Νάξος: Ο τιμοκατάλογος της ταβέρνας που κάνει τoυς τουρίστες να φεύγουν τρέχοντας!!!

Κοινοποίηση:
ναξος

Πριν από μερικές ημέρες ο ερευνητής και αναλυτής στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λονδίνου, Κρίστιαν Χέντερσον, επισκέφτηκε τη Νάξο. Eκτός από τις όμορφες παραλίες και τα τοπικά εδέσματα, το ενδιαφέρον του «έκλεψε» ο κατάλογος μιας ταβέρνας στο Καστράκι. Ο Χέντερσον αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα όσα διάβασε στο πίσω μέρος του καταλόγου της ελληνικής ταβέρνας και τα οποία, όπως φαίνεται, του έκαναν εντύπωση. «Το μήνυμα στο πίσω μέρος του καταλόγου μιας ταβέρνας στη Νάξο», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία την οποία «ανέβασε» στο Twitter, χρησιμοποιώντας τα hashtag #Greece #Naxos. Τι έγραφε ο κατάλογος: «Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι τα χρήματα που η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει από το φορολογικό σύστημα δίνεται στις τράπεζες για να πληρώσουν ένα χρέος που οι ίδιες δημιούργησαν μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο… Πληρώνουμε φόρους για να ζούμε στην φτώχεια και τη ανεργία, παρακολουθώντας την κατάρρευση της δημόσιας εκπαίδευσης και του συστήματος υγείας. Η βρώμικη δουλειά γίνεται από τους πολιτικούς οι οποίοι συμμορφώνονται υπάκουα στις πολιτικές των πλούσιων και ισχυρών. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι θεσμοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν “οικονομική κρίση” απαιτούν από εμάς να είμαστε νομοταγείς και να πληρώνουμε τους φόρους μας».   Πηγή: zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ειναι χρεος ΟΛΩΝ των Ελληνοψυχων να μην πληρωνουν τιποτα στο εχθρικο ελληνοφωνο αποικιακο κρατος .
    Ας πληρωνουν μονον οι ελληνοφωνοι γραικυλοι .
    Αλλωστε ΟΛΟΙ οι νομοι που εχουν ψηφισει οι αλητες Εθνοπροδοτες κυνοβουλευτικοι ειναι παρανομοι .
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ οπως και οπου μπορουμε μεχρι να πεσει το γαμημενο κυνοβουλευτικο εκτρωμα .

  2. Μακάρι να το εκαναν οοολες οι ταβέρνες παντου, σε ολα τα νησιά. Να καταλαβουν ολοι οι υπόλοιποι λαοί πως τουλάχιστον εμεις ξυπνήσαμε. Καιρός να ξυπνησουν κι εκεινοι, γιατι μετα απο εμας, θα ακολουθήσουν και αλλες χωρες, αλλοι λαοί. Κανένας δεν θα γλυτωςει απο τα βαμπίρ, εκτος και αν ξυπνήσουμε ολοι. Μπράβο σε όποιον το εκανε. Ελπιζω να τον μιμηθούν κι αλλοι.

  3. Παραμύθια της Χαλιμάς.

    Τα συγκεκριμένα καταστήματα στην Ελλάδα στους 100 πελάτες θα κόψουν 2-3 άντε 5 αποδείξεις.
    Ο υπόλοιπος φπα πάει στην τσέπη τους.
    Αν δε τολμήσεις να τους ζητήσεις απόδειξη μπορεί να σε πλακώσουν και στο ξύλο.

    1. Σοβαρά ρε μάγκα; “Τα συγκεκριμένα καταστήματα στην Ελλάδα…” Δηλαδή όλυς στο ίδιο τσουβάλι ε; Τι ωραία γαμημένη νοοτροπία που ακόμα δεν πήρες χαμπάρι ούτε εσύ ούτε αρκετοί άλλοι ότι πρέπει να αποβάλεις μια για πάντα! Αυτές οι παπαριές μας φάγανε! Και στο φινάλε να σου πω και κάτι; Το ψάρι απο το κεφάλι βρωμάει φίλε. Το παράδειγμα το δίνουνε χρόοοοονια τώρα αυτοί που διαχειρίζονται τα λεφτά μας κι όχι μόνο. Και που στο τέλος δεν φτάνει που ζουν ζωη και κότα αλλά μας φέρανε και εδώ που μας φέρανε και κάνανε τη χώρα ένα μπουρδέλο όπου μπήκαν τα αρπακτικά και λεηλατούνε, με την άδεια και καθοδήγηση αυτών , των δικών μας δηλαδή!!!! Να χαρώ εγώ πατριωτισμό κι αγάπη για την πατρίδα και τους Έλληνες. Και τελικά φτάσανε και οι “προοδευτικοί” αριστεροί που υποτίθεται παλέυανε για το …δίκιο του εργάτη και του φτωχού και γίνανε χειρότεροι κι από τους πιο σκληρούς δεξιούς. Μην αναφέρω τις κοροιδίες με τα δημοψηφίσματα και ένα σωρό ανθελληνικές μαλακίες και αθείστικες μπούρδες! Έλεος. Φτάνει αυτή η νοοτροπία η μάγκικη που τα ξέρετε όλα και έχετε και άποψη! Ας γίνει δίκαιο το σύστημα που τώρα είναι της κλεψιάς και της λεηλασίας του κόσμου και τότε και γω μαζί σου. Αλλά απο τη στιγμή που σου βουτάνε ότι βρουν με πρόσχημα τα χρέη και ένα σωρό παπαριές που οι ίδιοι ευθ/ύνονται 90% ο καθένας αμύνεται με ότι έχει. Ναι ακραίο να κρύβεις αποδείξεις, ακραίο να κλέβεις το κράτος αλλά όταν το ίδιο το κράτος έγινε συμμορία και μάλιστα αδίστακτη τότε ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Πόλεμος είναι άλλωστε, όχι με όπλα αλλά και πάλι μέτρα αυτούς που δεν άντεξαν και πήδηξαν απο τα μπαλκόνια ή πυροβολήθηκαν, μέτρα τους ρε!

    2. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΟΔΙΑ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    3. Καλά κάνουν και δεν κόβουν αποδείξεις, αλώστε γιατί να κόψουν ;;; για να παίρνει λεφτά η Γερμανία;;
      ή μήπως υπάρχει ανταποδοτικότητα στους φόρους ή μήπως όλα δουλεύουν στην εντέλεια (υγειά, παιδεία, δημοσιά ασφάλεια, ισονομία..κλπ);;

      Μήπως έχουμε και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.. ;;

      αν έχουμε και δημοκρατία, ισονομία, και ισοπολιτεία θέλω να έχω να έχω αφορολόγητο εισόδημα 75.000 ευρώ όπως και οι υπάλληλοι μου οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ και οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ..και αν κάνω και καμιά ρεμούλα να απαλλάσσομαι (νομικά) όπως αυτοί.

      1. Μέχρι ενός σημείου συμφωνώ με το σκεπτικό σου,ότι δηλαδή εφόσον δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα στους φόρους κ.τ.λ. έχει μια λογική το μην κόβει απόδειξη ένα κατάστημα.Από την άλλη όμως,εφόσον οι τιμές που πουλάει το κάθε κατάστημα είναι συν φ.π.α.,όταν δεν κόψει απόδειξη θα πρέπει το αντίτιμο να είναι κατά 24% χαμηλότερο από την τιμή που αναγράφει ο τιμοκατάλογος.Αφού λοιπόν ο καταστηματάρχης δεν θα πληρώσει τον αναλογούντα φόρο τότε δεν θα πρέπει και να τον ζητάει από τον πελάτη.Επειδή όμως,κατά κύριο λόγο,ο καταστηματάρχης που δεν θα σου κόψει απόδειξη δεν θα σου κάνει έκπτωση 24%,δηλαδή θα σε κλέψει κανονικά,μιλάμε για απατεώνες και όχι για “επαναστάτες ποπολάρους”.
        Υ.Γ. Όπως έλεγε και ο Χατζηχρήστος “να είμαστε λογικοί,μην είμαστε πλεονέκτες”.

  4. μονος του τα λεει και μονος του τ ακουει ο ανθρωπος. ειμαστε ο πιο μαλακας λαος του πλανητη.κινητο φραπε και μπανιστηρι στα κωλαρακια στην παραλια. σε λιγο θα ζητανε να γαμησουν την γυναικα μας για να ξεχρεωσουμε την εφορια. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.

Comments are closed.