“Μπράβο ρε μάγκες”. Γατάκι ο Κασιδιάρης μπροστά της! Η Ουρανία Μιχαλολιάκου σχολιάζει την επίθεση στον Μπουτάρη

Κοινοποίηση:
38f1f0cbc6d1659d17c7962e84b3600e_XL

Τα εύσημα απένειμε η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου σε εκείνους που εκτέλεσαν την άγρια επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα στις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Σε σειρά αναρτήσεων στο twitter επικρότησε αυτούς που χτύπησαν τον δημαρχο Θεσσαλονίκης.

«Μπράβο σε καθέναν ξεχωριστά που έπραξε το καθήκον του σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σεβασμός και χίλια μπράβο σε όλους #Μπουτάρης #ξεφτιλας«, έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ συνέχισε: «Θεέ μου γιατί να μην είμαι κι εγώ σήμερα στη Θεσσαλονίκη??? Μπράβο ρε μάγκες!!! Σεβασμος μόνο. #Μπουτάρης #ξεφτιλας»

Σε άλλη ανάρτηση σημείωσε: «Όσοι λένε πως δε σχετίζεται η σημερινή μαύρη επέτειος με τις προκλητικές συμπεριφορές του Μπουτάρη μάλλον θα έπρεπε να ανοίξουν λίγο το κλειστό μυαλό τους. Μπράβο στους Ποντίους που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!«.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ΟΥΡΑΝΗΑ ΓΙΝΕ ΑΛΧΙΓΙΝΑ TOY KΩMATOS ΝΑ ΣΕ ΨΙΦΙΣΟΥΜΑΙ
    18 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
    ΑΙΡΧΟΜΑΖΤΑΙ

  2. ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ, ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ……Α, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ……..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΘΙΚΙΑ…..

  3. ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΟΑΝΩΝΥΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΛΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!! Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ!!

  4. Χλευάζετε την εμφάνισή της…Είναι νοοτροπία αυτή ; Αν ήταν γκόμενα θα είχε δίκιο όμως ε ; Τι να πώ…Αυτό είναι το επίπεδο του νεοέλληνα.

  5. Διασταύρωση ουρακοτάγκου με αλμπίνο θαλάσσιο ελέφαντα. Την έχουν στειρώσει τουλάχιστον;

  6. Τιι βγαινει το μπαζο;;;

    Οποιος την βλεπει αλλαζει παραταξη!!

    Η οικογενειοκρατια καλα κρατει!!

    Αυτες τις βλακειες να κανετε να χανετε ψηφους!!!

    Η κοπελα φαινεται να ειναι ΑΜΕΑ!!

    Ο Μιχαλοκιακος ειναι τελικα πολυ χαλβας!!!

    Ρε ουστ αποδεω!!!

  7. Ουράνια δεν σε γ@μαω ουτε με δανεική πουτς@!!!

  8. Άραγε τι σκατο θα βγάζει ο κωλος της;;;; Βοήθειααα

  9. Λίγο πριν την ήττα των συμμοριτών, η 5η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ που συνήλθε τον Ιανουάριο του 1949, στον Γράμμο, προπαγάνδιζε την απόσχιση της Μακεδονίας. Δείτε το ακριβές κείμενο της απόφασης:

    Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ (Σ.Σ. ΔΣΕ ήταν ο “δημοκρατικός” στρατός των συμμοριτών) και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. (…) Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης.” (“Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ”, τόμος 6ος, σελ. 337-338).

    1. Το ΚΚΕ προπαγανδιζε τη “Μακεδονια” και το “Μακεδονικο λαο” απο το 1924!

  10. Ουρανια μαζι σου.λεμε οχι στις αδερφες, οχι στους ισλαμιστες, οχι στον Ισλαμοπουστη Γιαννη Χικ Μπουταρη.

  11. Ουρανια εισαι και γαμω τα κοριτσια.Πραγματικη Ελληνιδα.Να σε χιρονται οι γονεις σου.Γνησια απογονος των Αρχαιων Ελληνων.

  12. Μην απαντάτε,Πητ Μπίλης Νικ κτλ,είναι ένα αρχιδι που μπαίνει εδώ και βρίζει αλλάζοντας ψευδώνυμα,και περνάει την ώρα του,όσο περιμένει την μαμά του να τελειώσει βάρδια στο στούντιο.

    1. ναι ρε το ξερουμε. αστα να πανε κι αυτη η μανα του γαμηθηκε στη δουλεια.

  13. μια χαρα τα ειπε η ουρανια…το μεγαλο μπραβο ανηκει στους ποντιους οι οποιοι οπως φανηκε κρατανε θερμοπυλες…

  14. Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ….ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ….ΣΥΝΗΘΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΑΝΑΡΧΟΨΩΡΙΑΡΗΔΩΝ……ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ……

  15. ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!!

  16. ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!

  17. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΟΔΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.

    1. ενω εσυ και εγω φτιαξαμε την προικα για τα λαμογια που δηλωνουν δημοκρατες της πλακας

Comments are closed.