Νέο κόμμα ανακοινώνει στις 26 Μαρτίου ο Γιάνης Βαρουφάκης

Κοινοποίηση:
varoufakis-ekeino-vradi-pnigotan-athina-aima8230-620x400

Την δημιουργία νέου κόμματος προανήγγειλε με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Με ανάρτηση στα ελληνικά και τα αγγλικά, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στα τρία χρόνια από τις εκλογές του 2015 που ανέδειξαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ρε ο Βαρουφάκης δεν είναι δήθεν. Θυμηθείτε τα χουνέρια που είχε κάνει τότε στο Νταισελμπλούμ. Δεν ήταν ψευτοτσαμπουκάδες…ήθελε να μας βγάλει έξω από το ευρώ-μέ παράλληλο νόμισμα-το υλοποιούσε αυτό. Είναι πολλές οι μαρτυρίες, που το επιβεβαιώνουν. Δε κρίνω αν είναι ΣΩΣΤΟ ή ΛΑΘΟΣ αυτό-να βγούμε από το ευρώ, αλλά ο τύπος φαίνεται πώς ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, που τελευταία στιγμή έκανε πίσω…..Τώρα αν έχει φράγκα και τέτοια, φαίνεται πάντως πως δεν έχει φάει από τα λεφτά του δημοσίου, όπως έκαναν όλοι οι πολιτικάντηδες.

  2. … Το κάνεις, μπορεί να το αξίζεις πολύ περισσότερο από αυτούς που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια και μας κατέστρεψαν, αλλά σου έριξαν τόση λάσπη και δεν θα σταματήσουν να σου ρίχνουν για να καλύψουν τις κωλοτούμπες που έκαναν γιατί αυτοί σπούδασαν μόνο την απατεωνιά την ψευτιά και πολλά άλλα και δεν θέλουν τους καταξιωμένους στα πόδια τους. Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά έχουν τέτοια πειθώ που κάνουν τον κόσμο και τα πιστεύει αυτά που σου καταλογίζουν. Αν κάποιος έχει λίγες γνώσεις και κοιτάξει αυτά που έγιναν θα καταλάβει ποιος μας κατάντησε έτσι. Βλέπεις χάλαγες και τα σχέδια των “φίλων μας” των Ευρωπαίων και δυστυχώς ο ελληνικός λαός μασάει ότι κουτόχορτο μας δώσουν.

Comments are closed.