ΜΠΡΑΒΟ! Αυτός είναι ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Δείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ στους εργαζόμενους του…

Κοινοποίηση:
Karelia

Περισσότερα από… 3 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει στους εργαζόμενους της η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια Α.Ε.», όπως ανακοίνωσε στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

Η εταιρεία που είναι γνωστή για την πολιτική της, απέναντι στους εργαζόμενούς της, σημείωσε φέτος αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 17% και οι παροχές αυτές είναι οι υψηλότερες στην ιστορίας της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Καρέλιας, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, τόνισε πως:

«Τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, η πορεία της συνοδεύτηκε με αύξηση των πωλήσεων και αύξηση του μεριδίου αγοράς» τόνισε ο Ανδρέας Καρέλιας, παραθέτοντας και τα οικονομικά στοιχεία:

– Στην ελληνική αγορά η καπνοβιομηχανία αύξησε τις πωλήσεις της στα τσιγάρα που ξεπερνούν το 9% κατ’ όγκον, ενώ το μερίδιο της εταιρείας από 12,7% στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ξεπέρασε το 14,25%. Στον καπνό για στριφτό τσιγάρο, η αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά ξεπέρασε το 19,5%, εδραιώνοντας την «Καρέλια Α.Ε.» στη δεύτερη θέση.

– Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η πορεία της εταιρείας εκτός Ελλάδος, όπου οι πωλήσεις κατέγραψαν μία ακόμη θετική πορεία, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 6% περίπου στα τσιγάρα και 7% στον καπνό για στριφτό.

– Στον τομέα της απασχόλησης η εταιρεία, στη χρονιά που πέρασε, έκανε 34 προσλήψεις, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επενδύσεις 3,5 εκατ. ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής της δυνατότητας.

Για το 2016 έχουν δρομολογηθεί επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό ύψους 14,1 εκατ. ευρώ με σκοπό την προσαρμογή της εταιρείας στη νέα κοινοτική οδηγία

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπράβο του αν ισχύουν αυτά που γράφονται στο άρθρο…

Comments are closed.