“ΜΠΑΡΟΥΤΙ” Η ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Κοινοποίηση:
antifasistiki

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΚΕΕΡΦΑ την οποία και παραθέτουμε αυτούσια, όπως αναρτήθηκε σε αντιφασιστική ιστοσελίδα:

«Ο Δένδιας απαγορεύει την αντιφασιστική διαδήλωση κάνοντας πλάτες στους νεοναζί.

Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 30 Νοέμβρη, Προπύλαια 4μμ

Αστυνομικοί του ΑΤ Ακροπόλεως επέδωσαν στον συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Πέτρο Κωνσταντίνου «Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής»  Κωνσταντίνου Μιχαιρίνα με την οποία απαγορεύεται  η πραγματοποίηση της αντιφασιστικής πορείας από τα Προπύλαια στις 4μμ που είχαν καλέσει ι η ΚΕΕΡΦΑ, η Ένωση Μεταναστών Εργατών, ο Αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας -Πειραιά, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ , φοιτητικοί σύλλογοι και συνδικάτα. Επίσης απαγορεύει την πορεία  του Αντιφασιστικού Μετώπου από το Μοναστηράκι στις 4μμ.

 

Την ίδια ώρα επιτρέπει στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να αμαυρώσουν τη Πλατεία Συντάγματος με την κάλυψη της ΕΛΑΣ , να πραγματοποιήσουν σύναξη μίσους υπέρ των επικεφαλής των Ταγμάτων εφόδου των νεοναζί που βρίσκονται στη φυλακή  για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλων φασιστικών και ρατσιστικών επιθέσεων κατά αριστερών, μεταναστών, συνδικαλιστών, καλλιτεχνών.

 

Η κυβέρνηση του Σαμαρά και του Δένδια μπροστά στην απομόνωση της από τις ηρωικές απεργίες στα ΑΕΙ, την μάχη των εργαζόμενων της ΕΡΤ, των γιατρών του ΕΣΥ και του ΕΟΠΠΥ επιστρατεύει ξανά την άθλια θεωρία των δύο άκρων βγάζοντας στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής  χρησιμοποιώντας την εγκληματική αυτή οργάνωση ως πολιορκητικό κριό κατά του αντιφασιστικού και του εργατικού κινήματος. Για να επιβάλει τον άθλιο προϋπολογισμό-νέο Μνημόνιο παίζει το χαρτί του αποπροσανατολισμού, στοχοποιώντας την αριστερά και τους μετανάστες με νέα ρατσιστικά μέτρα και ξαναφέρνοντας στην επιφάνεια τη Χρυσή Αυγή.

 

Αποτελεί θράσος η απόπειρα να εξισωθεί η αντιφασιστική κινητοποίηση των κινημάτων, των φοιτητικών συλλόγων, των συνδικάτων με τη φασιστική παρασύναξη των λιγοστών θλιβερών οπαδών των έγκλειστων στο Κορυδαλλό κατηγορούμενων για την σύσταση εγκληματικής  οργάνωσης επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου που έσπειραν το τρόμο στις γειτονιές.

 

Η κάλυψη της ΝΔ προς τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, το κράτημα των γεφυρών με την ακροδεξιά και ανοιχτά ναζιστική πτέρυγα της δεξιάς πολυκατοικίας είναι απειλή για τις ελευθερίες όλων μας.

 

Καλούμε τα συνδικάτα, τα κόμματα της αριστεράς να καταδικάσουν την άθλια επίθεση στο αντιφασιστικό κίνημα, την πραγματική ασπίδα υπεράσπισης των ελευθεριών απέναντι στην φασιστική απειλή και να δώσουν δυναμικό παρών στα Προπύλαια στις 4μμ ώστε να αποτρέψουμε το να μπει το δικαίωμα στην πορεία που καταχτήθηκε με αγώνες και θυσίες στην μεταπολίτευση στο γύψο. Είναι ώρα τα συνδικάτα να καλέσουν άμεσα Γενική Απεργία για να διώξουμε την επικίνδυνη κυβέρνηση των νέων Μνημονίων και των συνεργατών των νεοναζί.

 

Όλοι και όλες στο μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο για να ματαιώσουμε την φασιστοσύναξη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να καταγγείλουμε τη κάλυψη της δράσης της από την ΕΛΑΣ του Δένδια».

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. H Χ.Α ΜΕ 6,9% EXEI ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ

  2. κωσταντινου ποσα σε πληρωνει το κρατος ρε κορακι με τις 100 μκο..με τους εκγληματιες πακιστανους που εχεις στην αγκαλια σου…να ευχεσαι να μην γινει η χ.α κυβερνηση.μονο αυτο σου λεω

  3. Τωρα καταλαβα γιατι, συνηθως οι αγραμματοι και οι απλυτοι, οταν θελουν να απευθυνθουν σε μια ομαδα ανθρώπων αναφερονται ετσι,

    “……..Όλοι και όλες στο μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο για να ματαιώσουμε την….”.

    Πρωτα λενε ‘Ολοι’ για να καλεσουν ολους του ανθρωπους, ειτε ανδρες ειτε γυναικες στην ομοδα/ες στην οποια απευθυνονται. Μετα λενε και το ‘Ολες’, διοτι εδω αναφερονται στα τρανσεξουαλ και τις αδερφες.
    Αρα ετσι καλυπτουν ολο το δημοκραφικο τους σκυλολοι.

  4. καλά ρε βγάζετε θέμα ότι απαγορεύσαν πορεία στον πρόεδρο των λαθραίων τον ελληνόφωνο ανθέλληνα πίθηκο Πέτρο Κωνσταντίνου; διαβάζει και ο κόσμος τις άθλιες δηλώσεις του και δηλητηριάζεται… λίγο ντροπή…αυτός ο αλήτης όποτε μαθαίνει ότι έχει συγκέντρωση η Χ.Α.-που είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα-, κάνει αμέσως αντισυγκέντρωση το φασισταριο του κερατά…σιχαίνεσαι και να το φτύσεις το κάθαρμα.

  5. ο κωνσταντινου να παει να διαμαρτυρηθει κατα του σαμαρα , τι σοι αντιεξουσιαστης ειναι? η ειναι εξουσιαστης?

  6. σκατα στα μουτρα ναζιστικων αποβρασματωντου Φυρερ τους Μιχαλολιακου και των αλλων προφυλακισμενων νεοναζικων σκουπιδιων

  7. Τι έγινε οι βρωμοσυμμορίτες χαλάστηκαν που δίνεται βήμα στη χρυση αυγη? αποτι θυμάμαι τυπικά τουλαχιστον σε αυτή τη χώρα έχουμε δημοκρατία (ελευθερία του λόγου κλπ κλπ) . Οπότε έτσι όπως έχουν τα βρωμοαναρχοκουμούνια ( μεγάλη λέξη χαχα) δικαίωμα να κάνουν τις γιαφκο-συκεντρωσεις τους έτσι έχουν και οι ακροδεξιοί. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατι τους λένε φασίστες τους Χ.Α/τες αφου και οι αναρχο-συμμοριτο-συριζαιο-ανταρσυο-κ.κ.εδες δεν δέχονται άλλη γνώμη εκτός απο τη δική τους(ψευτο-σταλινοκατάσταση), και ρίχνουν και κανένα ξύλο σε όποιον εχει διαφορετική γνώμη. Οπότε αυτοί γιατί ΔΕΝ είναι φασίστες???

  8. Κανένα έλεος στα παρακρατικά σκουλίκια της Χρυσής Αυγής

  9. ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΌΛΟΙ οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΣΗΜΑΊΕΣ ΕΝΆΝΤΙΑ στην ανθελληνική χουντα. μην κολονεται, ελάτε!

  10. Ανθελληνικα σκουπιδια θα ρθει ο καιρος να μας αδειαδετε την αγια -ποτισμενη,με αιμα και ευλογημενη αυτη γωνια και υα επιστρεψετε στις βουνοκορφες σας-

  11. Μαλιστα, αυτο ειναι το προβλημα της Ελλαδας και οχι οι πολιτικοι που εφεραν τη χωρα σ αυτη την κατασταση και συνεχιζουν το εργο τους….
    Δυστυχως δεν υπαρχει σωτηρια γι αυτη τη χωρα

  12. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ολοι οι Ελληνες(τουλαχιστον ολοι ΕΚΕΙ, διοτι, κατανοητο οτι εμεις στο εξωτερικο που δεν βρισκομαστε στην Ελλαδα αυτη τη στηγμη δεν μπορουμε να παρβρεθουμε εκει δυστυχως αυτη τη στηγμη!) να πανε εκει σημερα για το δικαιο και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για τους Ελληνες και τη Πατριδα! Ελευθεροι Ελληνες – ανθρωποι ειμαστε και τιποτα αλλο!!! ΟΛΟΙ οσοι πιστευουν στη Δημοκρατια πρεπει να παραβρεθουν εκει, ασχετος αν ειναι με τη ΧΑ η οχι. Εδω προκειται για κατι αλλο εκτος πολιτικος ΛΟΓΟΣ, αλλα και απο την αλλη ΝΑΙ ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ το θεμα γιατι η πολιτικη ειναι η καθημερινοτητα μας!!!

    Εναντι στους ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ – που εχουν το θρασος να αποκαλουν ΚΙΟΛΑΣ τον εαυτο τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” 20 φορες…την ημερα σε μπουρδελοκαναλα!!

    Κατω η ΤΥΡΑΝΝΙΑ(ουτε καν χουντα!) τις Νεα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, που κτα μου θυμιζει οτιδηποτε αλλο παρα “αυτα που λενε οτι ειναι ως κομμα”!…ουδεν αλλο σχολιο πανω σε αυτο!

    Για μια Ελευθερη Ελλαδα σε μια Ελευθερη Ευρωπη!

  13. Αυτά είναι πταίσματα μπροστά στα τελευταία τους ανδραγαθήματα για παιδομαζώματα ΕΑΜιτών και μελιγαλάδες.
    Κάντε κανα ντου στο σάϊτ

  14. Ανθελληνες παρακρατικοι ξενοδουλοι πρακτορες απλυτοι δηθεν αντιφασιστες τελειώσατε.Ο ελληνικος λαος μεσω της της Χ.Α. θα ελευθερωσει θα αναστησει και θα ξεβρωμισει τον τοπο μας.Ξενοδουλοι λαθρολαγνοι αντιδημοκρατες βρωμιαριδες εθνομηδενιστες ψευτοαντιρατσιστες δεν μπορείτε να σταματησετε το ορμητικο ποταμι των ελληνων εθνικιστων.Γιατι οι ελληνες ξυπνουν και φωναζουν η ελλαδα ανηκει στον ελληνικο λαο.

  15. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Η ΨΕΤΟΔΗΜΙΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ…ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ?ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΖΩΑ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

  16. Ποιούς θεωρείτε φασίστες? για να καταλάβω δηλαδή. Αυτούς που υπερασπίζοντε την πατρίδα, τα ιερά σύμοβλα τα ήθη και τα έθιμα? αυτοί είναι οι φασίστες? Και δηλαδή, η πολιτική γραμμή που ακολουθείτε τα τελευταία 10 χρόνια και μας έφτασε εδώ που μας έφτασε τι είναι? δεν είναι φασισμός? δημοκρατία είναι? Το έχετε χάσει τελείως.. ήθελα να ξερα με τι σας μεγαλώνουν?? με υπνοστεντόν???

    1. Φασίστες λέμε τους οπαδούς των δολοφόνων και των βιαστών των Ελλήνων και των Ελληνίδων στην κατοχή. Αυτούς που αγοράζουν τα μπλουζάκια τους από την Τουρκία και χρηματοδοτούνται από τα Lidl. Αυτούς που έχουν μπροστάρηδες αλβανούς μαφιόζους. Που δεν ξέρουν να λένε τον εθνικό ύμνο, ούτε το όνομα του Κολοκοτρώνη. Τους χρυσαυγίτες δηλαδή

  17. Θολοκουλτουριάρηδες τελειώσατε. Η έρχεται η ώρα της Χ.Α. και δεν μπορείτε να την σταματήσετε ότι και να κάνετε. Ο συγγραφέας του ρεπορτάζ να μας πει πόσα όρκ έχει σπίτι του και τα τρέφει? Ούστ από εδώ.

  18. παλι μαζευτηκαν οι αθλιοι…….
    αυτοι ειναι απλα επιδοτουμενοι αντιχρυσαυγιτες ,
    χωρις καμμια ιδεολογια και λογο υπαρξης…….
    αθλια ανθελληνικα σκουλικια……….
    ειναι οι τελευταιαοι σπασμοι ενος καθεστωτος που πεθαινει…..

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ……
    ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ 26-5-2014

  19. ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

    ΖΗΤΩ Η Χ.Α!

    1. AΣΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ.

  20. Κωνσταντινου προσεχε γιατι απο κανενα πεινασμενο πακιστανο θα τη βρεις…αυτη θα ειναι η Θεια δικη για οτι κανεις εναντια στους Ελληνες

  21. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  22. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ “ΥΠΑΤΙΑ”;
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ

  23. XAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    EΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ “ΜΙΚΡΙΝΟΥΝ” ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΙΩΔΗ ΣΥΦΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  24. ρε τσακαλακια γιατι δεν αναφερετε οτι η αστυνομια εχει απαγορεψει και την συγκεντρωση της χρυσης αυγης???Σιγα μην το γραψετε για την συγκεντρωση που θα ειστε παρον? Αντε καλημερα

  25. Τα τσατσόνια των Αμερικανοεβραίων πήραν την διαταγή από την πρεσβεία (Αμερικάνικη) , κάντε αντιδιαδήλωση ! δεν πρέπει να αφήσουμε τους εχθρούς του Σιωνισμού σε χλωρό κλαδί, είναι επικίνδυνοι. Ο Δένδιας Ο Σαμαράς και ο Βορίδης με την ……..ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη θα τους χτυπάνε από πάνω , εσείς από κάτω (άλλωστε τα ίδια αφεντικά έχετε, εμάς τους Σιωνιστές ) .
    Για μία ακόμη φορά φαίνεται ο κρίσιμος ρόλος των ψευτοαναρχικών , ΑνταρCIA κλπ στην υπηρεσία των ξένων πρεσβειών. Ότι βρώμικο δεν πρέπει να φαίνεται ότι το κάνει το Συνταγματικό τόξο , το κάνει με την κάλυψη (του Συνταγματικού τόξου) η άκρα αριστερά (με το αζημίωτο βέβαια, πολλά τα λεφτά για τους αναρχοπατέρες )). Γι αυτό και πάντα πέφτουν στα μαλακά.
    Να προσέχει η ΧΑ τις προβοκάτσιες , η αριστερά είναι μανούλα σε αυτές.
    π.χ επεισόδια και μετά θα έχει ο Δένδιας την δικαιολογία να μην τους αφήνει να κάνουν καμία εκδήλωση.

  26. “λιγοστών θλιβερών οπαδών”.Εντωμεταξύ 20% η Χρυσή Αυγή

    1. κρυφή και χωρίς αναγωγή.Και η Νέα Δημοκρατία τρίτη.Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ ,παίζεται για ΠΑΣΟΚ αν θα μπεί στη βουλή.

Comments are closed.