“Ζώνη πολέμου” το κέντρο κράτησης στη Μόρια: ΑΓΡΙΑ επεισόδια με τραυματίες λόγω επεισοδίων μεταξύ μεταναστών! Εκκενώθηκε όλο το hotspot! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1b3488fd1f02e0d3415d0105ecdf65d9_L

Εκκενώθηκε αργά τη νύχτα το κέντρο κράτησης στη Μόρια της Λέσβου, λόγω άγριων επεισοδίων που ξέσπασαν μεταξύ μεταναστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση στη Μόρια είναι αρκετά πιο ήρεμη, με το κέντρο κράτησης να έχει εκκενωθεί.

Νωρίτερα, πληροφορίες από το ΕΚΑΒ έκαναν λόγο για 15 τραυματίες. Υλικές ζημιές υπάρχουν στο δυτικό μέρος του κέντρου, όπου έχουν κατασκηνώσει μετανάστες από Πακιστάν και Νεπάλ. Σύμφωνα με μαρτυρίες προσφύγων και μεταναστών όλα ξεκίνησαν από καυγά Αφγανών με Πακιστανούς.

Τα επεισόδια, τις φωτιές σε κτίρια και τους τραυματισμούς μετέδωσε μέσω βίντεο στο twitter ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας, «Independent», Γουίλ Χόρνερ.

Βάσει του ΕΚΑΒ, υπάρχουν δύο τραυματίες, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης υφίστανται τουλάχιστον άλλοι τέσσερις. Με βεβαιότητα μεταδίδεται πως δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Τώρα σε ότι αφορά στις υλικές ζημιές, υπάρχουν στο δυτικό μέρος του κέντρου, όπου έχουν κατασκηνώσει μετανάστες από Πακιστάν και Νεπάλ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια και ξέφυγε η κατάσταση, η ΕΡΤ, βασιζόμενη σε μαρτυρίες προσφύγων και μεταναστών, ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν από καυγά Αφγανών με Πακιστανούς.

Το κέντρο της Μόριας εκκενώθηκε από πολιτικό προσωπικό και αστυνομία και στο χώρο υπάρχει μία διμοιρία των ΜΑΤ και πυροσβέστες για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Τα επεισόδια, τις φωτιές σε κτίρια και τους τραυματισμούς είχε μεταδώσει νωρίτερα μέσω βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας, «Independent», Γουίλ Χόρνερ

ΠΥΡ και ΜΑΝΙΑ οι κάτοικοι της Μόριας: “Οι μετανάστες μπουκάρουν μέσα στα σπίτια μας !!!” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΜΕΣΑ!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Comments are closed.