Νέα “τζιχάντ” Άνθιμου κατά του Δήμαρχου Μπουτάρη – Απειλεί με ομάδες κρούσης ο… “Παναγιώτατος”

Κοινοποίηση:
23-6-thumb-large

Μια νέα κόντρα ξέσπασε και πάλι ανάμεσα στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, και τον Δήμαρχο της συμπρωτεύουσας Γιάννη Μπουτάρη, όταν ο τελευταίος, αφού πρώτα έλυσε όλα τα προβλήματα των Θεσσαλονικέων, εξήγγειλε και ότι στις πινακίδες των οδών της πόλης θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες ελληνικές ονομασίες και εκείνες ξένων ιστορικών προσώπων που έζησαν σε αυτήν.

Αυτό προκάλεσε την οργή του ούτως ή άλλως πάντα οργισμένου “Παναγιώτατου” Μητροπολίτη Άνθιμο, που με ευκαιρία (για μια ακόμη φορά) την κυριακάτικη λειτουργία στον Άη Δημήτρη, απείλησε ότι θα συγκροτήσει ομάδες… κρούσης που θα βγαίνουν τις νύχτες και θα κατεβάζουν τις ταμπέλες !

«Θα βρω νεολαίους και θα ξηλώσω τις πινακίδες που θα βάλει ο Μπουτάρης και θα αναγράφουν τουρκικά ονόματα, κάτω από τις ελληνικές ονομασίες των οδών της πόλης μας. Αν κάτι τέτοιο συμβεί θα είναι αιτία επανάστασης. Είναι δυνατό να αναγραφούν ονόματα τούρκων κατακτητών της Θεσσαλονίκης, στις ταμπέλες των δρόμων της πόλης μας;» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΌΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΕΟΛΑΙΟΙ,
  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ,
  ΕΑΝ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΗΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
  ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

 2. Και πού είναι το κακό και τον ειρωνεύεστε ρε εξυπνάκηδες;
  ΄Ενας από τους λίγους μεγαλοπαπάδες με εθνική συνείδηση και πάτε να τον φάτε; ΄Η μήπως γίνατε τσάτσοι του τουρκολάγνου αλκοολικού ραμολιμέντου με το σκουλαρίκι και δεν το ξέραμε;

Comments are closed.