Νέα συγκέντρωση στο Συντάγμα – ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ οι ΠΟΝΤΙΟΙ: “Διώξτε επιτέλους τον Φίλη” (φωτο & βίντεο-makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
pontioi-6

UPDATE –Βράζουν από οργή οι Πόντιοι με τον άθεο και ανιστόρητο Φίλη…

pontioi-1

pontioi-3

Πρώτη ενημέρωση 18:41:Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο Σύνταγμα η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος. Τα μέλη του Ποντιακού Ελληνισμού ζητούν για άλλη μια φορά την απομάκρυνση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, αλλά και την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

pontioi-4

pontioi-5

pontioi-6

Είναι η δεύτερη συγκέντρωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας μέσα σε ένα μήνα. Στις 5 Νοεμβρίου οι Πόντιοι ξεσηκώθηκαν και συγκεντρώθηκαν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη προκειμένου να εκφράσουν την αντίδραση τους για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας περί μη γενοκτονίας των Ποντίων.

pontioi-7

 

pontioi-8

 

Σήμερα στο Σύνταγμα η Παμποντιακή Ομοσπονδία καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για να εκφράσουν για ακόμα μια φορά την επιθυμία τους για άμεση αποπομπή του Νίκου Φίλη από τη θέση του υπουργού Παιδείας και την επανεξέταση του κεφαλαίου για την Ιστορία του Παρευξείνιου Ελληνισμού που εξαιρέθηκε από τη διδακτέα ύλη της Γ´ λυκείου.

pontioi-9

pontioi-10

Παράλληλα, ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να καταβάλει τις πενιχρές αλλά απαραίτητες συντάξεις στους ανασφάλιστους υπερήλικες Ποντίους από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

pontioi-11

pontioi-12

pontioi-13

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν και να τοποθετηθούν για τα ζητήματα των Ποντίων προσωπικότητες των τεχνών, της πολιτικής, του αθλητισμού.

pontioi-2

pontioi-14

pontioi-15

pontioi-16

pontioi-17

pontioi-18

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. έτσι πρέπει! όλοι εκεί κάθε μέρα μέχρι να αναγκαστεί ο Τσίπρας να τον παραιτήσει. Αυτή είναι η μόνη πατριωτική υγιής αντίδραση

  2. ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΣΥΡΙΖΑ> ΠΑΣΟΚ +ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΣΥΡΙΖΑ= ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΗ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ +ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  3. “Διώξτε επιτέλους το βαρέλι με τα χειροπόδαρα”

  4. Ο/Η Αλεξη έχεις πλήρη ευθύνη για τις αθλιότητες που λέει λέει:

    Είναι απίστευτα προκλητική η παραμονή του. Είναι ένα κεμαλοναζιστικό γουρούνι.

Comments are closed.