Μπουτάρης σε σκοπιανό κανάλι: Ο όρος «Μακεδονία» δεν αποτελεί απειλή για την ταυτότητα της Ελλάδας! – Nα τον χαίρεστε τον ΣΟΥΡΑ! ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Άιντε στον γεροδιάολο ΜΠΟΥΤΑΡΗ! Δεν είναι κ@λομπαρο το όνομα σαν και αυτά που συχνάζεις… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mpoutaris

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μίλησε για την χρήση του όρου «Μακεδονία» για το όνομα των Σκοπίων, σε κανάλι της γειτονικής χώρας.
Στον τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων TV 24, μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης, από το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν ήταν λίγα τα ΜΜΕ από τα Σκόπια που βρέθηκαν στην πόλη για να καλύψουν το συλλαλητήριο.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δήλωσε στην κάμερα του TV 24: «ο όρος “Μακεδονία” δεν αποτελεί απειλή για την ταυτότητα της Ελλάδας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μα ο άνθρωπος είναι νούμερο και “πουλάει πνεύμα” στους κοιμισμένους (όσοι από αυτούς τέλος πάντων) που τον παρακολουθούν. Τσομπάνης Α’ κατηγορίας (λέω Α’ γιατί είναι πολύ βλαχοδήμαρχος που απλά προσθαέι να το “παίξει” κουλ – τρομάτα του – μιλάμε για εντελώς νούμερο-γελείος) απευθυνόμενος σε πρόβατα Β’ κλάσης. Μεγαλύτερο κύρος έχει ο μεθύστακας της γειτονιάς, παρά αυτός.

  2. Ο ΧΑΣΙΚΛΗΣ Ο ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ………….

  3. αφου δε σε νοιζει εσενα κωλογερο να βγαλεις τον σκασμο.
    τον λαο τον νοιαζει,
    αν θες να ξεπουλησεις κατι ξεπουλα κατι δικο σου,
    αντε πουστογερο

  4. Απορει κανεις πως τον ανεχονται οι Θεσσαλονικεις αυτον τον ανθελληνα ξεμωραμενο για Δημαρχο της πολης τους!!! Αυτος ειναι μονο να διοργανωνει Guy prides!! Να προσεχουν τι ψηφιζουν!!!

  5. Η λουλου μιλάει…. ένα ξέρω πάντως ότι αυτό το σιχαμερό ον δεν πρόκειται να ξαναβγεί δήμαρχος… σκουπίδι είσαι ένα σιχαμα σκοπιανε

  6. Σε παρακαλώ πως τον αποκαλείτε έτσι πέσανε οι πωλήσεις από τα κρασιά και τα πίνει όλα αυτός. Ο αρχιγλυφτης των Αμερικανών και των Εβραίων μήπως και ξανακερδισει την δημαρχία. Ου να χαθει

  7. Τι μας λεει ο αρουραιος με την φατσα σε χειροτερη καταντια και απο τον κ@λο του Τζεησον-αντιγονη , ουυυυυυυ λεχριτη ειτζιαρη!!!!
    Σκουληκια τον τρωνε ζωντανο τον αχρειο πουστορουφιανο και δεν λεει να πεσει κατω το ζομπι ..

  8. ας προσεξουν λιγο οι Θεσ/κεις τι ψηφιζουν κ ποιον βγαζουν Δημαρχο…πρωτα ειχαν τον Παπαγεωργοπουλο,σημερα εχουν τον Μπουταρη…στις επομενες εκλογες δεν θα υπαρχει δικαιολογια αν ξανα-ψηφισουν τετοια ατομα για την Δημαρχεια.

  9. ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΓΕΡΟ…. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΦΤΑΙΝΕ….

Comments are closed.