ΝΑΙ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! Γελάει όλη η ΕΛΛΑΔΑ! Δείτε τον Αρτέμη Σώρρα να παίρνει μέρος στον διαγωνισμό Μιστερ Πελοπόννησος! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ss

Πριν γίνει ο «σωτήρας» του Έθνους, ο Αρτέμης Σώρρας είχε άλλα σχέδια για τον εαυτό του!

Ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό σε ηλικία περίπου 20 ετών και κυρίως με το bodybuilding. Σε ένα τέτοιο διαγωνισμό προσπαθούσε να κατακτήσει την πρώτη θέση, όμως και εκεί δεν κατάφερε να γίνει αυτό που ήθελε… πρώτος!

Κατέκτησε όμως την δεύτερη θέση στην κατηγορία Junior. Νικητής της αναμέτρησης ο Σταμάτης Καρβέλης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εποχής!

Το ρεπορτάζ είναι του καλού συναδέλφου Σωτήρη Καραμίντζα από το sitemou.com– Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό αρχείο του Πρ. Ελληνικής Σωματοδόμησης- Πανελ. & Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νίκο Μαστροκωστόπουλου

sorras

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ 7 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ‘ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ’ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΘΩΜΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΩΡΡΑ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.

  2. ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ,ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ…….ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ , ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ 4 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ;;;;;ΘΑ ΧΕΙ ΑΔΙΚΟ;;;

  3. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η DEA ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

  4. Η μάσα δεν ήταν μόνο από τις συνδρομές και τα δήθεν παράβολα για τους ξύπνιους.

    Σε κάθε γραφείο μεγάλης πόλης έμπαιναν και 1 , 2 επιτήδειοι δικηγόροι και μασούσαν.
    Όλοι αυτοί που γράφονταν δίνοντας 50ευρα ήταν αφελείς και θύματα της κατάστασης που χρωστούσαν παντού και νόμιζαν ότι θα πάρουν λεφτά από τον δισεκατομυριούχο Σώρρα (κούνια που τους κούναγε).

    Αντί αυτού τους την έπεφταν οι δικηγόροι και τους μασούσαν παραδάκι για να τακτοποιήσουν άλλες
    εκκρεμείς υποθέσεις και έβγαζαν καλό μεροκάματο.
    Για αυτό τώρα κάποιοι τέτοιοι λυσάξανε.Χάνουνε τα πελατάκια και τις μάσσες.
    Όσο για τον Αρτέμη.Χεσ@@νο τον έχουν.Στη φυλακή θα σαπίσει αφού τώρα διαπίστωσαν ότι
    και ανάποδα να τον γυρίσουν δεν πρόκειται να πέσει ευρώ από την τσέπη.

  5. ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων….
    …..της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο Ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι νεο-ορκισθεντες να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλος ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος Ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 20 50ρικα μετρησε και καμια 30-40 δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

    1. Πορδοκλάνος Ολύμπιος ΤΟ ΧΕΙΣ!!!!!!!!+1000000000000 ΚΛΑΙΩ ΑΠΤΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΕΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ…….

  6. Το κάθε εξώδικο στοίχιζε 50 ευρώ. Δηλαδή το μέλος που ήθελε να στείλει εξώδικο στην εφορία ή στην τράπεζα έπρεπε να δώσει 50 ευρώ. Επειδή δεν μπορούσαν να τυπώσουν οι Περιφέρειες, τους έλεγαν τα κεντρικά γραφεία, “θα σας τα τυπώσουμε εμείς, θα μας δώσετε τα 50 ευρώ και βρείτε τα εσείς με τα μέλη”. Επίσης, από την τιμή του εξώδικου, ένα ποσοστό πήγαινε στα κεντρικά της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα τα 10 ευρώ, από τα 50 ευρώ. Τα κεντρικά της Αθήνας είχαν μάλιστα το όνομα και την διεύθυνση του κυρίου Σώρρα. Τα 40 ευρώ ήταν διάφορα έξοδα, δηλαδή ήταν δικαστικοί επιμελητές και μεταφορικά. Αν υποθέσουμε -από αυτά που γνωρίζουμε- ότι τα εξώδικα ήταν 6.000, τότε μέχρι στιγμής, η Ελλήνων Συνέλευσις έχει πάρει από τα μέλη τις 300.000 ευρώ. Από αυτό το ποσό, οι 100.000 ευρώ έχουν δοθεί στα κεντρικά και οι 200.000 ευρώ στα κατά τόπους γραφεία.

  7. ΜΕ 100 ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 1.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΝΟΙΚΙΟ 240 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 60 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΡΑ ΚΑΘΑΡΑ 700 ΕΥΡΩ, ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΜΑΣΑ

  8. Αντε τώρα να βγει από τα λαγούμια που είναι κρυμένος.

    Τρέμει το φυλλοκάρδι του.Ήθελε να γίνει και βουλευτής ο κουραδόμαγκας τρομάρα του.
    Α ρε κορόϊδα που του έδιναν κάθε μήνα συνδρομή του λεχρίτη.

  9. Τώρα εξηγούνται όλα,ζητούσε συνδρομές από τα μέλη του κόμματος του γιατί του είχε τελειώσει η κρεατίνη

  10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΙΧΤΕΣ

    1. συμφωνω φιλε μου,κανε τωρα μια επικυψη κατω απο την αφισα του μαο και χωσε με πυγμη ενα μεγαλο αγγουρι στον πατο σου.

    2. μαθε πρωτα ορθογραφια μοσχαρι. οι παρατηρησεις σε μαραναν. μια ζωη τα ιδια αγραμματα αριστερα τουβλα

  11. Φούσκας ο σωτήρας μας.Ξεφούσκωσε κι αυτός.Μάλλον από τα πολλά αναβολικά που έπαιρνε τότε κάηκε ο εγκέφαλος του.

  12. Δώστε βάση στον δικηγόρο του Σώρα. Για πολλές κλωτσιές. Πριν από καιρό τους αποκαλούσε εγκληματική οργάνωση

Comments are closed.