Νέα απεργία στα ταξί

Κοινοποίηση:
9c1d5ab0e1134703b469f311dc1f5568

Νέα 24ωρη απεργία προκήρυξε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), με τους ιδιοκτήτες ταξί να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη το ΣΑΤΑ καταγγέλλει ότι οι θεσμοί επιθυμούν «να βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στην Uber».

Σύμφωνα με το ΣΑΤΑ, οι θεσμοί και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ ζήτησαν «την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης τριών ωρών που έχουν οι εταιρείες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με οδηγό».

«Η ελληνική κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης αρνήθηκαν μια τέτοια προοπτική, ωστόσο είναι σε δύσκολη θέση, αφού τέθηκε ζήτημα ακόμα και μη συμφωνίας για την αξιολόγηση», αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι «η έλλειψη σεβασμού από διεθνείς και εγχώριους νταβατζήδες της τουριστικής βιομηχανίας όχι μόνο στους νόμους του ελληνικού Κράτους, αλλά και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστούν προσβολή και χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ 48ΩΡΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ..ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ Ή ΠΟΙΑ ΒΑΦΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΘΟΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΩΡΑ.

  2. Το σωματειο ΣΑΤΑ-ΝΑΣ και ο βαψομαλλιας προεδρος του.

Comments are closed.