Με βάση τα παραπάνω το ερώτημα που προκύπτει είναι το πόσα πήρε ο σχολιαστής,που προεξοφλεί ότι θα γίνει και μήνυση,για να γράψει αυτό το προϊόν “εντόνου παλινδρομήσεως”…
    Υ.Γ. Επειδή όμως όλα έχουν μια εξήγηση,βλέποντας το απόσπασμα που παραθέτει το μακελειό βλέπουμε, εκτός του σχολίου και τον τίτλο του άρθρου στο οποίο έγινε το σχόλιο αυτό και ο τίτλος του άρθρου είναι…”ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!Εκτοξεύτηκαν τα ποσοστά της Χ.Α. μετά το χαστούκι στο Δένδια”.

    1. βασικά ο ακριβής χαρακτηρισμός δεν είναι προϊόν <>
      αλλά προιόν <>

      1. ”εντόνου ενδοπαλαμιαίας πεοπαλινδρομήσεως”

        1. Για να το θέτεις τόσο περιγραφικά και τόσο “επιστημονικά” κάτι παραπάνω θα ξέρεις…
          Υ.Γ. Οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω.

  15. Ποια δημοκρατια επικαλεισθε εσεις ολοι οι επωνυμοι και ανωνυμοι!

    Την πρωινη …δεν την εχετε κοψει ακομα?

    Ποιο “ναο της δημοκρατιας” επικαλεισθε ρε καφροι ! Μηπως θελετε να πειτε το “ναο της Συναγωγης?”
    Μαθετε ρε ψωνια ποιοι σας “κυβερνανε” πρωτα και υστερα μιλατε!
    Ακομα ψηφιζετε “κομματα”? Ενα ειναι το κομμα..Ο ΜΑΜΩΝΑΣ, η αλλιως η υλη, και ποιοι ειναι οι υλιστες παγκοσμιως? Σε αντιθεση με το πνευμα?
    Μα αυτο ειναι πασιγνωστο , ο Ιησους καταδικασε τους χρυσοθηρες , εσεις ομως επιμενετε να εφαρμοζετε το δικο τους “πνευμα” δηλ. “οτι φαμε, οτι πιουμε, κι’οτι αρπαξει ο κ….ος σας”. Καλα σας κανουν…………

  16. 1. αν ειχαν πεσει οι ψιλες θα παιζαν νυχθιμερον στα καναλακια της διαπλοκης
    2. κανεις δεν λεει οτι απο τον τοσο χωρο που ειχε να περασει ο εβραιομασωνος ολως τυχαιως περναει μπροστα απο τον Κασιδιαρη την ωρα που μιλαει και ολως τυχαιως του σκουνταει το μικροφωνο….
    3. αντικειμενικα ομως η παιδιαστικη αντιδραση του Κασιδιαρη δινει τροφη για σεναριολογιες….

  17. Στέφανε, σε παρακαλώ μην αναπαράγεις “σκέψεις” κρετίνου γιατί κι εμείς που απαντάμε πέφτουμε στο επίπεδό του κι έτσι δικαιώνεται αυτός που έγραψε ότι:
    “Ο βλάκας είναι ανίκητος!Σε κάθε καυγά προσπαθεί να ρίξει τον έξυπνο στο επίπεδο του και στο τέλος τον νικάει λόγο πείρας”.

  18. Πόσο ανημέρωτος είσαι καυμένε………σήμερα το πρωί ο ίδιος ο δένδιας είπε οτι ένας του έριξε νερό κι αλλος ένας απλά του έσπρωξε το χέρι…..ο Μιχαλολιάκος δεν έχει λεφτά για πέταμα όπως σου έμαθαν οι λοιποι που προσκυνάς……επιτέλους σε αυτή τη χώρα μόνο οι αλβανοί έχουν λόγο κι άποψη κι εσείς στο μακελιο τους δέχεστε ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  19. Ρε πανιβλακα 100 λαμογια αρχιψευταραδες.αρχικλεφταραδες κλπκλπ υπηρχαν,οχι ανθρωποι ηλιθιε.και στην τελικη η καμερα που πηγε????οπου και στο καραισκακη κοπανε.

  20. Οι υπάλληλοι προστάτευσαν την δημοκρατία Ο κύριος Δενδιας αν πιστεύει ότι πρέπει να κινηθεί νομικά αν δεν κάνω λάθος είναι δικηγόρος και δεν χρειάζεται κάμερες για να επαληθεύσει το γεγονός αφού υπάρχουν 300 κοπρόσκυλα μάρτυρες μέσα στην βουλή. Εγώ θα έλεγα στον Δένδια να μην κάνει τα λάθη του ΣΑΜΑΡΑ όπως είδαμε δεν είχαν καλό τέλος. Αυτά ήταν που μας έφεραν τον ΤΣΙΠΡΑ τα λάθη του ΣΑΜΑΡΑ έφεραν τον ΤΣΙΠΡΑ να τα θυμόμαστε αυτά να μην τα ξεχνάμε

  21. Ναι ο Μιχαλολιάκος πλήρωσε τον σκηνοθέτη της τηλεόρασης της βουλής. Χαχαχ, φίλε ανώνυμε κόψε τα ναρκωτικά και την πρωινή γιατί είναι κακός συνδυασμός.

  22. σε live μετάδοση έκανε pause για να λαδώσει τον καμεραμαν. Ηλίθιε

  23. ρε βλάκα ΑΝΩΝΥΜΕ, στη προπαγάνδα τα δημοκρατικά κόμματα είναι πρώτα.
    Εσένα βλάκα σου έχουνε δώσει φάπες οι δημοκράτες 40 χρόνια τώρα, σε κατάκλεψαν και σου στειλαν να πληρώσεις τον λογαριασμό.

    Άντε βλάκα ε βλάκα. Κατι βλάκες σαν και εσένα κατάστρεψαν την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας. Βλάκα ε βλάκα

    1. Κλανιαρη έχεις καμμία συγγένεια με τον Κλανιδιαρη?

  24. Ποιος είναι αυτός ο μαυριδερός τύπος στην φωτογραφία?

    1. εξαρτάται… ποιά αδερφή ρωτάει?

  25. ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ.ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Π…..Σ

  26. αφου το ειπανε ρε παιδια στα καναλια..οταν υπαρχουν επεισοδια στη βουλη ειτε φραστικα ειτε χειροδικιες οι καμερες δεν τα δειχνουν για να μην εκθετει την χωρα μας προς τα εξω…στην περιπτωση του ηλια αν την -εβγαζε- εξω και την εδειχνε στον ποδιτσα οι καμερες δεν θα το εδειχναν..απλο δεν ειναι..ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

  27. Οι χρυσαυγιτες ειναι καλοι ανθρωποι και καλοι χριστιανοι. Ειναι ακολουθοι του Χριστου και διδασκουν την αγαπη σε ολους τους ανθρωπους. Αυτα…

    1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ”(ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΛΔ) ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΩΟ+ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΩΖΕΤΑΙ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ(ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ)…ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΠΝ?ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ?ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΑΜΑ ΔΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΖΩΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΘΕΑ..ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΚΛΑΤΕ ΣΑ ΤΑΝΕΣΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ..ΜΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ “ΚΑΚΟΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ Ο “ΚΑΛΟΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΣ?…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΛΔ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ(ΘΕΣ ΔΝ ΘΕΣ) ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ “ΚΑΛΟΥΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΩΟ…ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ” ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ….ΤΙ ΣΟΥΠΑ ΤΩΡΑ Ε?ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ+ΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ΣΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ(ΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ)..ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΣΟΥΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ+ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΩΟ

      1. Δεν νομίζω να αρέσει αυτή η φρασιολογία που χρησιμοποιείς στον Κύριο και δεν αρμόζει σε ένα χριστιανό ορθόδοξο γιατί δεν πρέπει να σκανδαλίζει.!Θα μπορούσες την άποψή σου να την εκφράσεις πολύ πιο κόσμια .Αν όσοι λέμε ότι τον πιστεύουμε και τον αγαπάμε εκφραζόμαστε με αυτό το τρόπο,σκέψου τότε πως θα έπρεπε να μιλήσει κάποιος που δηλώνει άθεος.Ας προσέξουμε ,λοιπόν,πως εκφραζόμαστε για να μη δίνουμε δικαιώματα και στους άλλους.

  28. ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!

  29. Καλά αυτός ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ πίνει κάτι? Τα δημοκρατικά κόμματα έτσι και είχαν τις φάπες θα τις έπαιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ και έτσι θα έβρισκαν την ευκαιρία να διώξουν την Χρυσή Αυγή δια παντός από τον ναό της ρεμούλας, με το σκεπτικό ότι κινδυνεύει η δημοκρατία τους.

    ΑΝΩΝΥΜΕ και κάθε ΑΝΩΝΥΜΕ, έτσι και βγει η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση έχουν να φάνε πολύ ξύλο πριν στηθούν κρεμάλες.

    1. Εσυ δηλαδή ρε κλανιαρη επειδή βαζεις ονομα κλανιαρης νομιζεις ότι δεν εισαι ανώνυμος?

  30. ρε ηλιθιε και να μην υπαρχει καμερα υπήρχαν 100 άνθρωποι μπροστα στο γεγονός.

    1. Ρε ηλιθιε σκεψου εσυ ποιος εχει συμφέρον να μην καταγραφουν οι σφαλιαρες στην καμερα.
      Και μη μου πεις ότι δεν επεσαν σφαλιαρες, διαβασε το Μακελειο που λεει ότι επεσαν 3.

      1. Συμφωνώ ότι έπεσαν σφαλιάρες!Αυτό,όμως,που θα πρέπει να μας προβληματίσει είναι το γεγονός ότι ούτε ο κ.Κασιδιάρης ούτε και ο κ. Δένδιας το παραδέχονται!Γιατί άραγε;Σίγουρα κάτι πολύ βρώμικο συμβαίνει!!!Μάλλον έχει δίκιο ο κ. Μυλωνάκης.Πολύ στημένο ήταν το παιχνίδι από το οποίο βγήκαν όλες οι πλευρές κερδισμένες.Και ο Σύριζα γιατί κατάφερε να αποστρέψει τη προσοχή του κόσμου από τα μέτρα-ταφόπλακα του πιο σκληρού μνημονίου που πρόκειται να ψηφίσουν,και η Ν.Δ. η οποία δεν τολμά εκ των πραγμάτων να τα ψηφίσει αλλά σαν επόμενη κυβέρνηση που θα είναι θα αναγκαστεί να τα εφαρμόσει αλλά και η Χρυσή Αυγή η οποία ανέβασε τα ποσοστά της γιατί αυτό ,ακριβώς,περίμενε ο ελληνικός λαός,να πέσει ξύλο μέσα στη Βουλή και να ευφρανθεί η ψυχή του!!!Ήθελα να ήξερα πόσο κουτόχορτο θεωρούν ότι τρώμε οι πολιτικοί μας!!!

Comments are closed.