Να ειρωνεύεται ένας άθεος “δημοσιογράφο εμβέλειας” σε ανίερα παιχνίδια με τη θρησκεία. Κάποτε ο Κυριακού τους “τοιούτους” τους πέταγε με τις κλωτσιές από το κανάλι του…

Κοινοποίηση:
minos-mari-kyriakou

-Εχουμε και αντίμετρα. Κάνω το σταυρό μου που πιάσαμε το πλεόνασμα.

Aυτά και μια σπόντα για τη θρησκεία στον “δημοσιογράφο εμβέλειας”, έκαναν τον πρωθυπουργό μπούλη της Κουμουνδούρου, τον πιο αντιπαθή έλληνα πολίτη; “Το λέω εγώ που είμαι λιγότερο θρησκευόμενος από εσάς”, είπε στον μέγα συντευξιαστή αλλά ο δημοσιογράφος δεν του απάντησε ότι ο υψηλός συνομιλήτής του, έχει να κάνει το σταυρό του από τότε που δεν θυμήθηκε τον εαυτό του. Από αυτά που θυμόμαστε, όποιος ειρωνευόταν τη θρησκεία, το αφεντικό του ΑΝΤ1, τον πέταγε έξω με τις κλωτσιές. Αλλά όταν είσαι υπηρέτης του συστήματος, χρωστάς σε δάνεια και σε εκβιάζουν ότι θα σε κλείσουν φυλακή, κάνεις μόκο και σωπαίνεις.

Και ένα ακόμα παραλειπόμενο. Όπως το διαβάσαμε στο έγκυρο press-gr

“Επειδή διερωτήθηκε ο Τσίπρας γιατί δεν βγαίνουν πια οι αγανακτισμένοι στο δρόμο (εννοώντας ότι ο κόσμος αποδέχεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από τις προηγούμενες), θα ήθελα να δώσω κάποιες δόκιμες απαντήσεις που ο αδέκαστος και αδυσώπητος Χατζηνικολάου δεν έδωσε:

1) Αρκετοί διορίστηκαν.
2) Αρκετοί κυβερνάνε.
3) Η αστική τάξη που θίγεται από την τρέχουσα κυβέρνηση δεν αρέσκεται στο να κοπανάει κατσαρόλες και να μουντζώνει τη Βουλή στο Σύνταγμα.
4) Η αστική τάξη που θίγεται από την τρέχουσα κυβέρνηση έχει άλλη δουλειά να κάνει από το socializing και τα τσίπουρα στου Ψυρρή ως μεθεόρτιο της ιερής αγανάκτησης.
5) Όσοι έχουν λίγα δράμια μυαλό παραπάνω, καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση δεν αλλάζει με το να κατασκηνώνεις στο Σύνταγμα και να παίζεις τάβλι στα αντίσκηνα.
6) Η αστική τάξη περνάει στον ακτιβισμό μόνο για δόκιμους λόγους και όχι εναντίον δημοκρατικών κυβερνήσεων. Τελευταίο παράδειγμα η Γαλλική επανάσταση.

Αυτά τα 6 μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό. Υπάρχουν κι άλλα που θα μπορούσατε να συμπληρώσετε”.

Συμφωνεί-διαφωνεί κάποιος με τα παραπάνω, ένα είναι γεγονός: Ότι οι αστοί και συνάμα βολεμένοι που έχουν ακόμα ξύγκι να κάψουν, δεν καίγονται να βγουν σε κανέναν δρόμο ώστε να δώσουν τα κουράγια στον φτωχό να βροντήξει την άδεια κατσαρόλα του.

Επαναστάσεις κάνει ο Στρατός και η φτωχολογιά. Αλλά η φτωχολογιά δε θα κάνει ποτέ το χατήρι της αστικής τάξης του Μητσοτάκη, γιατί απλά η ψήφος που θα του δώσει δεν είναι εμπιστοσύνης αλλά αποδοκιμασίας κατσαπλιάδων και κλεφτών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπορεί να είναι αυτά τα 6, αλλά ένα είναι πραγματικά! Αν βγούν στο δρόμο θα είναι μερικοί, όχι όλοι! Και επειδή δε θα είναι όλοι τότε θα έρθουν τα δακρυγόνα και σίγουρα όπως έχουν τα πράματα κανείς δε θα βγει στο δρόμο για να αρρωστήσει με τα χημικά τους! Αν όμως είμαστε όλοι στο δρόμο τότε δε μας σταματάνε τα χημικά τους, όμως λαός που δεν είναι ενωμένος δεν έχει μέλλον ή έχει το μέλλον που του αξίζει!

  2. TO 1821 HTAN ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ? ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ? Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

  3. Ο Στρατος δεν κανε επαναστάσεις. Πραξικοπηματα κανει

Comments are closed.