Νέα θεσμική συνάντηση Παυλόπουλου! Κάλεσε τον Φουρθιώτη να τον συγχαρεί για το….

Κοινοποίηση:
pakis menios

Στο πλαίσιο των θεσμικών συναντήσεων με κορυφαίους παράγοντες και προσωπικότητες της πολιτιστικής ζωής της χώρας, μετά το ζεύγος Ρουβά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

κάλεσε σήμερα το πρωί τον Μενιο Φουρθιώτη προκειμένου να τον συγχαρεί με αφορμή το τέλος του Star Academy.

Ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη τον κ. Φουρθιώτη για την άψογη παρουσίαση του Star Academy αλλά και την συνολική προσφορά του στον τόπο : «Ποιήσατε ήθος αγαπητέ κ. Φουρθιώτη. Στους χαλεπούς καιρούς της παγκοσμιοποίησης και του μινώταυρου του νεοφιλελευθερισμού δώσατε φωνή και ελπίδα στη νέα γενιά. Παρακολουθω το έργο σας στενα. Με το ήθος σας, το έργο σας διαμορφώνετε μια κιβωτό ήθους για τις επόμενες γενιές. Θερμά συγχαρητήρια. Είθε τα νέα παιδιά να ακολουθήσουν τα βήματα σας.

Μαλιστα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε και συνεχάρη ειδικά τον κ. Φουρθιώτη για την γενναία και μεγαλόκαρδη στάση του να συγχωρέσει τον Νικο Καρβελα στο χθεσινό live ενω του είπε οτι συμμετείχε και ο ίδιος στη ψηφοφορία: «Εστειλα 3 sms ψηφίζοντας κάθε φορά και ένα από τα παιδιά. Ως κορυφαίος Θεσμός ήθελα να στείλω ένα μήνυμα ισονομίας στην ελληνικη κοινωνία και δεν πήρα θέση».

Απο την πλευρά του ο κ. Φουρθιώτης ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο για την πρόκληση και του απηύθυνε κάλεσμα για συνέντευξη στα «Αποκαλυπτικα» ενώ τον κάλεσε να συμμετάσχει και στο πάρτι της εκπομπής στον Νικο Βέρτη για το κλείσιμο της χρονιάς. Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το πρόγραμμα του και θα κάνει τα πάντα για να παρευρεθεί. Στη δήλωση του ο κ. Φουρθιώτης τόνισε : «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα στον κ. Παυλόπουλο που εχει κάνει τόσα για την επαγγελματική αποκατάσταση χιλιάδων νέων ανθρώπων. Εχουμε χρέος, εμείς οι άνθρωποι του πολιτισμού και της πολιτικής, χέρι χέρι να στηρίξουμε και να δώσουμε παράδειγμα στα νέα τα παιδιά».

thecaller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μετά λύπης μου μεγάλη για το κατάντημα στο οποίο μας έχουν οδηγήσει οι πολιτικές πρακτικές που κάποιοι ακολούθησαν και εφάρμοσαν (χωρίς καν να μας ρωτήσουν και υπολογίσουν!,)διαπιστώνω καθημερινά ότι έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα και λογική σε αυτή τη Χώρα!!!!

  2. Δεν έχουμε πρωταπριλιά … είπαμε ότι είναι μακάκας ο Πάκης αλλά όχι και τόσο !!!

Comments are closed.