Να γιατί δεν πρέπει να τα «βάζετε» με τις γιαγιάδες! Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει… (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
giagia

Ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, αποκτά, με το σπαθί του, αυτό που λέμε το… ακαταλόγιστο! Που σημαίνει ότι όταν μία γιαγιά ή ένας παππούς κάνουν κάτι που για τα δικά μας δεδομένα είναι ή παράλογο ή υπερβολικό, απλά γελάμε και φυσικά τους… συγχωρούμε!

 

Στην προκειμένη βέβαια περίπτωση, η συμπαθέστατη γριούλα, δεν έκανε τίποτα παράλογο και υπερβολικό, μιας και έκανε ακριβώς αυτό που θα έπρεπε ο καθένας μας να κάνει! Γιατί ενώ εκείνη καθόταν όμορφα και ωραία στη διάβαση των πεζών και… περίμενε υπομονετικά να περάσει απέναντι, ένας γκαζιάρης κύριος, με ακριβό σπορ αυτοκίνητο, άρχισε να χαλάει τον κόσμο με την κόρνα του, με αποτέλεσμα να ταράξει τη γριούλα!

 

Επειδή όμως η συμπαθής κυρία αποδείχθηκε κάπως πιο… σκληροπυρηνική από τα συνηθισμένα, δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι και έδωσε ένα μάθημα στον φιγουρατζή κοπανώντας του το αμάξι. Το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξει ο αερόσακος! Το βίντεο έχει γέλιο:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕ ΣΤΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ? ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ..

  2. Παιδιά η γιαγιά στεκόταν στην άκρη του δρόμου και κοιμόταν όρθια κι όταν κορνάρισε την ξύπνησε. Αλλά ο άνθρωπος δεν ήξερε ότι κοιμόταν όρθια -αλλιώς θα περνούσε και θα έφευγε- και στεκόταν περιμένοντάς να δει τι θα κάνει για να μην την πατήσει.
    Λίγο περισσότερο υπομονή αν είχε αφού είδε ότι η γριούλα ξύπνησε, θα είχε σώσει τον αερόσκαό του.
    Αυτή κοπάνησε μία έκανε ζημιά και έφυγε… Το τί βρισίδι θα πρέπει να έφαγε δεν λέγεται πάντως.

    Η δε φωτό είναι όλα τα λεφτά!!!

    Η οδηγός έχει το cool της άνοιας κι ο σκύλος, που προφανώς οι εγκεφαλικές του λειτουργίες του επιτρέπουν να κάνει καλλίτερη αξιολόγηση αυτού που έχουν μπροστά τους, έχει φρικάρει!!!!
    Βλέπει τον χάρο με τα μάτια του!!! χα..χα…χα… έλυωσα στο γέλιο!

Comments are closed.