ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ γυναίκα στο Πισοδέρι! Έπεσε από πλαγιά και δέχτηκε ΧΗΜΙΚΑ στο πρόσωπο

Κοινοποίηση:
pisoderi-epeisodia

Δεν είναι νεκρή αλλά σε σοβαρά τραυματισμένη η διαδηλώτρια υπέρ της Μακεδονίας που κτυπήθηκε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας του Τσίπρα οι οποίες προστάτευαν την τελετή εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με λίγη αναπνοή μετά τον τραυματισμό της στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Επεσε σχεδόν νεκρή στην πλαγιά του Πισοδερίου κτυπημένη από τα γκλομπ των αστυνομικών του Τσίπρα.

Ενώ είχε πέσει κάτω, αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι δέχθηκε μία βομβίδα χημικού στον αυχένα, με αποτέλεσμα η ζωή της να κρέμεται τώρα από “μια κλωστή”.

Εχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καστοριάς κι ευχή όλων είναι να τα καταφέρει και να πυκνώσει πάλι τις τάξεις των Ελλήνων Μακεδόνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η χειροτερη φάρα ανθρωπων , θα τους δω τον κωλο οταν θα εχουν να αντιμετωπίσουν
    ολα τα ρεμάλια (αλβανοτσιχαντιστες) με οπλα που μαζεψανε μεσα στην ΕΛΛΑΔΑ και δεν θα εχουν άμαχο πληθυσμο απεναντι τους. Λυπάμε γιατι ολοι μας εχουμε και καποιους φιλους απο δαυτους αλλα δυστυχως τους σιχάθηκα να το βρουνε απο το ΘΕΟ.

  2. Δεν είναι οι μπάτσοι δολοφόνοι αλλά οι συριζανελ, αυτοί τους διέταξαν να ρίχνουν στο ψαχνό. Και κάτι ακούγεται ότι δεν ήταν Έλληνες οι ΜΑΤατζήδες αλλά ξένοι, από τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει εδώ και χρόνια.

  3. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΨΟΦΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

  4. Πουτάνα Τσίπρα αν πεθάνει η γυναίκα θα δεις εσύ την γυναίκα σου με ανοιγμένο το κεφάλι σαν κολοκυθοανθό! Μπορεί αυτόν να τον φυλάνε διμοιρίες αλλά την μάνα του και άτομα απο το σόϊ του θα τα έχουνε πιο χαλαρά. Να δεις την Περιστέρα να σαπίζει ζωντανή μαζί με τα παιδιά σου σίχαμα απο ανίατες ασθένειες που τα αμερικάνικα βρώμικα λεφτά που πήρες δεν θα μπορούνε να γιατρέψουν. Βουντού θα σου κάνω μαλάκα! Δολοφόνε Ελλήνων!

  5. Τολμούν και μιλάνε μετά για τη διακυβέρνηση Παπαδόπουλου και ακόμη και του Μεταξά οι απόγονοι των ληστοσυμμοριτών εαμβουλγάρων. Οι ένστολοι καλό θα είναι να διαλέξουν πολύ σύντομα πλευρά. Η Αργεντινή θα είναι προσκοπικός περίπατος σε σχέση με αυτό που έρχεται. Και να μην ξεχνάνε ότι τα λαθροταλιμπάνια πρώτα στους ένστολους θα την πέσουν. Εκεί θα ζητάνε βοήθεια γιατί κάποια στιγμή οι δύο γεμιστήρες που έχουν θα σωθούν και θα ξύνουμε τα @@ μας οι απλοί πολίτες όσο φωνάζουμε νέμεσις.

  6. δεν ειναι οι μπατσοι γενικα και αοριστα…
    ειναι αναρχοκομονιστες αριστεροι κα τουρκαλβανοι ματατζηδες μπατσοι
    ολοι μισελληνες
    καποιοι μιλαν ακομα και για πακιστανους μπατσους….

  7. Τσιπρα παρακαλα να μην υπαρξει νεκρος, καλυτερα θα ειναι να γινει πραξηκοπημα και να βγουν τα τανκς παρα να σας κτυπησει η οργη του κοσμου.

Comments are closed.