Να είσαι έξω από τη Λέσβο ως φύλακας και να σε κοπανάει ένα τούρκικο σαπάκι χωρίς να πάρεις μυρωδιά

Κοινοποίηση:
kanonioforo_armatolos_arthro

Πάνο, Αλέξη, μην ξεχάσετε να δώσετε βραβείο στον Κυβερνήτη της Κ/Φ «Αρματωλός». Ηταν εκεί ως «φύλακας», της Συμμαχικής ΝΑΤΟΪΚΗΣ Επιχείρησης “AEGEAN ACTIVITY”, για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο και φυλούσε τα στενά της Λέσβου. Δηλαδή τι … φυλούσε; Μάλλον κοιμόντουσαν όλοι ομαδικώς για να μην πω καλύτερα ότι … κάνανε αέρα στους δουλέμπορους!

Και τον εμβόλισε ένα εμπορικό πλοίο σαπάκι, χωρίς καν να πάρει μυρουδιά. Φαντάσου δηλαδή να του την έπεφτε καμιά τουρκική φρεγάτα. Δώστε του κι αυτουνού ένα βραβείο σαν κι αυτά που έχετε στα συρτάρια σας για να καλοπιάνετε τους στρατιωτικούς μας μπας και σας ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Και δώσε κι ένα σε αυτόν που έστειλε το άοπλο «Γαύδος» στα Ιμια.

Έχετε ισοπεδώσει τα πάντα στον Στρατό, την Αεροπορία και πλέον στο Ναυτικό!

Κι όχι τίποτα , αλλά νονά της Κ/Φ «Αρματωλός», ήταν η Κ. Σίβα, γυναίκα με ιστορία στο Ναυτικό. Το πλοίο έχει ναυπηγηθεί το 1990 από Ελληνικά χέρια στον Σκαραμαγκά κι ας έχει Δανέζικη σχεδίαση.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ…

ΥΓ: Δεν αναφέρω τίποτα για το KORAL που εδρεύει στο Αϊβαλί. Δεν είναι που κάποιος δειλιάζει και τον παίζουν για πλάκα οι Τούρκοι. Είναι που μαζί του διασύρεται και η χιλιόχρονη Ναυτοσύνη μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΠΑΙΤΩ να μου εξηγήσει κάποιος “υπεύθυνος” γιατί ενώ καμαρώνουμε για την ναυτοσύνη μας, αρπάζουμε την μία καρπαζιά μετά την άλλη στην ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, χωρίς να αντιδρούμε;;;

    Επίσης, ΑΠΑΙΤΩ να μου εξηγήσουν γιατί θα πρέπει να πηγαίνουμε σε κηδείες πιλότων μας και να έχουμε απώλειες πτητικών μέσων εντός του ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ;;;

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ δεν τα φέρει τα όπλα για να τα κατεβάζει ή να τα παραδίδει, τα φέρει για να αμύνεται του πατρίου εδάφους όπου και όποτε χρειασθεί.

    Είναι πράξεις εσχάτης προδοσίας οι οποιεσδήποτε αναπάντητες εμπλοκές εντός του ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, όπως είναι πράξεις εσχάτης προδοσίας οι επικοινωνιακές σφαλιάρες τις οποίες δεχόμασθε, διότι έχουν τεράστιες επιπτώσεις στην διεθνή αντίληψη περί ανικανότητος αυτοδύναμης υπάρξεως της χώρας μας. “κύριοι ηγέτες” της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, δεν ξέρω αν πράγματι αγνοείτε ή σκόπιμα και συστηματικά παραβλέπετε την πολύ απλή και θεμελιώδης αρχή των διεθνών σχέσεων: “χώρα που δεν μπορεί να υπερασπισθεί τα σύνορά της και την ασφάλεια των κατοίκων της, δεν είναι χώρα”…

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  2. Άμα δεν είναι κανείς στην γέφυρα πολεμικού πλοίου και έχουν ενδεχομένως αναμένα τα φώτα ακυβερνησίας όλα είναι πιθανόν να συμβούν, ακόμα και να σε εμβολίσει ένα εμπορικό πλοίο σαπάκι, χωρίς καν να πάρεις μυρουδιά. Αποφράς ημέρα για την ελληνική ναυτοσύνη.

Comments are closed.