Νέα κτηνωδία των τζιχαντιστών: 300 εκτελέσεις Yazidi την Πρωτομαγιά – Οι γυναίκες που «γλύτωσαν» πουλήθηκαν για σκλάβες του σεξ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
abdallaah-mujaahid4life-on-twitter-20

Εκατοντάδες αιχμάλωτοι της θρησκευτικής κοινότητας Yazidi δολοφονήθηκαν σε δυτική περιοχή της Μοσούλης στο Ιράκ από ενόπλους του Ισλαμικού Κράτος, σύμφωνα με αξιωματούχους τόσο του Ιράκ όσο και των ίδιων των Yazidi. 

000ru

Συγκεκριμένα, και όπως ανακοίνωσε το ίδιο το Κόμμα Γεζιτών «Πρόοδος», την Παρασκευή 1η Μαΐου οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 300 μέλη της κοινότητας στην περιοχή Ταλ Αφάρ κοντά στην πόλη της Μοσούλης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίο θανατώθηκαν, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC στη Μέση Ανατολή, Άλαν Τζόνσον.

isis-sells-women-being-sold-in-mosul

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλές από τις γυναίκες, τελευταία στιγμή δεν εκτελέστηκαν αλλά οδηγήθηκαν σιδεροδέσμιες σε κλουβιά προκειμένου να πουληθούν αντί μερικών εκατοντάδων δολαρίων ως ερωτικές σκλάβες με υπόσταση αντικειμένου.

Protest in Brussels against attacks of Islamic State in Iraq

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. θανατος στα παλιοτομαρα τους τζιχατζιστες!

  2. Αυτοί οι βρωμοαμερικάνοι έχουν αιματοκυλίσει όλον τον κόσμο. Αν δεν χρηματοδοτούσαν την ISIS δεν θα υπήρχαν τέτοιες κτηνωδίες, τουλάγιστον όχι τόσο απροκάλυπτα. Εδώ ο Ρεκεφέλερ έκανε λέει μεταμόσχευση καρδιάς, την 6η! και είναι 99 χρονών. Ποσοι αιχμάλωτοι Σύριοι σφάχτηκαν για να τους πάρουν τα όργανα; Για αυτούς, δεν θα βγεί κανένας ψευτοαριστερός να κάνει διαμαρτυρία; Αισχος ρε, αίσχος και αηδία.

  3. ηλικρινα ρωταω ολους τους νεοελληναραδες θελετε αυτες οι εικονες να φτασουν και εδω??Ε??Θελετε γαμω το σαπιο σας μυαλο!??Ξερετε ποσοι απο τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ειναι τετοια τζιχαντιστικα σκυλια??Ξερετε ποιοι τους προωθουν στην Ελλαδα??Η μονη η πουτανα η τσεπη σας σας νοιαζει ηλιθιοι??!

Comments are closed.