Νέα δημοσκόπηση! Η είδηση: O Βασίλης Λεβέντης “μετά βαΐων και κλάδων”, μπαίνει στην Βουλή. Όλα τα άλλα…..

Κοινοποίηση:
dimoskopisi_palmos

6 στους 10 θέλουν διαπραγμάτευση

Σαφές προβάδισμα με 20 ποσοστιαίες μονάδες διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η ProRata για το ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 33,5%, η Ν.Δ. 13,5%, η Χρυσή Αυγή 6%, το Ποτάμι 6%, το ΚΚΕ 4%, οι ΑΝΕΛ 3%, το ΠΑΣΟΚ 3% και η Ένωση Κεντρώων 3%. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η avgi.gr, για το κείμενο προτάσεων των δανειστών το 59% θεωρεί ότι η κυβέρνηση οφείλει να το διαπραγματευτεί. Το 25% κινείται προς την απόρριψη του κειμένου, ενώ μόλις το 7% καλεί σε αποδοχή του.

Οι ερωτηθέντες ζητούν από την κυβέρνηση ανυποχώρητη στάση στα θέματα του ΦΠΑ στα τρόφιμα (με ποσοστό 89%) και στο ρεύμα (88%). Αξιώνουν επίσης σθεναρή αντίσταση στα σχέδια των δανειστών για μείωση των συντάξεων (83%), για “απελευθέρωση” των ομαδικών απολύσεων (77%) και της κατάργησης του ΕΚΑΣ (77%).

Το 56% ζητά να μην αποδεχθεί η κυβέρνηση την πώληση των αεροδρομίων. Πάντως, το 58% κρίνει ότι πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (58%) και το 63% σε αυτό της πρόωρης συνταξιοδότησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. 13,5 ο μονόφθαλμος………………………………….

    Άντε γρήγορα και μονοψήφιος.

  2. Ξεφτυλα να τον βαλουν στη βουλη εντελως ρεζιλι παγκοσμιως

    1. ξεφτιλα ηταν που εβαλαν τους βρωμοναζηδες

  3. Μπραβο στο Βασιλη που μπαιονει στη βουλη με το σπαθι του, με πολλους αγωνες και α;π0ομοιμωση απο τ Μεσα, σε αντιθεση ,με τα συστημικα Ποτα,μι-Χαβγη που τοθυς εσπρωχναν σνεχως.

  4. ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΥΚΟΛΑ

    Ότι ποσοστά κόβουν απ’τη Χ.Α τα δίνουν σε ποτάμι και λεβέντη, όμως επειδή ο κόσμος το’χει μυριστεί το σκηνικό που παίζει με το ποτάμι βρήκαν καινούργιο λαγό.
    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ Singular Logic και πάνω απ’όλα θυμηθείτε τη χρονιά καραμανλή σημίτη που έπρεπε πάση θυσία να μας βάλουν στο ευρώ…

  5. Να μη μείνει καμία ψυχοπαθολογική περίπτωση εκτός του ασύλου. Όλες να μπούν ! Μα τα έλεγε τόσα χρόνια…. Τίποτα δεν έλεγε. Μοιρολογίστρα ήταν και ΕΤΥΧΕ να επαληθευτούν οι άσχημες προβλέψεις του. Προβλέψεις που αν παρατηρήσει κανείς θα τις ανακαλύψει ακόμη και στις βιντεοταινίες του Ψάλτη και του Χαρτομαζίδη.

    1. τραγικο σχολιο αμετανοητου χουντολαγνου μαϊμουδοελληνα. Ουγκ

  6. Μπαινει στην Βουλη και ροκανιζει την Χ.Α.

    1. ETΣI SE BOΛEYEI?????????ΘΑ ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ???

      1. Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΑ ΖΕΙ, ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΟ.

  7. Να που χρειαστηκε κι αυτος για το συστημα

    1. Tα ‘μαθες; Εφευρέθηκε έκτος από τον Άγνωστο Στρατιώτη και ο Anonymos αρχιμαλάκας.

    2. μια ζωη πολεμαει το συστημα, αυτο που η χαβγη βγηκε για να το στηριξει και κατεληξε στη φυλακη, χαχαχα αυτη ειναι η μοιρα καθε μπουνταλα αγραμματου φασιστα. Σε πεταν σα στυμμενη λεμονοκουπα…
      Ξυπνατε μοσχαρια, στηριχτε τον ελληνα, οχι τον αγκυλωτο σταυρο. Δεν ειστε αρειοι, βλακες ειστε.

      1. Φευγε κατευθειαν για δαφνι

Comments are closed.